Senin babandır....
Printable View
Hakaret küfür insanların açizliğidir..
Bende iyi küfür bilirim.. lakin değmez..
Ben benim gibi düşünmeyen herkese küfür etsem...
Ooooo
belli idi böyle yapacağı......en ufak açığını arıyordu...........dayanamadı artık ip bugün koptu.....ramazan günü boşver cevap verme.....herkesin aklı var neticede.......kimsenin avukatlığına ihtiyacımız yok......beğenmeyen satsın beğenen alsın........milletin iradesine karışmasınlar.......
Hadi bir bilgi vereyim... Lakin güncel değil.
Dudullu ilk projesinde yatay mimari olarak 4+1..3+ 1 yoğunluklu olmak üzere 2+1 olmak üzere 372 adet bağımsız bölüm vardı.
Arazinin 7 dönümü parka tedlim ediliyor lakin imar hakkı korunuyordu..
Bodrum zemin ve 1 kat imar yekünününe dahil değildi. 25 metreye kadar yükseklik izni ve kaks 2 idi..
Şimdi yeni projede ne yapılır ne edilir bilmiyorum ama 1 zemin ve 1 kat dükkanlar herhalde şu anki pınar sütün degerinden fazla olur...
Eğleneyim dedim ....de bu arada sizde acemşahın adamı oldunuz...arada..
İstanbuldaki gayrimenkullerin pınar süte ait olduğunu buralardan kira aldığını kaldıramadı..
Evet haklısın çoluk çocukla fazla yüz göz olmamak lazım.
Yakında bu Topkapı Merter, Ayazağa gayrimenkullerini buradan.. bedavaya paylaşacagım..
terbiyesiz,pislik,yalancı daha sayamadım neler söylemiş.......insan tanımadığı birine böyle sözler söyleyebilirmi hayret bişey........sebebide yalan bilgi vermek.....kime göre yalan kendi bildiği inandığı gerçeklere göre........ya senin bildiklerin yanlışsa......burada her söyleneni ispat etmekle görevlimi insanlar......inanmıyorsan sat tuşuna bas git......benim irademe karışma ihtiyacım yok senin bilgilerine......
Eskiden de burada sataşma olurdu..bir ahlak içinde insanlar kendi fikirlerini söylerdi..
Neyse konuyu fazla uzatmayalım..
Son olarak şunu deyelim..
Evet bilanço kötü... Hatta cok kötü.
Ancak 1 yıldan yana azar azar 12. TL ortalama ile almıştım.. bu büyük gözüken zarar ile de 9 lira altında bir o kadar daha aldım ortalamam işte 10.50 TL oldu..
Zarar bu kadar büyük olmasa almazdım ekstra..
İş ve ciro o kadar büyümüş ki..
Nasrettin hoca hikayesinde olduğu gibi şimdi kazan ölü doğurdu... Hisse başına 5.4 TL müthiş zarar..
Bu zararı yazabilen şirket işler az iyileştiğinde hisse başına 10 lirada kar yazabilir yani kazan ikiz doğurabilir...
Bu büyüklük mevcut.
Esas faaliyet karı mevcut...
Benim kotları a karşılık ilk üçte 70 milyon lotu olanlar düşünsün..
Kim bilir belki ikiz değil üçüz doğurur..
Haydi bol kazançlar hayırlı geceler.!
Ben İzmir deki fabrika taşınacak demedim ki.
Uzun vadede şirketin arazisinin değer kazanabileceğine dikkat çektim.Bununla ilgili ne gibi bir çözüm olabileceği konusunda beyin fırtınası yürüttüm.
Ayrıca böyle bir durum olsa bana mı söylerler?Eskişehir Urfa ile ilgili üretim detaylarına bakmadım ve yatırımcı ilişkilerine sormadım.
Pınar Süt İzmir fabrikasının olduğu yer Forum Bornova ya 3.5km ile 4 km mesafede.İzmir e gider gelirim.Forum Bornova,point bornova yı bilirim.Point bornova ya uzaklığı da yaklaşık 3 km dir.Yani otogara uzaklığı da 3 km.Konumu iyi.Civarındaki satılık fabrikalara bakıp yaklaşık bir değerleme hesabı yapılabilir diye düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.