Son 24 saat içerisinde 40 bini aşkın yatırımcı, SHORT pozisyonları ısrarı yüzünden tasfiyesi sonucu 177 milyon dolar kaybetti. denilmiş
Printable View
Son 24 saat içerisinde 40 bini aşkın yatırımcı, SHORT pozisyonları ısrarı yüzünden tasfiyesi sonucu 177 milyon dolar kaybetti. denilmiş
ABD'de vatandaşın altın toplaması zamanında yasaklanmış, o tip bir şey de yapabilirler, oradaki örneği inceleyen vardır.
>>>>>
https://theconversation.com/how-the-...n-1930s-138467
How the US government seized all citizens gold in 1930s?
The government of Franklin D Roosevelt seized all gold bullion and coins via Executive Order 6102, forcing citizens to sell at well below market rates. Immediately after the “confiscation”, the government set a new official rate for gold that was much higher as part of the Gold Reserve Act 1934.
Herif vadelisine %0,30 prim yaptırınca para o hisseye akıyor.
Yahu bunlar bir yere gitmez . Doları 10 lira yapsa ne yapmasa ne . Hazır kkm den milletin dolarina cokmus borsa ralli var ordanda bazilari bozmustur . Birde dedikodu yay dolar cakilacak diye . Bunlar cebine parasina bakar senin benim oyum ile birseyler olmuyor .
Ben olsam ABD'ye benim zararım en az 1 trilyon dolar, ver 500 milyar dolar zararı yarı yarıya bölüşelim derim.
>>>>>>>>>>>
Polonya'da iktidardaki Hukuk ve Adalet Partisi lideri Jaroslaw Kaczynski, hükümetin Nazilerin İkinci Dünya Savaşı'nda ülkesini işgal etmesi nedeniyle Almanya'dan yaklaşık 1,3 trilyon dolar tazminat talep edeceğini söyledi.
Selen Temizer | 01.09.2022
Dolar 18 de oy vermeyen adam dolar 12 13 e dusunce aa dur gidip oymu vereyim diyecek . Aksine tasorene kadro eyt 3600 bunlarin parasini devalue ederek odersin . Kamu faizi kamu borcunu gecmis . Yap dolari 50 lira . 1 lira vergi aldigindan 3 lira vergi al bunlari tahsis et .
Bunlar varya bunlar ..
Bunlarin hazirligi borsada yabancnn satttigi mallari kucakladilar birseyler yapalimda mali cikip dolara atlayalim derdi bu borsa nasl ciktiysa o dolarda gunu geldgnde boyle cikar
Pala aradı abi bugün niye makinaya ceton atmıyon didi, bende olm henüz dönüş emaresi yok endekiste ralli tüm hızıyla devam ediyor şimdilik dedim, olsun abi sen at bi cetondan bişiii olmaz didi, la olm tamam seni mi kırıcam dedim.
Bugünün siftahını yapayım bağri
4220 den salladım getti.ohhh mis miss ne fışkırttırıyor bea :drunk: