Yüz yılın vurgunu ne, batmak ne... Bildiğim kadarıyla hisseler strese sebep oluyorsa satılıyor ve konu kapanıyor. An itibariyle 1,2 milyar dolar Hanımeller. Hayaller 5 milyardı:)
Printable View
Yüz yılın vurgunu ne, batmak ne... Bildiğim kadarıyla hisseler strese sebep oluyorsa satılıyor ve konu kapanıyor. An itibariyle 1,2 milyar dolar Hanımeller. Hayaller 5 milyardı:)
Kabugumuza çekilip bekleme vaktidir ky nin kucagani bukadar mal yikildikdan sonra bu hisseden adam olmaz çok uzun bir süre yapilacak yorumlar ve beklentilerde boş tür artık elime geçen nakitle toplar bir sonraki hareketi beklerim artık . Hareketde artık 3 senemi olur 5 senemi olur Allah ömür verirse bekler görürüz
İlk kurulduğu güne dönecek fiyat sanırım:) 40 milyar an itibariyle:)
Recep Başkan, kafasına göre faizleri düşürürse diye hisseleri başa alıyorlar diye düşünüyorum. Bilançolarda bunu destekliyor. Optimistim. Hanımeller kalem oynatmadığı sürece kendisini, kendi içinde al sat yaparak tutmakta sakınca yok bence. Rasyo falan anlamam, keşke anlasaydım... Bi'de borcunu döviz ucuzken neden ödemez bir şirket, derdi nedir yani, iş hayatında borç iyi bir şey midir:/
Yuh artık bu ne sat düşür nereye bilader . Zirveden % 50 düşmek moda oldu hisselerde ..
PD 40 milyar altına sarkıyor, bundan sonra uzun vade falan diyene küfür ederim yaşadığım hayatta, bu çok net=) Burada küfüre karşıyız :/