borsa tamamıyla bilanço demek olsaydı birçok şirketle birlikte hisse sahipleri de batmıştı.
Printable View
borsa tamamıyla bilanço demek olsaydı birçok şirketle birlikte hisse sahipleri de batmıştı.
Yok hayir beni yanlis anlamadiniz. Gunluk veya haftalik degil, uzun vadede onermiyorum. 1 yildir neredeyse kagidi tutuyorum ufak ufak aliyorum da dustukce. Zarar durumumu sana anlatamam. Kacan firsat maliyetimi hele hic anlatamam. Biz yandik siz yanmayin diyorum. Hisse super gel gel yapmiyorum. Gerci oyle yapsam daha iyi olur mantiken fakat KY kac paralik hisseye girebilecek de hisse fiyati filan yukselecek... bu sebeple. Filler tepisir cimler ezilir....zararimin birazini karsiladigim anda kosarak kacacagim bir daha da birak bu hisseyi, bu hissenin su yorum sayfalarina bile girmeyecegim
8-12 Mayıs net para çıkışı olan hisseler :
https://i.hizliresim.com/m3m2BY.jpg
vay be geçen hafta para çıkmış amma yukseldi hisse. bu nasıl iş ben anlamadım. varmı anlayan.
Zararin bir kismini karsiladi bugun. Bence carsamba gunune kadar bir firt daha artarsa artar, carsamba aksam ustu kapanistan 1 saat evvel keriz silkeleme, yine cakilir...
geçen gün 36 üzerine çıkamaz çıksada tutunamaz dedin senin yuzune sattım hisseleri. nolcak şimdi soyle bakalım :)Jamemre bey senin yuzune gitti paracıklar
Ciddi degilsin umarim :) mesajima dikkat. Yatirim degil yatirmama tavsiyesi verdim :)
bende bugun 36.5 ve 37 den hisselerimin 2/3'unu satip ciktim. Yarin 37.5 emir verecegim, eger satabilirsem bu mesaj bu ccola forumunda benden goreceginiz son mesaj olacak... satamazsam arada bir yatirmama tavsiyesi vermeye devam ederim. Ben yandim siz yanmayin :)