700 TL'lik hisseyi aylardır 50-55 liralardan işlem gördüren tahtacı bundan bıkmıyorsa, ben de yazmaktan bıkmayacağım. Sonuna kadar devam. Ölmek var dönmek yok. Dönen ********dir.
Printable View
700 TL'lik hisseyi aylardır 50-55 liralardan işlem gördüren tahtacı bundan bıkmıyorsa, ben de yazmaktan bıkmayacağım. Sonuna kadar devam. Ölmek var dönmek yok. Dönen ********dir.
Teknik olarak aylık bakılırsa Temmuz ayında çok uzun yeşil bir mum dikmesi gerekiyor.
Utan utan, dolar 18,00 , endeks 4300 iken Orma 86 liraydı, dolar 26,00 endeks 5800 oldu Orma 55 lira...Hayırdır kardeş sen ne ayaksın?
Son 3-5 ayda dolar %40, endeks %40 artıyor da....Bu şe...iz nasıl %40 düşüyor? Bakın sabit kalmıyor, sabit kalsa amenna, düşüyor düşüyor...Ulan haysiyetsiz köp...k hiç mi haysiyet şeref yok sende ? Sana yatırım yapanların parası %80 eridi şer....siz köp....k
Altına yatıran kazandı, dövize yatıran kazandı, BIST' te ki 500 hissenin 499'una yatıran yine kazandı. Sadece ve sadece bu haysiyetsiz şer...siz köp....eğe yatıran bir b...k kazanamadı son 3-5 ayda.
Sayın Cefaks,
Mümkünse bunun takas verilerini buraya gönderebilir misiniz ?
Tacirler'in elinde ne kadar kalmış bakalım?
Baskıladı durdu 5 aydır.
İnsallah az kalmıştır elinde.
Çünkü Temmuzdaki çıkıştan faydalansın istemiyorum.
BİST'in Orman ürünleri ve Mobilya firmalarının f/k, pd/dd piyasa çarpanları sektör ortalamalarına göre karşılaştırma yapıldığında 12' de 1 oranından işlem gördü anlaşılmaktadır. Yani şuan sektör ortalamasından işlem görse 700 TL'den işlem görmesi gerekir.
DGNMO
SUMAS
YONGA
GENTS
KLSYN
Bu 5 hissenin f/k ve pd/dd değerleri çarpımı ortalaması 50 iken ORMA'nın ki sadece 4.75
Aradaki farka bakın uçurum var uçurum.