Ben mi aldım acaba?
Printable View
Bankalar için özel bir endeks yapılması lazım. Bütün dengeleri bozmakta. Şu ana kadar hep bankacılık hisseleri ile yükseldi. Borsa tarihi yükselişte, borsa rekorlar kırdı, borda yeni zirveye ulaştı gibi manşetler atılıyor, haberler yapılıyor. Oysa çoğu şirket hissesi çoktandır yerlerde sürünüyor.
Bankacılıkla coşan biste diğerleri çok küçük oranda eşlik ediyor veya hiç yansımıyor. Güya bist düzeltmeye gidiyor Bu sefer de bankacılık hisseleri çok küçük miktarlarda düşüyor fakat diğer birçok hisse sanki çok çıkmış gibi anormal bir düşüş yaşıyor. O zaman soru şu: diğer hisseler bankacılık hisselerini yükseltmenin aracı mı? Burda bir terslik var.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
29.05.2024'de 103 Tl brüt kar dağıtımını genel kurula teklif olarak götürecek. Genel kurul tarafından kesin karar verilecek. Genel kurul genelde onaylıyor. Buna göre %10 Gelir Vergisi kesintisi yapıldıktan sonra neti 31.05.2024'de hesaplara geçecek. Genel kurulu ise 28.05.2024'de yapılacak.
Çok teşekkürler. Gerçekten güzel hazırlamışsınız çok anlaşılır olmuş. Baz yani
başlangıç tarihi nereyi aldınız ? Aşağıda aynı şekilde yola çıkıp benzer şekilde
hesap yapan benim tablo var. Tek farkla data online Matriks ten alınır.
Tüm verileri anlıktır ve tablo sürekli değişir. Benim verilerin da aynı sonucu
verdiğini söyleyebilirim.
https://i.hizliresim.com/kx5sf02.jpg
Dip NoT : Ben egekız ı bist in en iyileri dediğim şirketler ile kıyaslayarak bu tabloyu aldım.
Tablodaki tüm kağıtlar benim ilgi alanımdalar.
tşkler.................................
KONYA ile neden ilişkilendirildiğimizi neden bu şekilde algı oluşturulduğunu hep beraber öğrendik. Konya düşüyor egeen lerinizi satın mesajı veriliyor. Şirketlerin sektörleri bile aynı değil. İhracat yapmayan Konya ile tek benzerlik var o da düşük sermaye .
Paraşüt yok mu Paraşüt 🤣🤣 ⬇️
George kaç yıl oldu seni tanıyalı hala aynı yerdesin..Konya ile sektör farklı neden kıyaslanıyoruz???
Neyse aslında hareketleri çok tahmin edilebilir bir kâğıt çoğu zaman şaşırtmıyor.Şaşırdığım sadece bu hisse için verilen ütopik rakamlar.Bu kağıt iyi yüksek oranda bir bedelsiz hariç öyle kısa vadede uçuk rakamlara gelmez.Size yılbaşında söyledim yine söylüyorum dolar en fazla sene sonu 42 olur yani doları unutun.Hele yaz da geldi turizmden gelecek döviz ile doları kontrol altına almak daha kolay..
Risk sevmiyorsanız borsada ne işiniz var? Kimseye zorla alım yaptırmıyorlar, kimsenin porföyünü de zorla bloke etmiyorlar. İsteyen istediğini yapabilir ama salak saçma yorumlar yapılması hoş değil...
Geçen gün Egeen taban olunca da Konya %6 düştü, bugün de Egeen iade-i ziyaret ediyor.... Mayıs sonunda Egeen genel kuruldan sonra da Konya arkadaşının elinden tutar... Bende de sadece ikisi var... 1-2 ay gözümüzü kapayacağız artık sanırım.
Paylaşım için teşekkürler Sn. Filozof
Bofa'mız elinde çekirdek maçı kenardan izliyor herhalde.
Bütün hayalleri yıktın egeen bu olayların böyle olduğu belliydi zaten neden hala düşmeye calisiyorsun
Memleketimden selam olsun sevgili ortaklarım !..
Hopanın yaylalarından gelsin, Güzel derelerinden gelsin,
Toprağından, taşından, dağından, denizinden gelsin
siga siga !..
Lazca Ninni ( Mohti ) (3) lazca ninni MaRiAmI AbDuSeLiŞi - YouTube
Hopanın öbür tarafı batumi de söylenir .
KAzım Koyuncu 'yu da unutmadım Mekanı cennet olsun !..
Önceden kırılım yaşanmıştı haftalıkda ,sonra bedelsiz kayıtlı kayıtsızlarla bir daha zirve yaptık.
14800 altında artık 14100 ve 11100 küsürlerin ışığı yandı.Bu habersiz teknik durumdur.
Pahalı diyenlere sözüm pahalı olmaya devam edecek hatta ilerde dahada pahalı olacak veriler kaynaklı.
14100 tutar inşallah diyeyim.
YTD.
Bu sermaye artırımı denilen ucube havuçla daha çok spekülatif hareketler yaparlar.
Genel kurul gündemi belli olmasına rağmen halen yok sermaye değişikliği yok sermaye tavanı yükseltme yok sermaye artırım kararı... Binde bir ihtimal üzerinden sanki kesin olacakmış gibi algılar üretilip beklenti yokken kendi kendine beklenti varmış gibi yapılıp ardından da karar çıkmayınca taban. Bu neyin kafası... Hangi borsada görülür.
Kar beklendiği gibi gelmedi taban, zarar geldi taban, uzak doğuda savaş alarmı yğzde bel eksi, Ortadoğu'da bir ülke diğeriyle dalaştı taban, Fed faiz artırdı taban, Merkez Bankası başkanı istifa etti taban, Merkrz Bankası PPK faiz artırdı eksi yüzde beş...
SPK niye var, sermaye piyasasının düzgün işlemesini, yatırımcıların spekülatif hareketlere karşı korunması için kurulmadı mı?
Gerçekten yazık ... Hangi şirkete güveneceğiz.
Egeen genel kurulundan sermaye artırımı veya değişikliği gibi bir gündem de yok bu konu da görüşülmeyecek. Binde bir ihtimal üzerine bir beklenti mi kurulur. Sanki yüzde doksan dokuz görüşülecekmiş de karar da çıkmamış gibi hop taban ...
Bu nasıl bir mantık. Soygundan başka birşey değil. KY ne yapacak ...Hergün spekülatif hareketlerle hop oturup hop kalkacak.
SPK uyuma... Asıl görevin KY'yi korumak.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gavurun dolleri x30 hisselerine giripyukari endeksi götürüyor diğer yan tahtalar ise birkaçı hariç onlar dagunluk vurkac yaparak vurun abaliya yapıyorlar 30 senelik borsa hayatimda böyle dandik bir tezgah görmedim çoğu hisse bırakın yukarı gitmeyi endeksin 5000 lerdeki fiyatlarının altında bu duzenbazlar x30 dan cikamadilar ky ye yukleyip oyle digerlerine saldırmak istiyorlar ama ky de x30 A bu saatten sonra girerse iyice kerize gelir ben kendi adıma yanlarda beklemeye devam edeceğim ve tezgahlarina dusmeyecegim kendi kendilerine geçirsin dursunlar kartel bebeleri bir de yeutup istegram da yandakci trolleri var habire x30 A milleti çekmek için yazdıkça yazıyorlar picler
Sayin Esentepe
Cok guzel ozetlemissiniz. Amac zaten bu sacma indikatorleri kullanip ustten satip alttan yerine koymak. Aylar oncesinden kartlar dagitilirken zaten konusulan hamleler. Su zaman sunu yapariz, soyle olunca surdan toplariz vs vs. Bi kilif lazimki plani programi oturtabilsinler. Kilifta yeri geliyor fed oluyor. Yeri geliyor gk toplantisi vs vs. spk da hoyt kardesim ne oluyor deyince. Iste efendim gk vardi bi sonuc cikmadi. Tabandan verdim ciktim gibi gibi. Filmin ucu uzunda burasi ayrintiya girilecek yer degil.
Kendi ongorume gore harekete devam ediyor. Ongorumuz tutar ise yaz sonuna hepimiz mutlu mesut ayrilacagiz insallah.
Enflasyon muhabesi 2024 1.ceyrek bilançolarında uygulanmayacak diye duydum doğrumu acaba
Enflasyon Muhasebesinin 2024 ve İzleyen Dönemlerde (dengeymm.com.tr)
Ben de CB KHK ile kaldırıldığını duydum !..
Bildim bileli her bilanço açıklandığında neticeye bakılmaksızın bizim egeen düşer.
Daha 1. çeyrek bilanço var, genel kurul var... 1. çeyrek bilanço sonucunda da aynısını yaparsa işimiz uzun gibi bununla.
Geçen ay Bfren le yollarımızı ayırmıştık bu ay da Konya dan ayrılıyoruz böylece Konya Bfren de güzel diyen arkadaşlarımız ile aynı fikirde olan yoldaşlarını ay a giden bir roketin bıraktığı sıvı yakıt hücreleri olan bölümleri görevleri bittikçe arkamızda terk ederek uzayın engin soğuk (-273K) karanlığına , (Aslında karanlık yoktur ) yani ışığın hiç olmadığı yerlere doğru artan bir ivme ile ilerliyoruz. Sonumuz hayrolsun.
Bu senaryoların peşinden giden KY arkadaşların durumunu özetleyen makineler !..
(2) Bu Yöntem İnanılmaz - Her Çiftçinin Sahip Olmak İsteyeceği Modern Çiftlik Teknolojileri - YouTube
Temettüyü verdik kurban ve deriyi de istiyor!
YApmaz veya Yapamaz EM ile olası en küçük kar göstererek vergiden korundular. Bundan sonra yavaş yavaş gerçek veriler ortaya çıkacaktır. TAbi Tuik verileri daha da çarpıtmaz ise. KAsıma kadar beklerken bizim toparlanma sürecimize yaklaşırken dünyada ve bizde normalleşme olacak Bizde Tuik, Dolar kuru eğer yaparlarsa yapısal reformlar Dışarıda ise Kasımda ABD seçimleri sonrası Trump yönetimi ile içine kapanan ABD yönetiminin yapması gereken yapısal reformlar.
Proaktif dolar faizi ( Faiz > Enflasyon ile başlayacaklar) Sonuçta Dünyada değerlenen dolar dönemi yaşayacağız. Aynı anda bizim firmaya yansıyacak bir sürü olay arka arkaya olacak .
KOnya ve Bfren ile Funda demir bismillah ile başlayan nöbet bitti, Vira bismillah !..
ege endüstri genel kurul çağrısında değişiklik yapmıştır.
az önce geldi
*
* EGE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. nin 28-05-2024 tarihinde yapılması planlanan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin genel kurul çağrısı şirket tarafından güncellenmiştir. Söz konusu çağrıya mkk.com.tr adresinden erişebilirsiniz. *
* * *
* Mesaja ilişkin eklenmiş dosyalar bulunması halinde[www.mkk.com.tr] www.mkk.com.tr e-Yatırımcı uygulamasından izlenebilir.
Globalın gömdüğü mal ile bofanın gömdükleri aynı citi bıyıklısının malı tezgahı çıktı.
20 bin lottan fazla çaktılar tahtaya.
O bıyıklı genel kurul sonrası ne yapacak bakalım.30 bin lotu daha var oradaki kemik lotlar harici.YTD.