İnşallah olur.
Bilanço heralde bugün yarın gelir, onda bir harekete izin verir heralde bizim ketum spek...
Printable View
İnşallah olur.
Bilanço heralde bugün yarın gelir, onda bir harekete izin verir heralde bizim ketum spek...
Kafamda deli sorular ve bi dünya hayal var ama kafamın basmadığı yerler var.Mesela bu adamlar sonuçta yönetim kurulunda şirketin kar zarar durumunu biliyorlar.Eğer kar gelecekse şimdiye kadar bir hareket başlaması gerekmez miydi.Bende kar bekliyorum ama bilanço tek başına yeterli olmayacak galiba.Malı satmak istese yukarılara taşıyıp oralarda malı yedirirdi.Böyle birşey yok.Almak istese daha sert hareketlere girip aşağılardan mal kapmaya çalışırdı bu da yok işlem hacmi desen yerlerde bu işlem hacmiyle mal toplanmaz.Falan falan ne olacak bu işin sonu bilmiyorum tek tutar taraf mayıstaki yönetim o da yeterli olacak mı göreceğiz.Zor yani.Tek korkum bu kadar sabredip endeks 70binlerden 90binlere gelmişken biz hala kar edememişken bi yerden sonra malı zarala yada az bir karla kaptırmak.Yatırım tavsiyesi içermez dikkate almayın,mümkünse borsaya bulaşmayın....
Ne yazıkkı ben de bir mantık bulamıyorum. 1.87 geçilmesin isteniyor ve kağıt hep durduruluyor.
sakalı makkatlar hisseleri 1 bir sayıyor her halde...karınlarını haramla doyurun bu zübükler... yatırımcının ahını aldıkca karınlarını doyurmaya daha hevesli
Ali Murat Şahin
Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi
murat.sahin@ittifak.com.tr
0.332.221 40 00
alo makkatlara ulaşamıyoruzzzzzzzzzzzzz
milyonluk aselsan ,garanti,iş .kademeler kalkıyor... bu makatların yönettiği si... wc hissesi kalmıyorrr...yatırımcı patronun şerefine, onuruna, namusuna bakıyor..herhalde bizim bu makatlarda da bunlar yokkkkkkkkk
milyonluk aselsan ,garanti,iş .kademeler kalkıyor... bu makatların yönettiği si... wc hissesi kalmıyorrr...yatırımcı patronun şerefine, onuruna, namusuna bakıyor..herhalde bizim bu makatlarda da bunlar yok
Şirketi onda bir değerine Suudi'lere verme çabası olmasın bu halka arzdan beri 90% lık değer kaybının nedeni?
Hani Kıvrak kardeşler ve yönetim dünyalığını garantiledi Suudi'lere peşkeş çekip ahiretlerini de garantiye alacaklarına inanıyor olmasın!
Sadece aklıma geldi, bilgi değildir beyin jimnastiğidir bu baskıyı başka türlü izah edebilen varsa paylaşsın lütfen...
YTD