an itibariyle 10.48 1.37 temas etti
Printable View
an itibariyle 10.48 1.37 temas etti
4 kuruş temettü verdin
8 kademe aşağıya gittin ne diyim ben sana .......
haydi 1.35 dokunda sonrasını görelim
ne olacaksa olsun yahu
dün akbank temettü verdi
teorik fiat 8.55 olarak(temettü düşünce oluşan fiat) tahakkuk etti
senet 8.55 görmediği gibi an itibariyle 8.61
bankalar genelde temettü kadarki farkı aynı gün veya 2 gün içerisinde eski yerine koyar
tskb 4 verdi 8 geri gitti
tskb vergi kaçakçılığından dolayı vergi cezaları yedi
aklıma kötü şeyler geliyor acaba diyorum daha fazlasımı var tabi bu yazdıklarım benim kuruntularım
ortamda ve endekste olumsuz bir durum yokken böylesi kötü performans ı beni tedirgin ediyor
aşağıya salınım 2 ayını doldurdu
olası bir endeks düşüşünde halimiz ne olur bilemem
yinede iyi olacak diye düşünmeye çalışıyorum
umarım yukarı çıkış başlar ve ben yazdıklarımdan dolayı utanırım
yatırım tavsiyesi değildir sadece kuruntularımdır
tipik işsandıksal hareketi gibi mi**
iştiraklerin hepsi maydanoz olmuş.**işbankda bazen gidiyo gibi yapıyor..sorun ince..
işfinansı okulluya borsadan yıllar içinde çaktırmadan defter değeri nominal altı ve temettü destekli verdiler..işgyo yapar gibi oldu sesler çıktı durulandı gibi..tskb de zaten pek kimsenin bilmediği iştiraklerden...
tskb işfinansal işgyo iştirakler kan ağlıyor işbanka gönül vermiş k.yatıırmcılareda soyulmaktan artık gına geldi...
son yılların sandıksal hareketleri.**herkesin dilindeler ..işbank yatırımcısına kar ettirmeyen bir şirket oldu artık..
sorun ne derseniz dedik ya özü ince sorunu hala halledemediler..bi şeyin hesabı olması lazım..bu kadar binlerce k.yatıırmcı özü ince bu sorunlar yüzünden neden vurgun yer.***neden işbank hisselerine sahip çıkamıyor***sebebp büyük gibi..**ama ne...
bir arkadaş yıllar içinde toplayıp hesap yapmış..işfinansı incelesin halka açık ne kadar hisse kalmış.**istedikleri an hisse kotadan çıkma oranlarına nasıl yaklaştılar..zaman içinde bu temetüler büyük yatıırmcıya yarar...piyasada halka açıok hırt olur.***fiyatda hep süründürür...tabi bi yetkili çıkıp ne oluyo demezse..
yapan kurumlar çok..ecyap da*eczacıların büyük kazığı...halka..hesap soran olmadı şimdilik..kartal projesi**?????
sıra öbür eczacılarda..neden hep belirli grupların hisselerinde bu abidikler****birileri incelemeye alırsa iyi olacak.****
1.37 sattı bitirdi ama 1.36 satan olmadı
ben 1 lotta olsa satmak için hareket etmekte geç kaldım
tekrar 37 - 38 yaptı mearet