http://666kb.com/i/dqtbwyyzc7itxbz8n.png
17:27 itibari ile
Printable View
http://666kb.com/i/dqtbwyyzc7itxbz8n.png
17:27 itibari ile
Bugun böyle bitsin .gercekten çelik gibi .
endekse iyi duruyor bizimki
Emir yaz sili kim çıkardıysa kaynanası cok uzun yasasın.
iyi haftalar ortaklarım.... bu hafta 7 üzerine atalım artık
Neyin kafasını yasıyorlar.hayırlısı
Merhaba arge çalışmasıyla alakalı ben bir haber bulamadım ama paylaşan olursa sevinirim....
bilanço iyi gelirse sessiz geminin çift hane yolculuğu dahada güç kazanır.
Takas atabilen varmı
Kar 9,395,709
yarın 6 üzeri olur mu dostlar...
Yarın 2 ve 3 bilancodaki gibi yukarı asagı yapabilir.Bilanconun borc ve alacak kısmını görmemiz lazım.brut kar ve esas faliyet karı guzel.Beklemeye devam.birde takasta değişim varmı atabilecek olan varmı?Ben bilançoyla gitmeyeceğini düşünüyordum düşüncem değişmedi.Bilmediğimiz birsey var !bir haber gelecek gibi duruyo.Bu fiyatlar komik bu bir gercek holding düğmeye bastıysa gider.ytd
Benin kanaatim burut kar ve faalıyet karı ıyı.Satıslar artmıs .kapanıstaki tahtanın durumuna bakınca tahtada birileri tahtayı yukarı gitmemesi için ugrasıyor.Kagıt ucuzunda ucuzu.arsa degerlemesi yapılmamıs hersey olabilir.Kagıt sindire sindire gidiyor.işteki mallar tehlıkelı satısa gecerse kim karsılar .risk iş yatırımdaki mallarda.ytd
Bu bilançonun hakkini versin artık
Genelde ditasla aynı gün gönderirlerdi bu sefer farklı takılacaklar anlaşılan, grafikleri de iyice ayrışmıştı..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gelen kar , vergi usul kanunu gereğince hazırlanan beyannamede beyan edilen geçici vergi ile ilgili.
spk normlarına göre hazırlanacak bilançoda kar farklı olabilir.
2016 yıl sonu vergi dairesine beyan edilen kar 1.825 milyon , spk normlarına göre bilanço karı 2.058 milyon tl idi.
2017 bilanço karı da bugün beyan edilen geçici vergi karından yani 9.4 milyon tl den fazla olabilir....
hayırlısı olsun...
mükemmel bi bilanco ve sonuç :( **
Patron satın diyor
Yukarı süreceğim verin şu malları diyor
Kagıt saat 3 den sonra hareket yapıyor.bugunde böyle olabilir
Bilanco fukarası kagıt.Baska dümenler var insallah bir kıvama gelir.
Ne oldi sana ne oldi böyle?
Piyasa artıda gitmiyor kimse kağıda atlamasın diye eksi havada yukarı gidiyor kimse alamasın malların hepsini ben alayım diyor dün olduğu gibi bugünde bilanço geldi beklenti bitti havası veriyor piyasa artı benim malları verin bakın ben gidemiyorum diyor yersen 2.70 sent dolar zirvesi yolculuğu başladı sabreden kazanacak herkese bol kazançlar
Bir kağıt böyle gömülür.yazık
mecburen yükseleceksin celha bak cemas bile 3 oldu senin derdin ne sabrımızımı zorluyorsun .... Fethiye kardeş bile yazmıyoror artık.bir gün ansızın gideceksin biliyorum ve bekliyorum...Borsada para kazanmak zoooor iştir bilirim...
Bugün de ne kadar sağlam olduğunu gösterdi 5,60 üzeri kapanışlar ve ardından 7 bekliyoruz
20.000 TL olsa belki satabilirim ama olmaz.
bugun 6 ustunden verdik celha yı :)
Bugün adamlar ne mal topladı be gunlukculere yukardan mali aldırdı sonra 5800 altında ne varsa aldı helal olsun son fiyatlar iyice güç kazandı adamlar hedef dolar zirvesi herkese bol kazançlar YTD
Bugün ki pasta lutfen
Bugun alan yok satan zaten hiç yok modunda.Ytd
hacim yine yerlerde
patron mal istiyorsan biraz yukarı sür
söz 6,50 den boşaltıcam
Vay be hisse çıkıyor koca haftasonu yazan yok, tahta bile bu kadar sığ değil..
Caktırmadan 5-10 binlik lotlar biryerlere virmanlanıyor.adamlar sakin aceleleri yok gibi.