[emoji122]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Takas yorumlayabilen varsa bu takas ne ifade ediyor sizin için. Sağdaki 1. aydan bu güne değişimdir
https://i.hizliresim.com/AzYkkr.png
Endeks 104000 kır dı hem işçtr sat verdi hadi hayırlısı
Hisselerden konuşacak yok mu?
sn sutkan,
petkm dip oluşumunda 4,65-4,66 stoploss şartı bana göre.
tire de 1,52 stoploss ile 1,82 hedefim bana göre.
yunsa'ya gelince dün 7,10 dan aldıklarımı sabah 7.47 den gönderdim.
ŞAHSİ DÜŞÜNCE ÜRÜNÜDÜR !!!
YATIRIM TAVSYESİ DEĞİLDİR !!!
Ha bu arada endekste de ters bayrak görüntüsü olduğu unutulmasın, 101.900-102,000 lerden dönmesi gerekir ; aşağısında 90,000-88,000 lere pala inmek isteyebilir. Bilindiği gibi hükümet ve ekonomi temsilcileri Londra'ya gittiler. Buradaki yatırımcıları ikna ettilerse ki (öyle söylüyorlar) o zaman bu yatırımcıların piyasa girmeleri için mevcuT bu durumdan farklı bir durum olması gerekir.
ben de eregl ne zaman devre kesecek diye bekliyordum, kimileri haklı olarak asels arzına para lazım diyor, bana göre de yeterince prim yapmıştı, biraz dinlensin demi.
petkmde de daha önce sacrosanct üstadın dediği yer ana dibi olarak 4-4,10 lar unutulmasın tabii ki de ...
Netdania kullananan varmı problem yasiyormusunuz...
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ee burdan doner mi fener hala nokta mi nasil edelim? yarisini vermistik gerimi alsak:)
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Syn. e.yegen haklı çıkacak sanırım... Karel=Petkim olacak.
Ne tarafa dogru olacak bu esitleme?
:)
Karel e dogru mu petkim e dogru mu
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşçtr ve garanti ile aşağı sürdü ler
petkm miz 4.63 desteğinden şimdilik dönmüş gibi ; eğer kapanışta da oralara inmezse sıkıntı yok demektir.
ŞAHSİ DÜŞÜNCE ÜRÜNÜDÜR !!!
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !!!
Yunsa ve Karel in spegini duelloya davet ediyorum.Silahını alsin gelsin..Erkek gibi vuruşalım.
Bu nasıl iştir ya ne zaman bu kağıtlarda stop koysam inip mutlaka ama mutlaka alıyor sonra yukarı cıkıyor..Stop koymasam da yüzde 5 düşüyor..Yetti lan.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence siz 90'lı yıllarda kalmışsınız. Bugünlere gelmek istemiyorsunuz, çünkü 90'larda olmayan ölçüde dış borç, ekonomik kriz var.
Nankörlük ne demek, topladığı aidatlarla "çardak" yapıp övünen site yöneticisi gibiler, sanki yapılanları kendi paraları ile yaptılar. Vergi toplandı, dış borç alındı, bu paralarla cihatçı, yandaş beslenirken biraz da vatandaş nasiplendi ki şimdi kat kat çıkarıyorsunuz vatandaştan zaten.
evet petkm de günlük destek olarak 4,63 görevini yaptı, bugün için kendisine teşekkür ederiz.
karanlık odada da kapanışın bir iki tık yukarısına ses etmeyiz.
Biz. U ülkenin ortak değerleriyiz; Farklı görüşlerde olsakta. Yalnız kazançlı durumda hiç ses Yok. Devam edeceğini düşünürken malda yakalanınca neden bu arabesk tavırlar. Bizde maldayız. Bu kadar bağırıp çağırmaya Ne gerek var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle selamlar, burası hisse topigi herkese bol kazançlar,
Not: iyi bir özgür Demirtaş takipçisiyim. Eğer gerçekten takip ediyorsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Öyle cımbızla alıp bir şeyleri paylaşarak inandırıcılık olmaz. Hocama saygılar,hormetler,
Sizleri rahatsız ettiğim için özür dilerim. Tekrardan herkese bol kazançlar...Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
BIST bir hisse yükseldimi veya göze battı mı devre kesici koyuyor.Güzel.Pekiyi bir hisse gördüm taban taban günlerce ..BIST niye buna devre kesici koymuyor.Ky tam kazanacakken devre kesici koy.Düşerken neden Ky yı korumuyor.Bu adaletsizlik değil mi.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
90lara gitse yaşı tutmaz bence idrak etmek için :)
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En basitinden Atatürk ün zamanında kurulması için halktan yardım toplattırdığı şeker fabrikaları hiç edildi limanlar tek tek özelleştirildi hazine arazileri parsel parsel satıldı. Nasılsan öyle yönetilirsin diye bir laf vardır ben halkta bi sorun olduğunu düşünüyorum milli bilinç YÖK. Sizlere 112 sayfalık tarafsızca okumanızı istediğim bir kitap tavsiye edeyim 4.5 5 tl kitap. Grigory Petrov- Beyaz zambaklar ülkesinde. Lütfen herkes elini vicdanına koyup şu kitabı okusun ne demek istediğimi anlarsınız.
Endeks düştükten sonra millet kitap öneriyor. Madem faydalı kitaplarda şu endeks düşmeden önce söyleseydiniz ya büyük düşüş geliyor 100 ler görülecek diye :) Madem çok faydalı kitaplar söyleyin endeks şimdiden sonra neler yapacak :) Sacrosante endeks cacık artık endeks bitti demişti anlıyamadık biz o ayrı mesele.
Endeks hakkında görüş yazarmisiniz
Sacro bey bi endeks yorumu alsak sizden müsaitseniz..
Arkadaşlar, kısır tartışmaların birbirimizi kırmaktan başka bir sonucu yok. Tartışılması gereken endeksin durumu ve en kötüsüne göre planlarımız ne olmalı.?
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endekste testere yapıyorlar. KY dişliler arasında un ufak oluyor. Muhtemelen asrın liderimizin ingilizlere gönderdiği ulaklar işi beceremediler.
İngilizler yada paranın sahiplerine bir kere taviz verirseniz hep daha çok ister. Ki biz 15 yıldır veriyoruz.
Muhtemelen onlar ne olacağını daha tarafsız gözle görüyorlar. Bu arada doçe bank galiba riskli bankalar grubuna alınmış.