arkadaşlar forumda yeniyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bu hissede bilanço beklentisimi var neden tavan tavan gidiyor?
Printable View
arkadaşlar forumda yeniyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bu hissede bilanço beklentisimi var neden tavan tavan gidiyor?
Bu akşam birşey yapmazlarsa yarın sabah sağlık bakanlığı bize müdahale edecek bu rakamlara yürek dayanmaz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD Büyükelçiliğinin söylediği iddaa edilen rakam 7 idi...
Adamlar gene bildi...
Canlı bombaları bildiği gibi...
Şimdi yönümüzü Reis ve gelişmelere çevireceğiz...
Benim görüşüm 7 üzerinde Reis tutar doları...
Reis bu kafada gittiği sürece aşağısı yok...
Ne kadar yukarısı var bilmiyorum?
saygılar/başarılar
ne byee ya iktirin gidin diyin bu tip adamlara
EEESSselatuuu hayrunn minevvEEmmnn!
Türkiye için sela vakti!!
Hem sinirden gülüyor hem ağlıyorum!!
Bir Türkiye vardı diyecekler, bir zamanlar bir Türkiye!
hükümet süründüreceğine usd bir noktaya gelsin ne olacaksa olsun istiyor bence bu açıklamaların başka açıklaması olamaz diyor mantığım...
USD AMERİKAN DOLARI 6.9479 8.0940
EUR EURO 7.8972 9.2031
GBP İNGİLİZ STERLİNİ 8.8553 10.3391 deniz bnk yeniledi
yarın euro/usd 1.10 falan olur...
Yarın öğlen karardan yüklü doviz geliyomus
TV 24 de haçlılar geldiğinde islam alemi diye program var şimdi.Konsepte uyar aslında di mi :))))))))
Başkanım beni eskiden forumdan tanırsın belki nickim hep aynı idi
Sebebini bilmem ama dövizciler sattı .
Kimseye bu yaştan sonra yalan söyleyecek halim Yok .
O büfeyi çocukluğumdan beri tanırım .
Adam askerde gayrimüslimlerden o yıllarda ilk kez çavuş o olduğu için büfeye o ismi koymuş .
Oda bizim gibi adada oturuyordu vapurla İstanbul’a giderken sabah kalp krizinden vefat etti .
Şimdi oğlu ve kızı işletiyor .
İnsanlara Bilgi vermekte suç oldu bundan sonrada yazmam bu başlığa [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26].
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam USd için kendi verdiği hedef fiyat 7 yi geçtiğimize göre sonraki hedef 17 dir....
bundan sonra a haber penguen belgeseli yayınlar
ben dediğimin arkasındayım da bunun şu anlık fısıltısı bile yokken etkisi olmaz heralde... Dün özel mesajla yazdığım arkadaşlara da belirttiğim üzere söyleme sebebim, dolar anlamsızca düşer de ne haber var acaba diye düşünürseniz dikkate almasanız dahi aklınızın köşesinde olsun diye söylüyorum dedim.
Ayrıca bırak rahibi Trump'ı esir alıp bıraksak doları 15 lerin üstüne atmaktan alıkoyamayacak. Bunuda sürekli yazdım insanlar yanlış anlamasın diye. Ben sadece bu kadar agresif bir artış beklemiyordum fakat sanırım bayram sonuna eylülü görmeden 16 görüp yılsonuna da ekonomik krize merhaba dersek seneye 100lü rakamlarla merhabalaşacağız.
Yok artik 7.24
Katar abdyi yener yani:) katarda abd izin vermeden bi bok yapamaz
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bloombetg deki 7.21 asya piyasasimi?
Bloomberg 6.40'a döndü birden hayırdır
CRASH çı olmayan kaldı mı !!!?????
adi Bloomberg tekrar
6,42 ye düşürdü.
oha...
Bu başlığı şu anda 383 kişi okumaktadır. (96 üye ve 287 ziyaretçi)
Yok ya bence sadece ne diyem mahmut mu diyem diyorlar,ne diyecekler ki.Yapılacak ne var ki.O faiz artımı falan hikaye ,5 puan faiz artırsan zaten sistemi kitlersin.Onlar da denecek lafın olmadığını biliyor,bir müddet kriz iflaslar ve işsizlikler falan başlayacak.Bunu işin doğası gereği hükümet söyleyemez ki,açmazdayız diyemez hiç bir hükümet.Yol bitti ,bu üretmeden tüketme döneminin sonudur.