Son donemdeki halka arzlar %15-30 arasi satis oldugunda bozdu .(Gesan-Egepo-Yeo-Orcay gibi ) tezol su dakika dahil %4 te .Galiba Carsamba ya da persembe alinabilecek gibi duruyor. Orta vade alip kenara aticam.İyi kazanclar.
Printable View
Son donemdeki halka arzlar %15-30 arasi satis oldugunda bozdu .(Gesan-Egepo-Yeo-Orcay gibi ) tezol su dakika dahil %4 te .Galiba Carsamba ya da persembe alinabilecek gibi duruyor. Orta vade alip kenara aticam.İyi kazanclar.
tahta cok güclu duruyor gercekten
"yatırım tavsiyesi değildir"
sayın hayek gerçekten de kimsenin ahına girmek istemem ama satış yok denecek kadar az çünkü piyasada dolaşan lot sayısına göre satışlar "devede kulak" gibi duruyor.3 günlük tavanda daha maliyetler bugünden başladı sayılır. tahminim maliyetler 25 veya 30 gibi olur. bende 3 yerden alış girdim ama hala satmadım. Bekleyen ne kadar arkadaşlar.
Tahta guclu .Sabah acilista 45 milyon lot varsa bu da demek oluyor ki almak isteyen buyuk yatirimci cok.Simdi 12 milyon gozukuyor.Hem hafta sonu riski almak istemeyenler hem nasil olsa gelmez diye siliniyor.Haftaya bekleyen daha fazla olabilir.Tahminim carsamba persembe acabilir diyorum ama acinca alanlar yine tavana goturebilir.Hayirlisi.
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama hisse bugün saat 13,30 gibi 630 bin satış vardı, saat 16.00 oldu 680 bin lot satış var, daha doğrusu 30 bin lot satış olmuş 2 saatte. satan yok kimse satmak istemiyor. Benimde tahminim perşembe veya cuma günü alış ve satışlar olabilir.
Evet syn teknisyen saat 11 den sonra satislar cok azaliyor.Acilista aksamdan satis emri verenlerin satislari gerceklestigi icin yogun hacim oluyor.Tabi robot calistiran kurumlarin otomatik satislari vs.Pazartesi de aynisi olacaktir.Bugun alim tarafindaki kurumlar acilista satacaktir .Sonra yine duraganlasacaktir..İyi kazanclar.
ulan surekli alta ekliyorlar
bizim emir nerde kaldi yahu hangi aralikta onu bile bilmiyoruz
"yatırım tavsiyesi değildir"