Henüz faiz kararını duymadı galiba.
Kimse söylemedi sanırsam.
Printable View
Henüz faiz kararını duymadı galiba.
Kimse söylemedi sanırsam.
Topladım ben hemen düşükten bir miktar.
Herkesin hesabı kendine, hayırlı forumlar...
26.32 bastılar iyice. 1hafta da aynı yere gelirmi ?
İhracatçıların gözü yaşlı.
33-35 kur istiyorlardı.
26.05 yeterla cigerimizi söktün dön artık yukarı.
İhracatçıya, döviz yatırımcısına herkese sağlam kaçtı bu olay.5 günlük tatile 60 kağıt verecektim iptal ettim.1 saatte 100 kağıtlık olunca :))
Birde olay sadece böyle bir artış değil, devamının gelecek olması.
Alın size kur şoku der gibi oldu reis
TCMB günlük kuru 27,14 te kaldı.
İlginç bir gün.
Kkm de ki dolarlara çökme olmasın da.ytd.
Zaten uzun süredir kapılar dünyaya kapandığından, "yabancı yok, oyunu biz bize oynuyoruz".
Şimdi de içeriden haber alamayan KKM' cileri kucaklamak için güzel bir aksiyon. Vallaha takdir etmemek mümkün değil.
Aralık 2020 aksiyonunun laciverdi...
Kkm patlaması olur bu kurdan birden tekrar yukarı cekmezlerse amaç kkmyi bitirmek değil miydi bu ne şimdi.
Bankalararası piyasada satış ortalaması 25,67
Kapalı çarşı: 26,10
edit:
saat 16:00 itibariyle
Bankalararası piyasada satış ortalaması 25,86
Kapalı çarşı 26,20
edit2:
saat 16:03 itibariyle aradaki fark 50 kuruş.
walla yüklü ödeme vardı..Operasyon çekiyorlar ki KKM cilere daha az ödeme yapsınlar hatta bankalara faizi ödetecekler de Piyasa da USD var mı a.q ...Ama sanal da istedikleri operasyonu çekiyorlar ve doların bu kadar sert hareketini gören de KKM den çıkacak ....
Ucuz dolara veya dusuk kkm kurundan girecek yine millet kkmye yaptıkları saçmalık
bankalar max.50.000 usd satıyor diye haberler var
Ben 25,34-25,40 altının negatif köpük olduğunu düşünüyorum.
Hatta 25,95 altı sürdürülebilir değil. Arada KKM'ciler, paraya sıkışanlar vb. kaynar gider...
Vardır bir bildikleri. Bu iktidarın yaptığı en güzel şey, kısa vadeli hesaptır.
Sonra... "Sonrayı, sonra düşünürüz." dediklerine yemin edebilirim ama, ispat dersen yok.
benzin,mazot bu gece düşşün :)
Tekrar kapalıcarşı günleri başlar.
Bankalar alış makasını aşagı açtıgına göre.
Bankalar o kadar fiyattan eminseler Dolar satışıda düşürseler ya.
Bankalar faiz inerken de yükseliyor çıkarken de a.q Ne mal toplamışlar ....Aslında faiz yükselirken faztoringlerin iş hacmi artar da neyse burası borsa kim kime k...sa :oleyo:
28,10’dan EURO ekledim.
Neden böyle bir hediye verdiler anlayamadım.
[emoji23]
İhracatçılar 27 ye ağlıyorlardı
25 e ne diyecekler bakalım :)
Bosporos otobana çıktı mı 😆😆yoksa köprüyü mü kaçırdı.
mb rezerv hesabı için büyük bir organizasyon düzenlendi
kkm de parası olan için neden bu iş kötü oldu...
adam dolarına dolar almıyormu vade sonunda ne değişti...
Bence geçen haftaki M.Ş. istifa haberi gerçekti, bu sayede malum şahıstan bu faiz yükselişi iznini aldılar, yoksa her şey aynı tas aynı hamam ilerleyecekse niye geldim demiştir. Malum zat ise istifa gerçekleşirse oluşacak türbülanstan kopup artık karışmıyrum demiş olabilir...
Benim tahminim birkaç gün içinde doları sıkılaştıran diğer önlemleri ve bankaların kredilerde uygulamak zorunda oldukları menkul kıymet tesisi miktarında gevşemeye gideceklerdir. Bu sayede bankalar mevduat ve kredi faizlerini birlikte yükseltebilecektir.
MB piyasadan dolar toplayarak doların daha fazla düşmesini engeller, en geç 1 haftaya eski seviyesine gelir hatta biraz geçer diye düşünüyorum...