Ak yatırım hisselerini bitirdimi Haftalık takasta ne oldu acaba?
Printable View
Ak yatırım hisselerini bitirdimi Haftalık takasta ne oldu acaba?
Zıkkım olsun gitsin pislik herifler. Balta sapladilar hisseye. Bi de analist toplantısı yaptilar sorsanız. Olumlu rapor sundular piyasaya vicdansızlar. Halk yatırım aynısını yaptı. Fiyat verdi hisseden sata saat çıktı. Ak toplantı yaptı. Sata sata çıktı. Kim bi şey derse hisseyi o baltaladı.
Kardeşim katılıyorum. Direk götürmektense kademeli kademeli götürüp , karı cebe koyup aşağıya basıp geri topluyorlar. Dalgaya uygun yerde binip inenler olduysa şu an ikili hanelere gelmiş gibi kazanç sağlamıştır. 6.3 lerden 2.9 a vurdu. Tekrar 5.20 ye aldı. 3.80 e vurdu ve şimdi tekrar bilinmeyen bir yere götürüp bilanço ile beraber salacaktır aşağıya . Kağıdın karakteri : bilanço iyi yada kötü farketmez bilanço açıklanmadan satmalısın. Temettüye kadar bekle gör, verilecek günden 2-3 seans önce sat şeklinde mantıkla çalışıyor. Esas ne yapacaksa bilanço açıklanmadan önce yapıyor. Buna uygun hareket etti daha önceki dönemlerde
Ben bilanço açıklandıktan sonra yükselişini iki çeyrekte gördüm. 2016 yıllık bilanço son çeyrek karı ile. Bir de 2018 üçüncü çeyrek. Aradaki hiçbir bilançoda bu şekilde yükselis yapmadı. Süper bir hasılat faaliyet kar gelmediği müddetçe aşağı basıldı. Eğer ki son çeyrek ile 60 milyon ve üzeri kar gelirse onu da yedirmezler bana göre dediginiz gibi sayın Sabir42. Öncesinde alıp sonrasında bilanço ile gelenlere verirler. Aynı teraneler. Yanıltır bizi inşallah. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
4.40i yine geçemedik. Gün içinde geçemezsek yine hüsran yaşayacağız.
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksin %2 yaptığı bir günde yine zarar yazıyoruz. Allah belanı versin
52 haftalık ortalaması 4.02