-
09.08.2017 tarihli özel durum açıklamamızda, Şirketimiz ile AB InBev'in Rusya ve Ukrayna'daki operasyonlarının 50:50 birleşmesine yönelik bağlayıcı olmayan bir anlaşmaya vardıkları ve due diligence sürecinin tamamlanması ve Rusya ve Ukrayna'dan alınacak yasal onayların ardından bağlayıcı bir anlaşma üzerinde de çalışacakları kamuoyu ile paylaşılmıştı. Alınması gereken yasal onaylardan bir tanesi olan Rusya Federasyonu Rekabet Kurumu onayı 26.10.2017 tarihinde (bugün) alınmış olup, Ukrayna'daki yasal onay süreci halen devam etmektedir. Yasal onaylar ve due diligence süreci tamamlanıp birleşme gerçekleşene kadar Şirketimiz ve AB InBev iki bağımsız operasyon olarak Rusya'da faaliyet göstermeye devam edecektir. Yeni bir gelişme olması halinde duyurular usulüne uygun şekilde yapılacaktır.
-
22 tl yi kırarsa önü açık.bu seviyeleri hacimli geçerse coşar.
-
sıkışma bitti beyler. destek ve dirençlae kesişti. geçen haftalarda ki hacimli artış kağıdın son toplama işlemlerini teyit ediyor. yön artık yukarı. dolar grafiğide destek ve dirençleri kesişti. yabancı pörtföyünde bulunduran aracılar bizim gibi tl grafiğine bakmıyorlar. onların derdi dolar grafiğine bakıyorlar.
-
teşekkürler spek amca, beni yalancı çıkarmadın.
-
elimizdeki yuklu malın yuzde 6.67.sini 21.82 den verdik..
hemen yukarı sürdü..
artık mal yok..:)
-
sayın filazof bende dün elimdeki malın% 16.66 sını 22 tl den verdim.
-
saat.10.23..
ilk işlemini gördü..:)
bist yönetimine buradan çağrı yapıyoruz..
tahtayı bist 50.den değil..bist 100.den atın..derhal..:)
-
Alkolün kime faydası olmuş ki bize faydası olsun amacına ulaştın bıktırdın güle güle aefes yolun açık olsun ben kaçar
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.