Cok sıkıştı 1.40 denemesi gelirmi göreceğiz. Yatırım tavsiyesi değildir...
Printable View
Cok sıkıştı 1.40 denemesi gelirmi göreceğiz. Yatırım tavsiyesi değildir...
...................
......................
sayın lutfu dünün takasını rica etsem sağolun,,,
Sn. Oriyen73, bende bu kağıt yok, o yüzden başlığa bakmıyorum, pastaları istek olursa sayfasına atıyorum, yani sizin yazıyı şimdi istek üzerine pasta atarken gördüm, lazım olunca lütfen msj atın ben görünce syfaya pastayı yapıştırırım.
Şimdi ayın 18 ve 19 unu hazırlayıp atarım, sizde sağolun.
Cok tesekuurler lutfu001
ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teşekkürler dostum ..
..................
Cok saolun lutfu001 bu bilgilendirme icin
Sent from my ZTE BLADE V7 LITE using Android mobile app
sayın arkadşım lutfu emeklerin için çok sağol ALLAH razı olsun rızkın bol olur İNŞALLAH,,,
Alışa 120 bin lot giren abiyi tebrik ediyorum helal olsun dünden beri 1.35 veren hadi şimdi ver aslan gibi girdi abi 120 bin lotu bekliyor,,,
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
.....................
Tsk lutfu001
C grubundan b ye gecmis
isterse A gurubu olsun spek ne derse o olur çok sazan atladı birilerinin gazıyla silkelemeden gitmez
Herzamanki gibi yine aynı. Uyuyor. 5yıl önceki dolar, borsaya bakıp karşılaştıralım. Dogub 10yıldır 1'lerde. Birtürlü yukarılara tutunamadı. Zaman zaman 2'lere 3'ldre çıksada yine 1'lere ya da daha aşağılara indi. Oransal olarak en dipte. Adeta erimiş. Bu hisseye ne yapmak istiyorlar bilemedim. Arar ara özelleştirme deyip, ky nin elindekileri almaya, operasyon çekmeye çalışıyorlar. Şimdiye kadar çok ah aldılar. Bakalım bu durum nereye kadar gidecek??
Sn lutfu001 anlik takas paylasmaniz mumkunmudur
Ayhan girdi kagida bakalim bu sefer becerebilecek mi
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kademe paylaşırmısınız,,
özelleştirme gecen senelere bakarsak hangi aylarda açıklanmış bilen paylaşırmı..
Panda varsa korkun şişman panda milletin parasını çarpmış yemiş yemiş sı.... 1 den beri mal topluyor verecek adam arıyor ytd