Bugün kap a düşen haber hakkında olumlu yada olumsuz bir fikri olan var mı petoş sever ortaklarım... ytd
140 milyon dolar kredi imzalamış bağlı ortağımız petlim
Printable View
Bugün kap a düşen haber hakkında olumlu yada olumsuz bir fikri olan var mı petoş sever ortaklarım... ytd
140 milyon dolar kredi imzalamış bağlı ortağımız petlim
Teknik grafik analiz ne diyor
https://youtu.be/nALM31wLGFw?si=tU_br7NKLOM4-A9o
Günaydın petoş severler
Bakalım bugünkü mönüde ne var
Kendine haksızlık etme AmigoOrhan abi, suçu üstlenmeye çalışıyorsun emme suç sende değil yönetimde.
Hisseye girmeyen kalmadı, konu komşu tüm mahalleli burdayık, Ayasofya abi bile girdi düşün yani
Yazım hızımı bile etkiledi ortam. Sakin moda soktular.. ytd
21 den 11.7 lere düştüğünde vay be ne düştü demiştim morartmisti ama bu sefer o kadar dusmese de süreç o zamankinden çok daha fazla uzadığı için daha fazla morartmasini da görmüş bulundum. Tebrik ediyorum tahtacı seni. Ytd
Bu arada Sokullu Paşa'nın oranı 5.79 dan 5.73 düşmüş kapta görünen.. ytd
16.33 de gördük bugün itibariyle son 1 yılın dibini tazeledi
Kolpacı herifler.. Ytd
Spenc abeyy baa pass atmış.Abüü derman burakmadı bizde.Eksük galan izünüm vardı köye giddüydüm gafa dinledüm abü.Böön iş vaaar erkenden galktdım gene.Abü molcek bööle bittük biz abü.Abcam bubam zopa ile döver beni.
Bozgurt abeyüm sen nabaan, suyun içündeyik gamışka nefes aluyok abeee laa.
Way kolpacı nerelerdesin sen yahu uzun zamandır sesin çıkmayınca heralde timsah yuddu sandıydım.:)
Nabalım beya ahanda burda taktacıynan al ver ekonomiye can ver diyerekten elden ele lot dolaştırıp duruyuk.
Senin güzel hatırına bugün bi tavana yabuştursalarda nefes alsak
Bir zamanlar petoş 23 tale altıns1 de 23 taleydi
Gel zaman git zaman haticeye değil neticeye bakınca
Petoş 16.88 tale
Altıns1 33.92 tale
Farkı görüyorsun yani
Derim de aşağı atmıştım uçarak geldi yakaladım %3 anında cebe koydum az aldım 11 k lik çok alsan satması zor sığ tahta
9 gocalı hürmüz gibisin maşallah hergün 1 çiçekten bal alıyon Ayasofya yüzde 3 anında cebellezi yapabiliyorsan mikemmel ötesi gerçekten takdir ediyorum seni :bravo:
Ben tezgahı buraya koydum, yeni gelenlerden 5 guruş bıkıpta lanet gelsin diyip gidenlerden 5 guruş hergün 10 guruşa talim ediyorum :kahkah:
İki gün önce aldığımız berko %7 artı Salih abin şov yapıyor
Benim para az ve gıymatlı olunca yatırım danışmanlığı yapıyorum arkadaşım ve oğluna al sat yaptırıyorum onlarda kazanıyor
hisse fiyatı risklere göre oldukça iyi
etilen naftadaki toparlanma olumlu
sıkı para politikasının sonuna geldik
büyük ihtimal yıl sonu euro 48-50 arası bir yerde bitirir
bu olduğu projeksiyonda 1 milyar usd açığı olan petkim yılı 7-10 milyar arası bir zararla kapatması kuvvetle muhtemel
hisse fiyatı oldukça iyi durumda
bedelliyi beklemeye devam ediyorum
arkada socar olmasa çoktan konkordatoya girmişti maalesef
Spenc abü ben kolpacı filimini seyrettüm beendim abü, onun için kolpacı godum.Baenmedisen değiştürüm abü.Ek 30435
Abe ben böön bi haber gördüm işimize yaramıkine.Somliye sismük 1 petrol arama gemümüz gitmiş, 500 milyarluk rezerve bulmuş.habari ekleyemedüm galiba ana dweet atmış fatih görgün deye biri orada haber vaa.bide bi abi vaa hep gorkutuyo bedellü deyo, bu ne demek abü la
Kolpacı hc sen kulağını bir kontrole götür 😊 petrol şirketi kimin? Kime yarar? Ytd
Yahu salih abi buraya gelip bizi ezikleme, tamam anladık kazanıyorsun, bereketli olsun inşallah iyi günlerde harcarsın
Bizde konu komşu tüm mahalleli olarak yüzde 10 zarardayık.
Şüüüyle bi 18 tale üstüne ataydı eccük sevinirdik emme kolpacı herif göz açtırmıyo
Abüüü la ben köyde böyüdüm deişemiyomki.Türkçe yazayom emme sen Türkçe annamıyon ellam.Bagh bööne gadar herges anadı bi sen anayamudun.Abü laa sen istanbul lehçesi ile sosyete gal ben bööle tamamı abey.
Hahh sen hep gorkutan abüsün eski yazularını okumuşudum.herkes seni uzmanmı ne göreye galiba sen östadsın.Ben ne biliyüm abü la.Ama hep gorku salayon.Yohusa tahtacının küreğimisin sen,, yanış anama pide yapanlara bizim orda usta tahtasınada küree derler.Furuna attığı ateşi onunla garuşturur sonra pideleri çıkarur.Gusurumabaghmadın demi taruk abüüüm.
Kolpacı hc diyorsun ki! Beni bir tek sen anladın, sende yanlış anladın..
Tarık hc yı başta bende öyle anladım, bende yanlış anladım. 😊 aslında kötülemiyor, kötüyü zaten görüyoruz epeydir.
Ama bu şirkete californiyalardan, wasingtonlardan da muhasebeciler gelse Petkim’in muhasebesinin departmanına işin içinden çıkamaz! Bunun arazisi taşı toprağı hiç mi enflasyonlaştırılmaz. Hani bunun starı hiç mi temettü vermez. Niye varlar demezler mi adama.
Gelgörelim ki yıllardır bırak fifty centi görmediği cent mi kalmış asağısında bile. Çok iyi bilanço geldiğinde Grafiğe bakınca buna muhasebeci olmaya gerek yok aslında. Ytd
Son zamanlarda buradaki üye sayısını 10 altında görmedim girdiğim esnalarda tabi. Bazen 15-25 aralığında seyrediyor. Ytd
Son süreçlerde aracı kurumlarin fiyatları revize etmese, piyasanın oluşturduğu baskı ve bilanço beklentisinin yine piyasa tarafından baskıya yönlendirmesi tabi nereye kadar süreceğini bilmemek bir yana. Makastaki ilk çeyrek toparlanması kalıcı olması dileğiyle bekliyoruz. Tabi sadece bu değil.. ytd
Ocakta ayında artan Türkiye PP ve PE piyasalarında Şubat ayındaki artış taleple uyumlu olacak mı?
İthal poliolefin fiyatları, azalan arzın etkisiyle Şubat ayına doğru artışlarını sürdürmüş gibi görünüyor ve yeni sevkiyatlar için teklifler Ocak seviyelerinden daha fazla artış olduğunu gösteriyor. Düzenli tedarikçilerden gelen sınırlı ithalat hacimleri güçlü hissiyatı desteklese de, satın alma iştahının yükseliş momentumuyla aynı hızda ilerleyip ilerlemeyeceği konusunda sorular devam ediyormuş!
Ytd
İstatistikler: Türkiye'nin toplam polimer ithalatı 2024'te beş yıllık büyümeyi durdurmuş.
ChemOrbis Stats Wizard PRO'dan alınan veriler, Türkiye'nin kümülatif polimer ithalatının 2023 rekorunun gerisinde kaldığını ortaya koydu. Genel hacim, bir önceki yıl rekor kıran 6,3 milyon tona ulaştıktan sonra 2024'te 6 milyon ton eşiğinin biraz altına düştü. Bu aynı zamanda 2019'dan beri devam eden uzun bir yükseliş trendinin de sonunu işaret ediyordu. Bu arada, Suudi Arabistan ve ABD geçen yıl Türkiye'nin tedarikçileri arasında zirve için kıyasıya bir rekabetle karşı karşıya kaldı, onları Güney Kore, Rusya ve Mısır izledi.
Ytd
PP fiyatları daha da tırmanıyor, LDPE Avrupa'da ilgi odağı oluyormuş.
Bölgesel poliolefin pazarlarındaki artış hızı Şubat ayı ilerledikçe hızlanmaya hazır, taze satış fikirleri olefinlerdeki artışlardan daha büyük artışları gösteriyor. Monomer yerleşimlerindeki € 52,50/tonluk artışın ardından tedarikçiler, marj artırma hedefleriyle yönlendirilen € 100-150/tona kadar daha büyük artışlar için baskı yapıyor. Ancak türev pazarlarındaki devam eden durgunluk göz önüne alındığında, alıcıların bu artışları absorbe edip edemeyeceği sorusu hala önemli.
Ytd
Ha nafta etilen makası haricinde diğer kollarda toparlanma ilk çeyrek açısından önemli olacak.
Ayrıca Trump yaptırımları vergiler vs umarım bazı sektörler içerisinde petrokimya tarafı açısından ve özellikle emtianında sanayi açısındanda olumlu yansımalarını umarım görürüz. Aromatikler veya platts endeks kısmı içinde. Ytd