https://www.youtube.com/watch?v=JlCawPqqOSw
Altın sayma.Yerli.
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=JlCawPqqOSw
Altın sayma.Yerli.
ALTINS1 bir gün tavan yapacak gözüküyor.
Oda borsanın Kara pazartesi,salı,çarşamba,perşembe yada cuma günlerinden biri olacak muhtemelen.
ABD borsalarıda aynı şekilde muhtemelen.
Şu iki gün boyunca Yapikredi piyasayı bozdu, 3.5 milyar mal sattı şeklinde yazanlar gerçekten vadeli işlemlerden anlamıyormuş, onu görmüş oldum.
Ben burda bir kaç kişiye işin doğrusunu anlatmakla uğraşmamak için erindim yazmadım ama İris Cibre Twitter'da yazmış, bir de bireysel olarak çok bilmiş küçük yatırımcıya tek tek cevap vermiş. Valla helal olsun o kadar uğraşıya.
Boynuzlu holding.....
Allah rahmet eylesin....!!!!!!!!!!!!
Bir cinayet işleniyor. Adamın biri ölüyor. Tetiği çeken (YKB) itiraf ediyor. Ama suçlu değilim der..
Niye?
Tabanca ve mermiler,müşterime ait..
Bende Silah kullanma yetkisi var, müşterimin emriyle mermileri boşalttım..
Serbest piyasa kurallarına göre bu işlemleri yapma yetkim var ..der..
Bizde diyoruz ki, arkadaş sen sağa-sola her yere ateş ettin..Acımasızca, önüne geleni vurdun,geçtin..
Bunun da bedelini müşterinle beraber öde..
YKB'den birr şey çıkar mı? BoFA'dan da çıkmadı..Bunlardan da çıkmaz...
Ölen öldüğü ile kalır..!
(IRİS Cibre de yazmış bir şeyler..
Bildiğimizden farklı değil..
İsteyen piyasayı ,istediği saatte isteği şartlarla bozar demeye getirmiş..
Her bi boku ben çok biliyorum. Küçük yatırımcı siz hiç bir şey bilmiyorsunuzu da ilave etmiş..
Milyonlarca TL'lik endeks vadeli kontrat işlem yapan bizlerin yanında kendisi acaba ne kadar işlem yapıyor/yapmıştır.??
Neyse...
Algoritmik emirle En dibe kadar senetleri ver.. sonra dipten hisse vadeli ve endeks kontratı LONG aç..
Maşallah!!
İŞLEM HACMİNİN ÇOĞUNLUĞUNU YAPTIĞIN YERDE PİYASA BOZCU EMİRDİR: bu itiraf bile yeter de ,nereden baktığına bağlı..)
YAzının altında İRis HAnıma
Anlatıyorsun ama eksik anlatıyorsun diye yazmışlar...
(İşi KOÇ Holdinge falan bağlamakta anlamsız ve saçma..
Ama bu hanımefendininde küçük yatıtımcıyı koruyacak bir şeyler yazmasını da beklemekte saçma...
Ne tarafa ait olduğu zaten bilinen biri..)
sağ üst köşede ince uzun dikdörtgen şeklinde beyaz etrafı mavi çubuk var :)
arama çubuğu gibi bir şey sanki, yanında Büyüteç var :)
şimdi ben buraya Balsu yazıyorum ilgili hisse topiğini bulup ekrana getirmiyor :)
sizde de aynı hata var mı? :( :(
benim bilgisayar yinemi saçmaladı yoksa formsal bir hata mı, anlayamadım :he: