Atatp deki geleceğe ben de katılmak istedim.
Eski dostları da görmek ne hoş. Tüm temelciler burdaysa doğru yerdeyiz demektir.
Maharaj, kazanç kapısı ve keko dostuma selamlar. Kazancımız bol olsun.
Printable View
Atatp deki geleceğe ben de katılmak istedim.
Eski dostları da görmek ne hoş. Tüm temelciler burdaysa doğru yerdeyiz demektir.
Maharaj, kazanç kapısı ve keko dostuma selamlar. Kazancımız bol olsun.
bu yıl normal olarak zaten yapacağı kar ile en az 40-50 tl aralığında olması gerekiyordu...Çin de artacak iş hacmi ve son çeyrekte artacak kar miktarı vede green x işlerinden hariç...bu işleri de eklersek !! ederi çok daha yukarılar olmalı...atatp yi ayrıcalıklı kılan şu green x işidir...bu bonus bir beklentidir...yenilenebilir enerjiye yön verebilecek bir potansiyeli var..adından çok söz ettirecektir...
amerikada altın aramaya gelenlere kazma kürek satanlar çok zengin olmuşlardı...bu gün yenilenebilir enerji şirketlerine sertifikalarını alıp satabilecekleri bir ortam sağlayacak atatp de güzel kazançlar elde edecektir...bu işi aynı zamanda yenilenebilir enerjide bir numara olan ÇİN de ve daha başka 5 ülke ile birlikte ülkemizde de yapıyor olması atatp ye büyük değerler katacaktır...
yenilenebilir enerji trenini kaçıranlara güzel bir fırsat daha...yakın zamanda brlsm de de bir fırsat doğmuş idi...yenilenebilir enerji işi ile bir şekilde bağlantı kurabilen her şirket çok güzel karlar yapacaktır..
Şirketin 2023/12 toplam ciro hedefi 1 milyar tl idi..bugün şirket ile görümemde bunu yukarı yönlü revizyon edeceklerini söylediler..
Ayrıca diğer yazılım şirketleri gibi 3 ve 4.çeyrekler tahsilat dönemi..
Enerji Sektörüne Stratejik Girişim
Yazılım ve altyapı hizmetleri sunan ATP, GreenX markası ile yeşil enerji ve karbon sertifika ticaretinde global büyümesini sürdürmeyi hedefliyor.
Küresel çapta faaliyetlerini Tradesoft, Zenia ve ATP Digital markalarıyla farklı sektörlerde sürdüren ATP, büyüme vizyonuyla stratejik girişimlerine devam ediyor. Global piyasalara yenilikçi kurumsal yazılım ve teknolojik altyapı çözümleri sunan ATP, GreenX markası altında yeşil enerji ve sertifika ticaret platformunu hayata geçirmeyi planlıyor. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından 13 Mart 2023 tarihinde tescil edilen ATP GreenX markası altında, bulut yazılım geliştirme faaliyetlerini 2023 yılının ilk yarısında tamamlamayı düşünüyor
https://sanayigazetesi.com.tr/enerji...tejik-girisim/