3-6 aylik, tercihen hafif yukari egimli bir yatay beni mest eder zevkten. :)
Olur olmaz bilemeyiz tabii...
Olsa iyi olur, belki hafif yukari cekerler ve orada yaparlar o yatayi...
Printable View
20 gün önce uykuda Brisa fabrikasını geziyordum, sabah kalktım hisse fiyatı 70 liraydı, almadım. Bugün düşümde Lassa marka lastikleri gördüm lastikçide, fiyata baktım 92 liraydı. 20 günde hisse başı 20-22 lira kardan oldum.
Bugünkü düş görmemden ötürü ise az biraz aldım 89 civarı. Bakalım nu sefer ne olacak. Halka açıklığı da azmış.
İlk rüyada tüyo sağlam yerdenmiş bilemedik, inşallah ikincide kıçım açıkta kalmamıştır.
First class sevenlere:
dubai-miami 15k usd
https://youtu.be/b-Zej4Ai1GA?si=KeI_byP6ZLUARi8h
Güzellik...
https://i.hizliresim.com/9otendv.jpg
Yine fintwitte yok oraya kaçacak yok buraya gelecek. Rahat bırakın şu hisseyi arkadaş kendi halinde gitsin nereye gidecekse..
Kaptan bir haber düşmediğine göre, 87 milyonluk malın itinayla ve başarıyla piyasaya verilmesi şerefine eski günlerdeki gibi dün küçük bir atraksiyon yaptı. 1 aydır yaşadığı satış baskısı artık olmayacak. Bakalım endeksle olan farkını kapatmaya çalışacak mı. Benim beklentim kısa vadede endeksten bağımsız olarak en azından yine 30 üstüne atması. Pozitif günler. Hayırlı cumalar
Bunu biliyor muydunuz?
Bugatti Veyron ile son hız giderseniz 18. dakikada lastikleriniz yanmaya baslayacaktir ama korkmaniza gerek yok cunku 13. dakikada benzininiz bitecektir ama yine korkmaya gerek yok çünkü Bugatti Veyron'unuz yok.
Alintidir.
Fakat Hektasimiz var. Ytd
Hekts,
Drive me to Monte Carlo
https://youtu.be/wimlQRRxxA4?si=uIEwNAe5zwdspTxE
Aklımızı alacak
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yavaş çevirmeye takılmayalım. Adımız çıkmış zaten
Measallah Measallah ! :wave:
Aof’ye çektiler fiyatı
Vay anasini fk yukseliyo batiyoz mu🤗
Ne guzel fk 370 den 300 dusmustu ya 😔
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz tarafından alınan 29.09.2023 tarihli karara istinaden;
Şirketimizin Bursa ili Orhangazi ilçesinde 607.331,16 m2 alanda yapımı tamamlanan tarımsal inovasyon, deneyim ve eğitim merkezi F.A.R.M. tesisinde; tarımsal açık alan üretimine ek olarak, idari ofisler, serada üretim, teknoloji merkezi, kongre merkezi, dikey tarım ve diğer modern altyapı imkanlarının varolması sebebiyle Şirket'imizin bitki koruma üretim faaliyetleri ve idari merkezinin de aynı alana taşınmasıyla önemli sinerjiler yakalanacağının değerlendirilmesine istinaden;
Aden Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan değerleme sonucunda 1.230.000.000 TL olarak değer tespiti yapılan Hektaş Ticaret T.A.Ş. mülkiyetindeki Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Balçık mahallesi/köyünde kain ve tapuda 4 ada, 11 parsel numarasında kayıtlı Kargir Fabrika Binası, 3 katlı İdari Bina, 2 katlı Mühendishane ve Müştemilatı niteliğindeki taşınmazın 1.250.000.000 TL bedel ile Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK)'a devredilmesi hususunda sözleşme imzalanmasına,
Ayrıca, Hektaş Orhangazi F.A.R.M tesislerinde bitki koruma üretim faaliyetlerini sürdürebileceği tesis taşınma işlemi tamamlana kadar geçecek olan sürede, OYAK'a devredilecek olan taşınmazlar için kira sözleşmesi yapılmasına ve kurulum süresi boyunca üretim faaliyetlerine mevcut tesislerde devam edilmesine karar verilmiştir.
Yönetim Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirmede, söz konusu işlemin II-23.3 no'lu Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği'nde belirtilen önemlilik kriterlerini sağlamadığına (mal varlığının kayıtlı değeri/aktif toplamı=0,62; işlem tutarı/ortaklık değeri=%1,75; mal varlığından elde edilen gelir/hasılat=%44,60), dolayısıyla işlemin önemli nitelikteki işlem olarak değerlendirilemeyeceğine hükmedilmiştir."
Hektaş merkezini Orhangaziye mi taşıyoruz şimdi. Bu iştende 1.25 milyar para kazanıyoruz ama bir süreliğine Oyağın kiracısı oluyoruz. Ben iyi bir alışveriş ve karar olarak algıladım. Hem para kazanıyoruz hemde tesisleri aynı kampüse toparlıyoruz. Oyağın geçen ay hisseleri niye sattığı anlaşıldı sanki. 2 günlük hareketin sebebi de bu olsa gerek. Piyasa da bu kararı olumlu algılar. Nede olsa para kazanacağız bu işten
La şansa bak, Gebze'ye bile gidemedim genel kurula şimdi işin yoksa Bursaya git.
Kocaeli'ne yazılan vergiler artık Bursa'ya yazılır değil mi? Şirket merkezi neredeyse oranın vergi dairesine ödeniyor vergiler galiba
Evet yorumları alalım
Orhangazide ki yer bizim miydi kiramiydi oyakinmiydi????
Satılan yer değeri uygunmu OYAK ordan da bize tokat vurdu mu???
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalnız Orhangazi tesisi süper bişey olmuş. 600 dönüm alan. ARGE den üretime ve otele kadar herşey yapılmış. Bizim paralar boşa gitmemiş anlaşılan. Sanırım kongrelere veya lansmanlara tesis hizmeti de vermeye başlamış. Google maps te güzel fotoğraflar ve güzel yorumlar var. Gidemeyenler onlara bari baksın. Ben ilk fırsatta gideceğim. Malımızı görelim bakalım. Bu arazi herhalde bizimdir. Bu kadar alanda kiralayarak bu kadar yatırım yapılacağını sanmıyorum. Yinede araştırmal lazım.
Bi minibüs ayarlayalım da Gezmeye gidelim Bursa tesislerine
Hektaş Orhangazi F.A.R.M Tesisini Oyak Elsa Elektronik mıydı Elsan Elektronik mıiydi Satınaldı Hektaş F.A.R.M kuruluşu başladığında Aylık mı yıllık mı tam anımsamıyorum 600000₺ Kira ödüyordu.
Sonrasında Oyak ve Hektaş arasında ne tür bir ticari ilişki gelişti orasını hatırlamıyorum
Yaşlılık atsan atılmıyor satsan satılmıyor..
Hafızam yanıltıyor olabilir.
Oyak toplamı 634000m2 mi 614000m2 miydi 150 Milyon ödeyip almıştı diye hatırlıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oyak sirket batmasin diye kucuk bir destek atmis, bir sure idare eder. Yoksa bu faizlerle yeni borc almak zorunda kalacakti mevcut kisa vadeli borclarini cevirebilmek icin.
Kap akşamı
Yeni yapılanma hayırlı olur insallah
Bi bu kadar da ferbis halka arzindan gelir mi
Mr Dik gitti, Selami başımızda
Benim hatırladığım Hektaş Orhangazi F.A.R.M yerleşkesinde kiracı.
Taşındıktan sonra kiracılığı başlamıyor.
Geçmiş yıllar KAP bildirimleri yada geçmiş forum arşivinden araştırmacı bir Akideş varsa bulabilırrr.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
356 yıldır beklenen BFREN (Bosch fren) bedelsizi gelmiş, %1125.
O bedelsizi yıllardır bekleyen nice ky rahmetli oldu, Förbiz de gelse de dünya gözüyle biz de görebilsek.
87 milyon lot hisseyi boşa satmamışlar.
Oradan gelen parayı şirketin borçlarını kapatmak için dolaylı olarak işlem tesis edilmiş oldu.
Süper oldu.
Birde FERBİS halka arzı gelirse, borç morç kalmaz.... :)
1 milyarın üstü taşınma işlerine ve Orhangazide yapılacak yapılara falan harcansa kalan 1 milyar şu sıkışık zamanda ilaç gibi gelecek. Özlemiştik bu tür haberleri.