Yokuş aşağı mı,çuvalları silkeleme mi?
Printable View
Yokuş aşağı mı,çuvalları silkeleme mi?
Bugün 2.51 kapatırsa yarın iyi. Yoksa eski haline geri döner. (Tahmindir)
Niye çıktı niye indi anlayan varmı bi tavan daha yapsa istemediği kadar hise toplardı belliki güçü yok anlaşıldı iyide piyasada da topu topu 10 milyon hisse var bunuda beceremiyorsan senin neyine bu işler
2.80 alanın ağzına etti pözvink çok
Bari tabana çekseydi
seans sonu yukarı bi hareket yaparsa şaşırmam :)
Tam tokatçıymış amca. Düşüş olur olur da bu yükseliş böyle kapatılır mıydı... Yazık!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f33bf9d2a2.jpg
Bugün alıcılar daha iyi. İlk 5 kurum 120 bin artida. Ak dün 485 bin satmıştı. Bugün almış biraz. Bugün 2.74 sattım. Yarın 2.30 gibi alinabilir sanki. Yine de guvenmiyorum aslinda...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satılacak yerden sen kağit almissin. Mutlaka kurtarirsin bekle biraz. Berkosanda hangi kademeden mallanirsan mallan zarar ettirmez.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olur inşallah ama kısa vadede kestirmek zor. Hissenin yeni yatırımları var yurt dışında. Kağıt uzun vadede kazandırır.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
seans açılmadan
yıllık hisse yarışmamıza tahminlerinizi alalım
Bimere şikayet edelim bu tokatciyi.
Ne ayarsız bi hisseymiş üç kuruşa beş kademe oynuyor titrek
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...95104e31d4.jpg
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün spk sormuş olağan dışı ne var ama bugün sormamış bugün herşey olağan :)
2.3x da dip oluşturuyor olabilir.
Millette para kalmamış 1 lot 1lot alımlar başladı
2.32 de ısrarla alış koyan lar kim o ??
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek kimse o başkası olamaz başkası olsaydı malı kafasına yerdi
Ayrıca bu hissede benim borum öter diyor piyasada öyle sanıldığı kadar lot yok demek istiyor hepisini topladım diyor kalan lotlarıda 3 4 gün önce2 lira olan kağıdı 2.30 dan alıcıyım verin işime bakayım diyor galiba
galip tahtaya
gelip gelip gidiyor
Baldayı çıktın mı hisseden?
1 lotların parayla ne alakası var. Canım sikilinca ben devamli yaparim.
2,18-2,28 arası gapı kapatacakmı bakalım yarın belli olur.
Baldayi almadi heralde Berkosanı. Takipte diye tahmin ediyorum. Ven boşadım şimdilik.
Karizma hemşo hangi fiyatlarda pusuda bekliyorsun burdan kaçıp gidecek diyede aklıma gelmiyor değil bakalım ya nasip
Berkosani su fiyattan aliyim diye birsey yok. Ben bundan onceki harekette 65.000 lot vardi. 2.35 ortalama verdim. 2.10 a yerine koydum ama 1.85 e geldi. 2.10 aldigim fiyata verdim. 1.85 lerden aldim. 1.94 lere verdim. En son 2.00 dan almistim 50.000 lot civarinda sukur 2.45 ortalama ile verdim. Spek durumu belli olmaz. Yalniz son 3 ayda en cok alan Ak yatirim maldan cikti gibi. Epey mal yedirdiler piyasaya biraz durulmasi lazim.
Çiktim ben tamamen. Ama berkosan her zaman icin favorimdir. İzlemeye devam. Bakalim ne olacak. Unutmayin mal alirken kazanilir.