Yönetim kurulu ve genel kurul toplantımız hayırlı uğurlu olsun.
http://alkislarlayasiyorum.com/m/con...hat-039a-viski
Printable View
Yönetim kurulu ve genel kurul toplantımız hayırlı uğurlu olsun.
http://alkislarlayasiyorum.com/m/con...hat-039a-viski
Sorulara cevap vermeyip algı yaratma çabanız olduğu anlaşılıyor. Bu forumun bulaşıcı hastalığı bu. Allah şifanızı versin...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoya 6 is günü kaldi.... Sadece 6..
Üslubunuz hoş değil. Bakın sırf 1.temettüyü dağıtmamak için kar dağıtım politikası değiştirmeye çalışıyorlar...
Bir şirketin bu denli ayak oyunu meraklısı olacağını kim bilebilir, kaç senedir borsadayım sırf yatırımcısına değer vermemek, hakkını vermemek için esas sözleşmesini değiştirmeye çalışan bir oluşum gördüm.
Şu anki sözleşmeye göre vermesi gerekiyor. Genel kurulda oylayacaklar ama yok, ben bu hisseyi o esas sözleşmeye göre bakıpta aldım, bu sene için o sözleşmeye göre ödeme yapıp sonra istiyorsa değişiklik yapması gerek, bu yatırımcıyı yanıltmaktır, hukuki yollara elbette başvuracağım.
Çünkü Sayın mtk2612 siz kendi payınız adına dağıtmamasını piyasaya ve konjektüre göre uygun bulabilirsiniz ama Sözleşme de dünya piyasaları ve ekonomik duruma bakılır demiyor sözleşme net, geçmiş dönem zararı var mı, yok mu? Yoksa, başka hiç bir koşul öne sürülmeksizin 1.temettü dağıtılır diyor.
Siz bu çakalları haklı görüp paranızı teslim etmek isteyebilirsiniz ama benim kendi lotlarım için ben temettümü istiyorum, sözleşmede yazıyor diye hisseyi aldım. O kadar.
İnsanları suçlamadan önce iki kez daha düşünmeniz temennisi ile..
Selamlar,
Dogru soze ne denir bencede dagitmasi lazimdi pazartesi ilk isim spk sikayet etmek olacak bu nedir ya 2 ay oldu halaa zarardayim 1 adim bile gidemedik 205 -210 yap hoppp 190 lara in cik geri in bide temettumuzu gasp ediuolar
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmip faliyetlerini durdurmus tireye etkisi olurmu
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar temettü verilecekse verilir verilmeme gibi bir durum söz konusu olamaz.
Sanırım sene 2011 di Afyon çimento öğleden önce yönetim kurulunu topladı ve bedelsiz vermeyeceğini açıkladı ben tabiki çok kızdım ve lotlarımı sattım öğlen arası bu sefer genel kurulu topladı ve bedelsiz verme kararı aldı.Öğleden sonraki seansı tavan ile açtı ve yanlış hatırlamıyorsam %100 prim yapana kadar tavan serisine devam etmişti. Şirketlerde katakulli ketetenpere bitmez sizler şayet şirketinize ğüveniyorsanız meseleyi aşmışsınızdır Tire bu saatten sonra bu çuvaldızın sığmıyacağının farkında o yüzden daha çok psikolojik mücadele verecektir oyuna gelmeyin derim.Ve tavsiyem seansı izlemeyin. ..
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir. .