http://fs5.directupload.net/images/170413/dkz6malr.jpg
satanlar
Printable View
Bir refarandum sonucu algı operasyonu yaşıyoruz. Çok ayıp çok. Hele birde yalaka çaycının hisselerine bakın. Olan yine ky ya oluyor. Yazık.
bu kadar soluksuz düşüş anormal tepki vermesi gerekli artık büyük alımlar var ama panik satışlarından surekli dusuyoruz hacimde var şirket iyi yatirimlari devam ediyor fabrika çalışıyor sonuçta sonsuza kadar inecek değil
Blade X6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,43 den dönebileceğini düşünüyorum 2,45 den 10 bin adet aldım bakalım bir grafik görmüştüm 2,43 e kadar geri gelip çıkış yapabileceğini öngörmüşler bakalım olacak mı y.t.d.
Adamın acelesi yok vere vere satıyor malı sanırım ytd degil asla
bir hissenin tepki vermesi için kynin toplu şekilde panik yapıp satması gerekir. bunlar ise o paniği yaptırmadan yavaş yavaş ellerindekini veriyor.
peki ellerindekini ky'ye dağıtınca hayrına biri gelip ky'nin zararını çıkarması için kağıdı yukarı çeker mi? sanmam.
burdan sat da diyemez kimse zararı olanlar için ama adamların tek bir amacı var ellerindekini bir şekilde çıkmak. adamlar 2'den bile çıkabilseler kardalar.
ve bizim değerli spk bu işlemleri yapanları bulamıyor ya da adamların her şeyi kuralına uydurmuş.
bu arada elimde yok ama sinir oluyorum boyle ky'ye karsı bu kadar acımasız olanlara.
27 27 27 alıp veriyor gaziantep le bir ilgisi var galiba
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelgel diyor bak 2, 40 altına inmiyorum. Hadi ordan pzvng.ytd
hakan nerde acaba mayamiyemi taşındı
1 tl pahalımı bu kagıda fk/18.60 halen fk/5-6 uygun olurmu sizce ytd degil asla
2 taban çekse rahatlar gibi
bas bas haydi bass ya yeter böyle
kimseden ses çıkmıyor mu arkadaşlar herkes ters köşedemi kaldı
Is yatırım o kadar malı ne yapıyor, yapacak acaba? 2.20 bas sonra taban yap. Biraz daha almayalım.
tabana çak hadiii öldürüyorsun böyle her gün bizi yazık
Dün yazmıştım yüklü alım için p.tesi yi bekliyorum diye. Ama şimdi ondan da vazgeçtim. Çünkü şuna eminim 2, 10 danda alsak biz aldığımız sürece düşecek. Yeni alacak olanlara şunu söyleyebilirim. Siz alırsanız kendinizle birlikte burdakilerin de daha çok zarar etmesine sebep olacaksınız. Belki kimse almayınca yedirmek için yukarı çekebilirler.burdakilerde bi nebze zararlarını çıkarırlar. Ben bundan sonra karışmıyorum. Allah yardımcınız olsun. Ytd
hala bir beklenti umuyorsunuz ama bunu yükselten hakan gruplar açıp pazarlayanda o yoksa neden yükselsin sebeb ne ne patlatanlarda onlar diye düşünüyorum ytd degil asla
yine avladıııı
Hakan Brut takasa sokucaz hisseyi yazmış ...
çak çak çak hadi bakalım
bürüt takasa sokması için hakana gerek yok görünen köy klavuz istemez kaplimanda bu hafta olmassa 10-15 gün içinde bürüte girer spk 2-3 hafta içinde bekledigim bürütlerde kapliman 1 sırada ytd degil asla
2.30 da 36725 bekliyor, kardeş bi zahmet oraya kadar basıver.
Kaç bu adamların maliyeti habire basıyorlar anlayamıyorum.
çaaaaak hadi çakkk hadiii
Abi dokuzlara çıkarırken maliyet yükselmiştir.2 civaridir bence bunların maliyeti buralar dibi diye dusunuyorum.YTDegildir.
2.33 görmez bida bu hisse.YTD hislerim oyle soyliii Ytd.
kardeş ozaman gemiye ky aldı habire işlem lotuda günlük al sat 60-80 bin net lot kalıyordu gemiyede kyyyyy bindiriyordu hergün ky çıkardı bu hisseyi okişşş ytd degil 9 tl bölünmeden önceki rakam bölündükten sonra bu rakqam 6 tl geliyoor kafanda bu kalmasın kagıt bölündü ve bölündüklerinin maliyetide sıfır zaten ytd degil asla
Aciga satıyorlar bence YTD.
Bu kadar dustu diyipte bulasan hic bir araci kurum yok o ilginc.Firsati kullanmaya calisanlar yok garip.
Tucelik döndü tmpolde dönmüştü.buna hiç tepki gelmedi o garip bence bu hissede daha oyun bitmedi.inatla beklemeye devammmm.YTD.YTD.YTD