İzocm bundan böyle benim etrafımda ki evlerde bile yalıtım yapamaz.Gazeteye röportaj vereceğim, dermişim...2 ay sonra elimden zorla 70₺ den almaya kalkacak yine vermeyecem.Mal benim...
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İzocm bundan böyle benim etrafımda ki evlerde bile yalıtım yapamaz.Gazeteye röportaj vereceğim, dermişim...2 ay sonra elimden zorla 70₺ den almaya kalkacak yine vermeyecem.Mal benim...
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda yanilgidasiniz sayın cin Ali bey saygılar
Spk kottan çıkmaya onay verdi cagridan sonra top bistte
Alttaki yazı sizin kopyalama olmuyor eski forumda kalmis
Herşey açık net
Şirket 98 isterse durum değişir
Hala ihrimal vardır sanırım
İkinci konu bu gönüllü pay alımı deil
Fiyat arttırma olacağını sanmam
Gönüllü pay alımda fiyat arttirimi mevcut
Hisse karşılığı teminat mektubu gibi araclar oluyor galiba blokaj olarak canlı para şart deil
Yanlız 98 paya ulaşırsa işler değişir bu fiyatla kendi admalarinda varsa tamam yoksa ne olur.
Çağrı bittikten sonra tekrar alım yapma hakkı varmı onu bilmiyoz
Bu hissede gene atraksiyon olabilir benim sitemim SPK ya
Tekrar saygilaar
sn.garip brsac
1.spk.pay alım teklifini kabul etmesiyle kottan çıkmayı kabul etmiş olmuyor.sadece şirkete önemli nitelikte işlem nedeniyle zorunlu pay alımı şartını sağlamasını onaylyr.
2.pay alım teklifine ait bidirimi yayınlanmadan artırabilir.
3.pay alım teklifi bitmedende fiyat artırması yapabilir.
4.diyelimki 20.12 den verenlerle 98 buldu o zaman tekrar başvuracak ve spk.ca kttan çıkması sağlanacaktır.bu durumda 5 kriter gündeme gelecektir.
5.sizin telaşa kapılmanıza anlam veremedim deneyimli bir arkadaşsınz.
6.sizin dediğiniz gibi aleyhimize bir durum görmek için kendinizi zorlamayın vede başkalarınında etkilenmesine meydan vermeyin.
ben etkilenmem ama etkilenen mutlaka vardr.
7.birde şu soruyu kendimize soralım neden spk.pay alım teklifi sonunda kottan çıkma gerçekleşir onayını birlikte vermedi.
bu hususlar yatrım tavsiyesi olmayıp herkes kendi kararnı verir elbette
sağlıkla kalın
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1/ SPK kottan çıkmak için 20.12 TL yı kabul etti.bkz SPK top caagri sonrası bistte
2/yapılacak çağrı gönüllü pay alım teklifi deil yani fiyat arttirminin söz konusu bile olacağını sanmam.(bence )/
3/ şirket 98 bulursa tekrar SPK ya başvuruya gerkek yok direk satma hakkın doguyor 3 ay .sonra isterse onlar ortakliktak çıkarıyor
Tekrar saygılar sayin üstadım
Çağrı bittikten sonra alım yapma hakları varmı bilmiyorum
Asla ytd deil sadece fikir ve düşüncelerdir
Sayın ustadim 98 olursa iş patronun SPK nin elinde deil o istemesede süreç başlıyor bizim satma hakkımız doguyor onu forma yazması normal bu bir kanundur .
Bu hissede tekrar atraksyon başlar bence
Bu forumda 98 mevzusu yazıyor ya belki ona istinaden
Kimse hisseyi vermezse ne olacak
farkındamısınız karaduman kayboldu belkide görevini tamamladı ben burda insanları uyarırken birde beni patron adamı olarak lanse etmişti yazıklar olsun