Tabiiki devam edin sayın kuzu zevkle okuyorum 2021 Aralık'ta KKM cikacagini da yazmistiniz tam dediğiniz gibi olmuştu
Printable View
Tabiiki devam edin sayın kuzu zevkle okuyorum 2021 Aralık'ta KKM cikacagini da yazmistiniz tam dediğiniz gibi olmuştu
Summer Kuzu...
Sn. kuzu sadece 1-2 ay daha değil, sürekli yazmaya devam etmenizden yanayım. Bu sayede biz de tecrübelerinizden ve bilginizden faydalanıp bir şeyler öğrenebiliriz. Saygılar.
Günaydın dostlar, Sn.Kuzu yeni farkettim topiği sizi görünce direk takibe geçtim teşekkürler yazmanız dileğiyle.:rules:
Sn.Kuzu devam lütfen
Sayın Kuzu lütfen yazın,bilgilerinizle ufkumuzu açıyorsunuz.Yazdığınız herşeyi kopyalayıp çocuklarıma aile grubuna gönderiyorum okumayı unutmasınlar diye. Bize değerli zamanınızı ayrırıp yazdığınız için çok teşekkürler.
yaz len bunak ihtiyar
Üşenmedim saydım
31 kişi yazmaya devam demiş.
Yazılarını köşe yazısı edasıyla yazdığın için okuması çok keyifli bir adamsın.
Öteki köy açılmıyor zaten...
Tecrübe sermayedir. Yazmanızı dileriz. Saygılar.
Sn.kuzu ; Yazmanızı isterim.
Yazdıklarınızın doğru çıkıp çıkmaması umurumda değil.
Sıradan olmayan , farklı bakışlar görmek istediğim için.
Beyin sinapslarım gelişsin diye.:oleyo:
Ayrıca çok edebi yazıyorsunuz okumak da keyif veriyor.
Selamlar.
Geceki çoşku yok
öyle bir ''yaz emmi...'' demişim ki; en az 5 kişi gücünde olduğu kanaatindeyim :oleyo:
https://www.youtube.com/watch?v=BV03p_3L-Ik
:drunk: :kahkah:
Sayın kuzu yazmaya devam etmenizi rica ederim.
Topic in adı sizlerin adınıza, topiğin sahibi olarak Mustafa abi ile sizi burada görmemiz lazım
Büyük üstad Kuzu nun, müthiş "kene" sistemine, "başka bir ifade ile tanımlama" yapma,
hoşgörüsü bana göstereceğini umarak yazıyorum.
Borsa da trade ederken..
"Alamadığını Satma, Satamadığını Alma"
prensibi de uygulanabilir.
Yine daha da basitleştirerek..
"İyiyi sen, kötüyü başkası Taşısın" gibi..
kuzu abi sahalara indinmi uzun zaman oldu hoşgeldin
Sensiz olmaz Kuzum
23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuzu dayi nerede oldugu farketmez, yazmaya devam.
Devam yazmaya Kuzu emmi.
Bilgi piramidi DIKW'yi biliyorsundur. Her yerde Data var, Information var. Bunları kullanıp, Knowledge üreten değerli forum üyeleri de var öteki köyde ve burada. Ancak, Bilgi piramidinin en tepesine ulaşmak için Wisdom lazım. 15 yıldır Borsa forumlarında sessiz takipçiyim; borsadaki Data, Information ve Knowledge'ı senin gibi Hikmet'e (Wisdom) dönüştüreni görmedim.
yazmaya devamm abımm
Buna sessiz çoğunluğun tercihi mi derler bilemedim, ama bir video izledim aklıma geldi.
ABD'de sanatçıların bir ödül töreni var salon belki 5.000 kişi.
Elinde bir kağıt ile Al Paçino geliyor sahneye.
Bütün salon ayakta bir alkış tufanı başlıyor, inanılmaz.
84 yaşındaki aktör, hafifçe eğilip selamlıyor, yani tamam diyor belli ki elindeki kağıttan bir şeyler okuyacak.
Alkış devam ediyor, 1.5 dakika, aktör yeniden eğilip selmalıyor, alkış dinmiyor, 3.5 dakika devam.
Nihayet video bitti, 7.5 dakika, salon ayakta ve alkış sürüyor.
Sonrası yok, adam konuşabildi mi bilmiyorum.
Sevilmek böyle bir şey Sn.Kuzu.
Bak arkadaşın 6. yazısı gelmiş ayakta alkışa duruyor.
Lütfen devam.
yaz yaz... eheheh
kolay gele.
:kahkah::drunk:
çok zorsun bist
kuzunun lafına bakıp feyzaya gidiyoruz diye mekiğe binenler..
paralel evrende karbona döndü.
:drunk::drunk:
Trump bunadı
Hergün vergi değişir mi ya
Yüzyılın spekülasyonunu yapıyor adam
Degerli Kardeslerim.....
KENDIM CALIP KENDIM OYNUYORUM....deniliyordu....kiziyordum....gorsunle r istedim....
neyi.....
KUZU YU....kuzu nun COKERTME yi oynamasini....halkinin onunla bir butun oldugunu....onu izledigini....onu alkisladigini....SESSIZ VE DERINDEN para goturdugunu....
gorsunler istedim....
gorduler.....
neyi......
kuzu nun bir SEVGI DENIZI icinde yuzdugunu.....
guzel kardeslerim....
BU ARENADA AYAKTA DURMAK COK ZORDUR.....bunu yapabilmek ucun....
gahhhh inerim yer yuzune SEYREDERIM ALEMI....gahhhh cikarim gokyuzune SEYREDER ALEM beni...
sizlerle olmak bir zevk benim ucun....guzel yaradilmis kardeslerim.
Kuzu sen bir başkasın. Sana ara ara kızsam da tandırın güzel oluyor.
huysuz ve simarik kardeslerime.....
SEVGI bayraginiz olsun....sevin birbirinizi....sevgi cogaltir....SEVGI yaratir.....
her gun aynaya bakin....BEN BUGUNDE IYI BIR INSAN OLACAGIM deyin....icinizde ki seytani kovun....
birlik olun....karsinizda....sizi soymaya programlanmis....KEFERE ve yerli isbirlikcileri var.
saldiriyi onlara yapin....birbirinizle didismeyi birakin....
olumsuz KISILERE cevap vermeyin....biz doktor degiliz....burasida hastahane degil....tedavilerini yapamayiz....
GUNEYSU geregini yapacak.
evettt....BasKara mi....kaskarami....ne menem bi yaratik....HASTENEYE YATIRDI GUNEYSU....tedavi beles....
topigin basindanberi....her uc sahifede bir gelip....BEN RUH HASTASIYIM DEYIP DURUYORDU ZAVALLI....
DIGERLERINE....
lem size guirmizi gotlu mektup yazmiyorum....gelin beni okuyun diye....
yoldan cikani....boyle...bunun gibi...aninda E-5 e koyarim....muhatabiniz TIR SUFORLERI OLUR.