Demagoji yapmayı zeka sanıyor :) zabıta emeklisi midir nedir
tutturdu ceza da ceza , hisse dün % 5 yapmış
cezayı fiyatlıyor
Printable View
Demagoji yapmayı zeka sanıyor :) zabıta emeklisi midir nedir
tutturdu ceza da ceza , hisse dün % 5 yapmış
cezayı fiyatlıyor
Ben hisseyi kötulemedim yada ceza var eyvah yapmadım. Mesajlar ortada böyle birşey yok varsa göster gösteremezsen hadi yallah artık çırpınma çünkü saçma görünüyor. Ayrıca ben hissedeyim, guvenmesem neden hissedeyim? Güveniyorsam neden kötüleyeyim... Satmadım da ama sen kendin yazdın satmışsın ne sallıyorsun[emoji57]
Ya okuduğunu anlamıyor yada hayal dünyasında yaşıyorsun... Yada anliyorsun ama sacmalayarak hedef saptiriyorsun...
Yine olayı çarpitmişsin , olmayan birşeyi söyleyip tribune oynamissin cancazim...
Sana herhangi bir mesaj yazmadigim halde geldin maydonoz oldun ve cevabını aldın... Biraz ağır geldi ve acıttı diye hala abuk subuk konuşuyorsun... Nasıl altından kalkarım son cümleyi söylerim çırpınışlarındasin... Adaletsiz bir atışma var ve vicdan yapıyorum kendini neden ezdiriyorsun zorla... Yapma arkadaşım git işine [emoji57]
Hadi susuyorum artık sen ortaya yine bir yalan at cevap vermeyeceğim konu kapansın insanlara yazık... Kendine ve saçmaliklarina maruz bırakıyorsun insanları ve beni de alet ediyorsun...
Hayırlı cumalar... Gününüz güzel ve sağlıklı geçsin, herşeyin başı sağlık..bye.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu mesajda hisse ile ilgili bir kötüleme var mı[emoji23] cevap vermeyeyim diyorum ama aciz aciz çırpınıyorsun[emoji23] Derdini anladım sen ideolojik etki tepki olayı[emoji57]
Evet arızayım yalana ve aldatmaya karşıyım ki sende bunu bol yapmayı denedin. Tokatladım yine denedin tokatladım yine denedin. Ulan adam bize kapak üstüne kapak yaptı diye gaza geldin yine denedin.
Ama artık konuyu kapat bence niye kendini ezdiriyorsun mazoşist misin arkadaşım... Kendimi engelli bir bireye istemeden şiddet uyguluyormuş gibi hissediyorum ve vicdan azabı çekiyorum senin yüzünden...
Forumdakilere yazık kafa ütületiyorsun boş yere...
Arkadaşlar lütfen bizlere yararı olmayan çekişmelere girmeyelim şu kısa dünyada kalp kırmaya gerek yok..
Arıza olduğunu itiraf ettiğine göre ,arızaların anlayacağı dilden anlatayım , geliyorsun buraya ceza verilmesi haklı ,haktan hukuktan ,adaletten bahsediliyorsa bu cezaya itiraz etmememiz gerekir diyorsun
birincisi karar gerekçesini okumadan gelip burada gevezelik yapıyorsun
2018-2019 yıllarında yapılmış bir eyleme neden o yıllarda işlem yapılmamışta
dövizin ve enflasyonun fırladığı her şeye zam geldiği günlerde birden ortaya çıkıvermiş
hadi cevap ver diyorum ,suçun geçmişte işlenmesi suç olmadığını göstermez diyorsun
neyi savunduğunu bile bilmiyorsun ,arıza lafı bile hafif kaçıyor ..
zararın varsa söyle vereyim de kaybol şuradan :)))
70 altında kapatmadıkça sorun yok gibi..haftaya 80 e doğru atak yapabilir endeks çok bozulmazsa..