Sabır zamanı gelmek uzere muhtemelen ekim kasım ayı ...
Printable View
Sabır zamanı gelmek uzere muhtemelen ekim kasım ayı ...
Çanak tanamlandı. Yönünün yukarı olması gerekiyor,ama bir türlü hareketini yapamıyor.Bekliyoruz tavan serilerini...
Bu günde yerimizde saydık...
Buna şükür, eksiye gitmesinde. Ben 3 yıldır doco yu takip ediyorum, daha hiç tavan yaptığını görmedim. İnşallah görürüz. Ytd
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki tavan maliyetimi çıkarmıyor ne düşmüş bee
Doco için HSBC 190 TL hedef fiyat koymuş önceki hedef 270 TL miş
Bunlara bakarak yatırım yapanın aklından zoru vardır
O kadar ileri görüşlü olsalardı Fiyatı 250 lirayken bu hedefi koyarlardı.
ytd
Bir de 190 ın içinde thyao ile ayrılık olasılığı yok galiba. Ayrılık olmayacak da inşallah ama olmadığı durumda 190 civarı bir fiyat oluşacaksa kötü.
XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son Atatürk havalimanı anlaşması gibi bizi surundurmeden anlaşma haberi gelmez o zamanlar da 190 TL civarına inmişti ama kısa sürede 250 TL yıl gördü
Bakalım 3.havalimanı anlaşma haberi bu sene gelirmi ....
ytd
Haberin gelmesi lazım çünkü oraya yapılacak olan yatırımın havaalanı açılmadan başlaması lazım, eğer doco oraya gidecekse bu sene sonuna yada önümüzdeki yılın başlarında yatırımı başlatması lazım diye düşünüyorum. YTD
Haber ekim ayı içerisinde gelebilir.Hisse çok sıkıştı.Sanki mıknatısa yapışık.Artık hissenin ya bir yöne doğru hareket etmesi gerek...Ama eksi ama artı.
doco da sıkıştı bende sıkıştım ya o yada ben patlayacagım artık.
doco da sıkıştı bende sıkıştım ya o yada ben patlayacagım artık.:(
Gelecek bir habere tavan serisi ile karşılık vermesi gerekir.Çünkü doco geçmiste hep böyle keskin zik zaklar çizmiş.Hep geldiği noktaya geri dönmüş.Ama bu sefer zamanı biraz uzun tuttu...
Gelecek habere göre tavan serisi olabileceği gibi taban serisi de olabilir, haberine de bağlı derim.
Yatırım tavsiyesi değildir,
[emoji106]
Eğer 3. Havalimanına gitmiyoruz ve THY ile çalışmayacağız gibi bir açıklama gelirse, sanırım tabana doğru uzun bir seri olur diye düşünüyorum, inşallah olmaz. YTD
Kötü seneryo çoktan satın alındı...260 lardan 170 lere çakıldı.Bundan daha kötü ne kadar olacak.Sıfır olacsk değil. Şu andan itibaren tavan serisi gerekiyor.Bu seride ergeç gelecek.Borsa burası olmayacak değil....
Deutsch 2600, credit suisse 940 lot son 3 günde alış yaptılar....Hazırlık mı var acaba????
Bu ne kardeşim yaa bu ne göçürdüler.Biz kime inanacaz.
1 ekim itibariyle BIST değer sıralaması : (alıntıdır)
https://i.hizliresim.com/Oy9ZP5.jpg
Sn. Medwig gönderdiğiniz resimdeki Do&Co verileri hatalı. Do&Co'nun 9.774.000 pay senedi vardır.
Son kapanışa göre ;
Piyasa Değeri : 1.634.068.800 , PD/DD : 3,09 , F/K : 17,98
Gönderdiğiniz resimdeki piyasa değerine ulaşabilmesi için 1 adet Do&Co hissesinin 1.388 TL olması lazım.
Avusturya 39,180 ile kapattı yarın sabah Türkiye tarafında %2 daha düşebilir. Bilanço fiyatlanıyor galiba, pek de iyi çıkmayacak gibi.
XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dibi yok mu bunun.Dibini bulamadı...
Bilanço değil bence kasıma daha çok var düşüş THY anlaşması olabilir art niyetli de olabilir şirket tarafından çünkü anlaşma olursa zaten otel açılışı sırada bir çok işletme açılışını yaptı oralardan da gider değil geliri artacak ve hisse tekrar 100 Euro yu görebilir .
Yaz sezonu THY tarafında çok iyi geçti kış bilançosu gibi düşükde gelmez.
ytd
Milleti bezdirip elindeki malı kapacaklar.Daha sonra tavan tavan giderek ver elini 300
THY ile anlaşma ve 3. Havalimanı meselesi hala satın alınmış değil bence, bu konu bizi daha çok üzecek gibi geliyor bana. Sonu hayırlı olur inşallah. YTD
Seans sonu son iki saat 30ar dakikalık periyot..
https://i.hizliresim.com/XEqdy3.png
Doco da patron hisse satışı mı yaptı ?Ne zamandır patronun hisse satışı yaparak hisseyi düşürdüğü söyleniyor.Oysaki şirket yönetiminin hisse alım kararı hisse satış kararı olarak mı uygulanıyor...Doco da hissedarlara yanlış yapılıyor.Doco da dürüstlük tekrar sorgulanabilinir. YTD dir. Ey doco titre ve kendine dön....Ytd dir.
Doco hissesi alarak zarara uğrayan yatırımcılar dava açma gibi bir hakkı var mı acaba ? Burada hileli yollarla dandırıcılık suçu işleniyor....
Şirket burada kasıtlı hisseyi düşürüyor.Kanserli hasta gibi günden güne eritiyor doco şirketi sahipleri..Ytd dir
Sevim koş gelene gidene doco döşüyorlar..sonu hayir olsun insallah diyelim. Filmin sonunu cok mrk ediyorum.
Ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Docoya güvenim olsa arada alır maliyeti düşürürüm ama patronun sessizliği hayra alamet değil. Buda ihlas ve adese hisseleri gibi oldu
Kendi gemisini batırmak için uğraş veriyor.Spk uyuyor.El koy kardeşim.Yatırımcı bitti eridi....
Spk el koyyyyyyyyyy
Aç gözlü spek için her şey uygun.Ne iyi bir haber var,nede hissesine sahip çıkan patron...
Spek falan yok ortada ...Patron var herşeyi o yapıyo.Bu kanunen yasak.