https://resmim.net/cdn/2025/01/20/DnvBOq.jpg
İfade için İstanbula götürülüyormuş, gidilen yol iyi değil...
Printable View
https://resmim.net/cdn/2025/01/20/DnvBOq.jpg
İfade için İstanbula götürülüyormuş, gidilen yol iyi değil...
Trump ın bana göre tek söylediği iyi şey erkek ve kadın olarak iki cins olacak demesi, ama bunu başarması Panama kanalına el koymasından bile daha imkansız, zira amerikan ordusunda bile çok itne ve lezo varmış.
bakalım kim kimin ifadesini alacak. karşılarında senin boyun kadar ben kitap yazdım demiş biri var.
Uğurcan çakır diye bir topçu var son 4 yılına baktığımda kaleyi devraldığı meslektaşından daha karaktersiz çıktı
Özdağın elinde hiç kart yok mu sanıyorlar.
Bence Özdağa bir şey yapamayacaklar.
Aksi takdirde Özdağa elindeki kartları açma ve oynama şansı verirler.
Rahip Brunson ve Kaşıkçı olayındada bir gaza gelindi.
Sonra herkes elindeki kartı açtı.
Oyunun sonu malum.
Stratejik bir hata oldu.
Zamanı gelince anlarlar.
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.
Zafer partisi ilk seçimde oyunu önemli oranda artırır...
Dünyada trend de aşırı sağın yükselmesi şeklinde. Bakınız Almanya ve ABD.
Türk halkı bu konuda çok hassastır...
Mağdurun yanında olurlar.
Elbette MHP den alarak...
Konu dışı ancak bir şey sormak istiyorum.
Sıfır 4 lastiği orijinal bayiiden jant ile satın aldığınızda balanslı olarak mı gelir?
Yoksa takınca yaptırmak mı gerekir.
Bir de yeni lastiklerin belli bir km den sonra balans ayarı yapılması daha sağlıklıdır deniliyor bazı kaynaklarca.
Bu doğru mu?
Balans ayarını kaça yapıyorlar bu günlerde yaptıran oldu mu?
işin ilginci sözde suçun işlendiği yer ne istanbul ne ankara, antalyadaki konuşmadan bahsediliyor..
Ümit Özdağ Antalya'da konuşuyor, ikametgahı Ankara'da dava soruşturma buralarda açılmıyor İstanbul'da açılıyor, niyet belli.
Şimdi bir şey düşündüm esasen, bu bir acemilik mi, yoksa gerçekten bir korkutma mı ki bundan şimdi kimse hoşlanmadı Ümit Özdağ'a sempatisi olmayanları bile karşı tarafta topladı.
Bunun yapılmasından en çok yarar görecek kişi Ümit Özdağ olacak , o zaman bu planlı ise Ümit Özdağ kimden daha çok oy alacaksa bu iş ona zarar verdi. Gibi gibi .
Tabii ki jant üzerinde yapılır, zira jantta eğilmeler ve deformasyon olabilir. Balans bunları da düzelecek şekilde olmalı lastik kendi başına balanslı olamaz zaten.
Ben katılmıyorum lastik takılınca balans yapılmalı. Eskiden öyle yaparlardı tak bir hafta dolaş gel diye eskiden aletler daha az hassastı bütün yollar delik deşikti balans çabuk bozuluyordu falan filan.
Balanslı olduğundan emin değilseniz yaptırın, balans işlemi araç üstünde yapılmaz, yüksek devirli bir alet üzerinde ağırlık dengesizliği karşıt ağırlıkla dengelenir.
Çok titiz biriyseniz 2. balans yaptırılır, lastikte dengesizlikler oluşabilir diye, ben gerekli görmüyorum F1 aracı değilse.
örneğin narin cinayetinde istanbul başsavcısının soruşturma yürütmesi ne kadar yasal ise
antalyadaki mitingteki konuşmanın hem de başsavcılık tarafından yürütülmesi hukukun iflasıdır..
Eskiden hep araç üstünde yapılırdı şu meşhur motosiklet vari araçla
Benim jantların içi lastiğin değdiği yerler siyah olmuş ayda 1 hava basıyordum bir uzman lastikçi ye sordum adam jantı söktü kazıdı içten lastiği tekrar taktı balans yaptı ve mis oldu. Bu yaşımda yeni bi şey öğrendim. Lastikler patlak zannetmiştim.
Bir şey daha gerekse burası zeytin, peynir topiği ama şunu da yazayım, yol bozukluğundan balanstan ziyade rot ayarları bozulurdu eskiden, o nedenle rot/balans ayarı denir.
Peki sıfır araç aldınız. Üzerinde doğal olarak yaz lastiği var.
Siz SIFIR JANT ile gelen SIFIR kış lastiği aldığınızda hem araç fabrikasyon olarak mükemmel olarak banttan çıktığı ve jantlarında aynı şekilde fabrikasyon olarak mükemmel (eğik-bükük olmadığını) düşündüğümüzde yine de balans-DENGELEME ne için yapılıyor?
Yani bir saatte banttan çıkan 100 aracın dengesi farklı mı oluyor ki balans yapılıyor.
Jantlı lastik diye bir şey satılmaz jant ayrı satılır, lastik ayrı ikisi birleşince balans şarttır.
https://youtube.com/shorts/frmKIjS8K...orKL4Bn_LVS9K7
Sakallı hacı der geçerdim, değme fanatik solcudan güzel izah etmiş durumu.
Ben şöyle anladım sıfır araç aldınız üzerinde yaz lastiği var 20 km yapıp lastikçiye gittiniz ve hemen kış lastiği taktırdınız bu durumda balans gerekir mi?
Diye anladım.
Lastik kalıplarında bazı markalarda çok az farklı lastik gördüm ama çok iyi markalarda değil ben hankock kullanıyorum fiyat /performans olarak
Araç fabrikadan çıktı deyince herşey 4×4'lük olmuyor maalesef, şu an bindiğim ve sıfır aldığım araçla Ankaraya gidiyorum araba resmen Amerikan dinazoru (İmpala, Cadillac, Buick) yakıtı yakıyordu rampa yukarı 47 litre anlık yakıt tüketimini görünce yok artık A.A. demiştim, sonra servise götürdüm yahu bunu 1.6 Astra diye aldım galiba bunda 4.5 litre motor var bunu düzeltin dedim ve yakıt ondan sonra düştü.
Havalar ısınınca yapılacak güzel bir eylem düşündüm, emme velakin bu CeHaPe'nin 23 Nisan müsamere genel başkanı ile bu işler olmaz, ya Mansur ya da İmamınoğlu gibi birisi lazım.
https://resmim.net/cdn/2025/01/21/D9W3xC.jpg
Herif resmen Tipitip'in teki yahu!
Normalleşmeymiş AMK!
Ümit Özdağ gibi bir herifi geçmişine rağmen getir CeHaPe'nin başına en az % 35 oy almazsa ben bir şey bilmiyorum, bu müsamere başkanı % 25 oy alamayacak.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında 24 Ocak'ta gerçekleştirilecek Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı Konya'da yapılacak
Bolu Kartalkaya kayak merkezinde otel yangını.
10 ölü
32 yaralı