Önce spek bu fasulyayi 2.5 liradan toparlasın sonra 5 liradan küçük batırımcılara kakalar.Zaten onlar 5 liradan aşağı almazlar.Çünkü kazıklanmayı çok severler.
Printable View
Ben alamadim. Banka hisselerinden fecu cakildim. Temerrute dustum danisman dgzte sat dedi bir tane bile satmam dedim. Ama guvenimi hep bosa cikariyor dgzte. Gecen yilki fiyatlara geriledi. Endeks 80bin fiyatinda duruyor hisse.[emoji20]
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resmen dalga geçiyor.bütün hisseler dipten yüzde 3 tepki verdi bu şerefli kağıt bakıyor.2015 fiyatına geldik ortada olumsuz haberde yok.mıpaza bak utan şerefli spek
http://imageturko.com/?di=TBH2
iş devam ederse bereket gelir
Bu çocuk doğandan değil bence.önce celha ditaş mipaz has çocukları
Bilanço beklenti ve tahminlerim:
Geçen sene 2016 yıl sonunda posta fanatik gazete satış fiyatı 60 krş.tu.Şimdi ise 1.25 TL.yani %100'den fazla artış oldu.Ciroda ve karlılıkta önemli artış bekliyorum.Şirket yeni aldığı varlıklarla hayli zengin ve içi dolu bir şirket haline geldi.Artık bedelsiz verme zamanı geldi.Ayrıca her sene dağıttığı temettününde bu sene hisse başı 40 krş.ve üzeri bekliyorum.
Bunlar tahmindir.Yatırım tavsiyesi değildir.
Valla bal damliyor agzindan bedelsiz versin her yil.
Haydi gözüm ver mehteri 70 ustu kapanış bal kaymak olur
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer gemi limandan kalktı
Elumuze verdiler ...
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalanlara bol sans yatirim finansa maymunlugu icin tesekkur ederim.2.98 ortalama bye
sadece Kanal D binası borsa fiyatından yüksektir!!!!!!!!!!!!!!
Klasik dgzte hareketi gerçi bu sefer hacim yüksek
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi bok olmaz bu kağıttan. Yarın 2.50 kapatır.
Sen tecrübelisin bakıyorum [emoji1] Her pozisyonu denemişsin anlaşılan. Bizde zamanla alışıcaz demekki
Yatirim finsnsman geldi costurdu. Tavan yapti 5dk donra hepsini satti gitti. Bizim kagid gecenyilda ayni yerden donmustu. 2 bant arasinda gidip geliyoruz.
Hisseyi kitleyecekleri yere vurup kaciyorlar. Takasta gorunen dogan emminin 38mil lottan mi korkuyorlar anlamadim. Yada biri dgate yerine yanlislikla bizim senete girip hatayi farkedince basip gidiyormu.
Gecen senede durduk yere tavan kitleyip ayni hizla yerine gelmisti
Demek ki huylu huyundan vazgeçmiyormuş yine geldiği yere doğru gidiyor YTD
Hissenin hikayesi ne cabuk bitti. Hurriyet kar acikladi 39mil[emoji33]
Defalarca kez aynı şey oldu acaba bu sefer ki esas hareket mi derken trade etme fırsatını kaçırdık hep belki bir sonraki esas hareket olacak kim bilir..ytd
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ver dolduralım spek efendi.yüzde 20 yeter yine 😀
Alnusun tum mali geldi bu major hareket sabredenleri tebrik ederim
Bu sefer spek tasakli. Onune ne geldiyse topladi. O alnus da iyi olsun. Is yatirimda garantide iyi mal kaptirdi. 20 kere tavandan dondu. Valla nefesim kesik izledim. Helal olsun. Spek gozlerinden operim. Bunlara iyi ders verdin.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylarca panda dedik nihayet ses verdi.al bizi panda götür başka limana
Takas var mı
Arkadaşlar günlük takas paylaşabilecek arkadaş varmı
Resim aramiyorum ilginc. Takasi koyamadim.
İlk beş alıcı ve maliyet nedir üstadım
3.06 zaten cogu tavandan geldi. Birde 5 araci kurum yok. Tek kurum yatirim finansman.
Kaç lot aldı yatırım finans