La kardes, adamlar caldi. 2004'te basladilar alaveraya dalaveraya. SPK butun finansallari fiktif dedi. Adam sahtekarlikla aldigi yuzmilyonlarca lotu bile sizlere gecirdi. Neyin kafasindasin sen hala ya.
Printable View
@zeek24
Durum?
Bu rapor okunmalı. .....
Burada devletin de sorumlu olduğu vurgulanmış.
Sonuç için değil de vurgunu anlamak için ibretlik.
http://www.marmaratimes.com/mobil/ko...in-raporu.html
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Raporu okudum
Gerçi bilinen birşeydi ama goldaş üzerinde oynanan oyunları bir defa daha ortaya koymuş.
Kimi kime şikayet edelim.
Bu devletin bir ayıbı değil mi?
Biz küçük yatırımcılardan özür dilenerek , hisse senetlerine yatırdığımız para faizi ile bizlere ödenmesi gerekmez mi?
Neden goldaş olayının üzerine gidilemiyor, kimler engelleme yapıyor?
Göz göre göre hukuka aykırı bir şekilde soyulmayı kabullenemiyorum..
NEDEN BENİ YASAKLAYIP , ENGELLİYORSUNUZ?
Raporu yaklaşık 100 kisi girip bakmış.
Forum bilgi paylaşım yeri.kurallari mevcut.kurallara uymayip bilgi paylaşımı yerine birileri hedef alınıp hakaret olmazsa niye yasaklasınlar.
Bu forumda diyorum. 10 gündür foruma giremedim.Ne gücü varsa yasaklatabiliyor
Goldaş olayı mutlaka ayrıntılı bir şekilde zaman içinde incelenecektir.
Şimdi neden incelenemiyor? Bilemiyorum
Ona siz küçük yatırımcı arkadaşlarım cevap verecek. Katkılarınızı bekliyorum.
Lütfen elinde goldaş hissesi olmayanlar yazmasın.Olayı sulandırıp algı yönetimi yapmasınlar. İnsan olsunlar ve emek verecekleri bir iş bulsunlar.
https://ilan.gov.tr/detay-iflas-huku...ml?searchText=
BAKIRKÖY 1. İCRA DAİRESİ
Adi tasfiye ve iflasın açıldığına dair ilanen tebliğ
BAKIRKÖY 1. İCRA DAİRESİ
Kurumun/Kuruluşun Aktif İlanları // Kurumun/Kuruluşun Arşiv İlanları // Kurumun/Kuruluşun Tüm İlanları
Künye ve Kayıt Bilgileri İlanın Kanuni Dayanağı
BİK İlan No : ILN01041589
Yayınlandığı Gazeteler
YENİ AKİT 23.08.2019
Gazetenin Diğer Aktif İlanları
Gazetenin Sitesine Git
TEBLİGAT İLANI ÖZET BİLGİLERİ
Tebligat İlanı Nedir?
Dosya Numarası
:
2019/70 İFLAS
Tebligat Konusu
:
Müflis: Goldaş Kuyumculuk Sanayi İthalat İhracat A.Ş.
Tebligat Muhatabı
:
Alacaklılar ve 3. Şahıslar
Toplantı Tarihi
:
27.09.2019 14:30
İlan Metni
T.C.BAKIRKÖY1. İCRA DAİRESİ
2019/70 İFLAS
ADİ TASFİYE VE İFLASIN AÇILMASININ
Müflisin adı soyadı ve adresi : Goldaş Kuyumculuk Sanayi İthalat İhracat A.Ş.
(Sicil No : 294792-0 - VD. 3960055358 )
Eğitim Mah. 1. Açıkgöz Sok. Ensar İş Merkezi No : 24 Kat : 1 D.4 Hasanpaşa Kadıköy/İstanbul
İflasın açıldığı tarih ve saat : 27/06/2019 Tarih ve Saat : 10:39
Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2019/153 Esas sayılı dosyasından iflasına karar verilmiş olan yukarıda ismi ve adresi yazılı müflis hakkındaki tasfiyenin şimdilik Adi Tasfiye şeklinde icrası tensip kılınmış olduğundan:
1 - Müflisten alacaklı olanlarla taşınır ve taşınmazlar üzerinde istihkak iddiasında bulunanlar ilandan itibaren bir ay (*) içinde Bakırköy 1. İcra ve İflas Dairesine yazılı olarak alacak ve istihkak iddialarını kaydettirmeleri ve delillerini (senet, defter, hülasası vesaire) nin asıl veya onaylı örneklerini tevdi etmeleri,
2 - Müflise borçlu olanların aynı süre içinde kendilerini ve borçlarını bildirmeleri, aksi halin İcra ve İflas Kanununun 336 ncı maddesi uyarınca cezai sorumluluğu gerektireceği.
3 - Müflisin mallarını her ne suretle olursa olsun ellerinde bulunduranlar, o mallar üzerindeki kanuni hakları saklı kalmak şartıyla bunları aynı süre içinde iflas dairesi emrine tevdi etmeleri ve etmezlerse geçerli mazeretleri bulunmadıkça cezai sorumluluğa uğrayacakları ve rüçhan haklarından mahrum kalacakları,
4 - 27/09/2019 Cuma günü Saat 14:30 de Bakırköy 1. İcra ve İflas Müdürlüğünde ilk toplantı yapılacağından alacaklıların bu toplantıya gelmeleri veya yetkili bir vekil göndermeleri ve aynı zamanda müflis ile müşterek borçlu olanlar ve kefillerinin ve borcu tekeffül edenlerin veya bunların vekillerinin bu toplantıda hazır bulunmaya hakları olduğu ilan olunur.
* 1- Pek uzak yerlerde veya yabancı ülkelerde ikamet eden alacaklılar için süre uzatılabilir.
2- Reddedilen bir mirasın tasfiyesi lazım geldiginde miras hükümleri gereğince evvelce alacaklılar davet edilmişse 1 numaralı bentteki süre (10) güne indirilir.
** : Bu örnek, bu Yönetmelikten önceki uygulamada kullanılan Örnek 70'e karşılık gelmektedir
Goldaş'ın selası okunmuş.Cenaze namazına davetiye var.
Şimdi hissedar zedelerinde Bakırköy adliyesine gidip alacaklı olarak kendilerini kaydettirmesi gerekiyor mu?
@zeek24
Dolandiricilara acilan davanin sonucu nedir?
Atmadilar mi hala iceri sahtekarlari?
Evet oyle sante_fe. Sirketin calisanlari 1 sene maaslarini alamamis, adamlar para eden herseyi alip kacirmis. Kimseye birsey kalmaz.
Biz ortağız. Yani borç bizim.
Alacaklilar çek senet bordro vs gibi normal ticaret araçları olmalı müracaat için.
Finansman bonosu gibi birşeyler olsa olurdu.
Benim anladığım.
O tasfiyenin doğal sonucu.
Kalan ortaklar arasında hisseleri oranın da paylastirilir.
Çok bir şey kalması da mümkün değil. Aksi taktirde iflas olmazdı.
Burada sonradan ortaya çıkacak alacaklar olabilir.
Yok mu SPK mahkemesinden bir haber kck? Ariyorum ama birsey bulamiyorum ben.
Bu dolandiricilar hapis yedikleri zaman rahatlayacagim.
Goldaştan alacağı olan varsa bana gelebilir, benim goldaş hisselerim var dolayısı ile goldaş ortağıyım, hacıvatlık yapmaya gerek yok..
Goldaşın iflası demek benim gibi hisse sahibi olanların yıkımı demektir. Bu iflasa haram yemeye alışık kargalar sevinir.
Hisse sahipleri haricinde herkes alacağını alır, geriye bize birşey kalacağını sanmam.
İşcıler zaten coktan tazminatları kaptılar, yamyamlar goldaşı paramparça etti zaten,
Olan benim gibi hisse sahiplerine oldu, gözümüzün önünde hukuk cinayeti işlendi.
Tek amaç küçük yatırımcıların parasının üzerine konmaktı. Onu elbirliği ile becerdiller
Birgün insan hakları temeline dayalı hukuk sistemi ülkemde kurulduğu zaman bunların hesabı sorulacaktır. Goldaş dosyası tekrar açılacaktır. Ben hala hakkimızi alacağımıza daif inancım var.Gerçekler mutlaka birgün yazılacak
Goldaşın iflas süreci başladı.
Şimdi şöyle bir düşünsek;
İngiliz mahkemesi goldaş lehine karar verdi. Meydana gelen zararların tazmin edilmesi gerekir dedi. Goldaşın tasfiyesinden sonra Yalınkayalar ingilterede tazminat için faaliyete geçse ve "benim aslan gibi goldaşımı baturdılar, bunun tazminini istiyorum" dese ve tazminatı alsa, bizim durumumuz ne olur?
Sorun yalnızca yalınkayalar olsa kolay, spk yı biliyorsunuz , yargıtay iki kez bozmasına rağmen mahkemelerin yetkisiz oldukları halde yanlış kararlarında ısrar etmesi
Hepsi ayrı bir problem , goldaşın borsadan çıkarılması sadece bizim hisse senetlerine yatırdığımız parslara el konması için yapılmış bir operasyondur.
Yalınkayalar cezalandırsa ne olur cezalandırmasa ne olur bana hiçbir şey kazandırmıyor, bu devletin kendi sorunu ben paramı istiyorum arkadaş. Ben devlete güvenip te borsaya geldim. Ben devlete güvenipte tasarrufum yatırıma dönüşsün diye devletin daveti üzerine para yatırdım. Bir insanın bir hukuk devletinde böyle soyulması olacak bif şey değil.
30 endeksinde işlem görmüş kağıt bu ya. Herşey sırf bizim gibi namuslu insanların parasına el koymak için bir oyunmuş meğerse
Kesinlikle goldaş üzerinde çok büyük oyun var
Yurdunu halkını seven ekonomistleri, borsa yorumcularını bir kez daha goldaş soygununu açıklamalarını insanlık namına istiyorum.
Ben çoluk çocuğumun tüm geleceğini bu kağıda bağlamış biri olarak sonunda hakkın ve adaletin kazanacağını inanıyorum.
Mutlaka benim ülkemede bir gün adslet gelecektir
Arkadaşlar goldaşın tazminat alacağı hemen hemen tüm alacaklılarına fazlasıyla yetebileceğine inananlardanım. Ama her nedense 18 aydır uluslar arası tarafsız kuruluşun zarar tespit tutanakları bir türlü açıklanamadı. Lütfen bu konuda bir zaman kısıtlaması yokmu acaba, bu konuda bilgi alınabilecek bir adres varmı....
İngiltere mahkemesinin 2018 yılında aldığı kararda fransa bankasını goldaşın 2008 yılından 2013 nisan ayına kadar ki zamanda dünyadaki 43 mağazası da dahil tüm zarar ziyanı hesaplanarak tahmini yaklaşık 1.5 milyar dolar gibi bir rakam olduğu söylentileri var...
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun. Batan geminin mallarını alacaklılar paylaşacak. Bizde maalesef boğulup öleceğiz. Kötü bir benzetme oldu üzgünüm. Hoşcakalın
Hepimiz çok büyük haksızlara uğradık , bütün planlar bizim paramızı yemek için kurgulandı.
Hepimiz bunun farkındayız. Ben kesinlikle umudumu kaybetmedim.
Elbette birgün bizim ülkemize de demokrasi gelecek ve evrensel hukuk kuralları uygulanacaķ
İşte o zaman paramızı faizi ile alacağız, namussuz soyguncuları, kul hakkı yiyicilerini mahkum ettireceğiz.
Bu dünya Goldas gibi açık seçik bir soyguna tanık olmamıştır..
Hosgeldin be taktekedum. Seni de ozlemistik. Kutuk ekliyor yigilan odunlara ha. Cok yasa :)
Arkadaşlar GOLDAS tan anlaşılan bir çok arkadaşımız madur, ama yinede bundan sonra ne yapabiliriz yönünde düşüncelerimizi ve duyumlarımızı paylaşabilirsek bir birimize daha çok moral motivasyonumuz olur kanısındayım.Bu nedenle şirket ile ilgili olarak İngiltere Mahkemelerinin verdiği karara göre Goldaşın 2008 yılından kapanıncaya kadar olan zamanda ne kadar zarar ziyan tespitini yapan uluslar arası güvenilir Mali Müşavirlik şirket raporu çok önemli ama bir türlü bu raporlar açıklanmadı. Bilgisi ve duyumu olan var ise lütfen buradan bizim ile paylaşır ise seviniriz...Şimdiden teşekkürler...
dümbelek patronlara laf söyleyene hemen Hacivat deyip saldırıya geçiyor. Ben hiçbir hissede böyle patron sevicisi görmedim. Stockholm sendromunun en uç seviyesi.
Herkeş Hayin
Sırf hakkını arayanlara engel olmak için kurgulanmış hacıvat.. bana dümbelek demekle hakaret ederek kul hakkına darbe veracağını sanan zavallı
Hacıvat,
Ben patronunu savunmuyorum, ben goldaşı savunuyorum.bunu sende iyi biliyorsun
Biz kul hakkını alabilmek için goldaşı savunmak zorundayız, goldaşa uygulanan hukuka aykırı işlemler yöntemler kaldırılarak Goldaş derhal borsaya alınmalıdır.
Biz küçük yatırımcıların birikimleri üzerine kurgulanmış oyunun bizler farkındayız
Goldaş oyunu hiçbir zaman kapatılamaz ve bizim sesimizde kul hakkı düşmanları tarafından kesilemez.
GOLDAŞ BORSAYA DÖNMELİDİR,
Goldaş'ta gerçekten hissesi bulunan saygı değer ortaklarım.İçinizde bu işlerde profesyonel olanlarınız muhakkak vardır.İngiltere'deki mahkemeyi kazanmışız eee tazminat almadık mı? Bu tazminat, borçlarımızı ödemeye yetnez mi? cass67 arkadaşımızın söylediklerine bir kulak verelim bence.Konuyu irdelemezsek tamamen tarih olacağız.Birbimizle burada atışmanın gerçekten madur olan hiçbirimize faydası yok.
Birileri kendisini buranın ağası paşası sanıyor. Fırsat vermiyor ki fikir paylaşalım Adam patronların sopası gibi gelenin kafasına pat vuruyor. Şizofren düşmanlar yaratıyor kendince onunla muhatap olmak istemiyor kimse mecburiyetten savunma hakkı doğuruyor buda böyle uzayıp gidiyor. Dümbeleğin pes ettiği gün birşeyler olacak demektir hepimiz için olumlu şeyler o gün başlayacaktır. Dümbelek demek patron demek
Kardeş dumbelek yazsa ne olur yazmasa ne olur.
Şirket iflas etmiş kottan çıkmış.
Dumbelekin haklı olduğu tarafta var bu SPK.nin blanco okuyamamasi vede satması gereken hisseleri bloke etmemesi
Zamanında bu şirket BIST 100 deydi.bu SPK.ile sermaye piyasası biryerde gitmez
Yeni mağdurlar yaratılmaya devam eder.
Son örnek eski SPK.baskaninin oglununsirketi en güzel örnektir.
Sağlıkla kalın
Terminator gibi Yalinkayanin Tetikcisi. Belli ki AVRASYA da ceza almis onun yuzunden.
Arkadaşlar ben bu hisseyi iki neden ile aldım. İlki 2012 de 9 aylık bilançoda 20 trilyon kar açıkladı şirket, ikincisi de 31.12.2012 tarihinde Mali ülkesinde Fransızların çalıştırdığı altın madeninin yapılan bir anlaşmaya göre Goldaş şirketine devredilecekti haberini öğrenmiştim. Ancak her nedense 21.12.2012 tarihinde demokrasi beşiği Fransa Mali ye askeri operasyon düzenliyor ve 27 Aralık 2012 de Malide sıkı yönetim ilan ediliyor....Tabiki sıkı yönetimde de tüm uluslar arası anlaşmalar askıya alındığını öğrendim ve o günlerde de hissemiz tepetaklak aşağılara geldi ve satamadık tabiki sonra da malum kapandı tahta....Hepimiz mağdur olduk...Bunları dün gibi hatırlıyorum... Ama elimizden gelebilecek bir şey varmı bilmiyorum, ama gelmiyor. Eğer bir birimiz ile bundan sonra yapabileceklerimizi paylaşabilirsek emin olun birbirimize daha çok destek oluruz, şimdi den teşekkürler....
SPK'nin davasina ne oldu? Kimse bilmiyor mu ya. Zeek takip ediyordu, bir yazmadi buraya. Hala tikmadilar mi bunlari iceri?
Büyük ihtimalle başka isim altında BİST te başvuru olabilir ama duyuntudan ibarettir.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün hisse sahibi arkadaşların başı sağolsun.Yıldız Kenteri kaybettik
Bu kadar mağdur insan varken doğru olmayan bilgileri paylaşarak nasıl bir menfaat sağlar insan.
Suratına tükürdük yarabbi şükür diyor Allah tan korkmaz kuldan utanmaz dokuz takla atıcak toprağın altında it patronlarına beraber ahıret götürsün bizden sahte bilanço larla çaldığı paraları Malide madenini satar işçisine spk baskınında İngiliz ortaklarımız der Yüce Allah 7 sülalesinden çıkartsın.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teslim Töre ölmüş arkadaşlar başımız sağolsun hepimizin