Bağbozumu haklı bır o sayfa bir bu sayfa ikiside burdan olsun ne güzel olur.Yonga ve yibitaş ın tahtaları bomboş bırakmışlar.14 lot yonga.Yibitaş tık yok😎🤔🤔🤔
Printable View
Bağbozumu haklı bır o sayfa bir bu sayfa ikiside burdan olsun ne güzel olur.Yonga ve yibitaş ın tahtaları bomboş bırakmışlar.14 lot yonga.Yibitaş tık yok😎🤔🤔🤔
Arkadaşlar köyden şehre indim....Islerimi bitirip eve dönünce eslesmeleri yazarim.Isbir ,yibitas,yonga ve yesil-beyaz.....
Isbir de de güzel bir grafik var. Ederi aslında 800 tl bu şirketin....Ama borsada kayıtlı 63 bin lot var.....Yonga ve yibitas gibi az lotlu değil....Ama bu kağıdın bir spegi var bence .Osmanlı ve iş yatırımdan karşılıklı işlemler yapıyor.Ve .....Devamlı da 520 bin lottan borsaya kaydilestirme yapılıyor. ...Özel seanslara giderken biri anlatmıştı ''Afyon çimento çok ortakliydi.Birileri afyona gelip herkesin lotlarini parayla almış " diye...Halkın çoğunluğu satmış hisselerini.Sonra da afyon borsada uçmuş. .....Burada da aynı süreç işliyor benceBorsaya kote olan lotlari bir grup topluyor bence..Ama bu kaç yıl surer onu bilemem....
Sonuç olarak isbir çok ucuz ama normal piyasaya nasıl geçer bilmiyorum......Teknik olarak da 230 her an kırılacak gibi görünüyor
Teknik olarak bilmem ama normal piyasaya geçmesi için genel kurul kararı gerekli akabinde spk ya baş vuracak uygunluk verirler ise geçecek.Bayadır burada 200/220arası oynadı şimdi 220/225 arasına sıkıştırdılar.Anlattığın olay bence güzel ben beklerim bence sıkıntı yok hatta şu yonga dan çıktıktan sonra orya birazdaha geçeceğim birde yibitaş a tabiiki.