Reklamlarda gördüğümüz devletin dolar cinsi tahvil ihracı nasıl alınıyor arkadaşlar? Bankaların dolar faizleri sürünüyor. İnternet bankacılığından alabiliyor muyuz? Yoksa şubelerden mi başvuruluyor?
Printable View
Reklamlarda gördüğümüz devletin dolar cinsi tahvil ihracı nasıl alınıyor arkadaşlar? Bankaların dolar faizleri sürünüyor. İnternet bankacılığından alabiliyor muyuz? Yoksa şubelerden mi başvuruluyor?
bu tur seylerin hic yaptirimi yok mu ? 20k dolari bana sormadan 2.10 yapmislar.tl mi de getirin bugunden itibaren 18 oiran demislerdi 4 gundur 8.50 den baglamis.
Ekonomi düze mi çıktı? Bankalardaki mevduati düşürme konusundaki yarış hali nedir?
donus deguil ki yeni giris.
Musteri temsilcisini ariyorum banka disindayim,yok toplantidayim.4 gundur sacma oranlarla bagli kaldi param.yazismalarda mevcut whatsapptan
Bence işlerini yapıyorlar. Isleri namuslu olmak değil para.. boşluğu hemen doldururlar..guvenli değil gözü açık olmak lazım.. herkes bir dönem bankadan kazık yemiştir. Yedikçe de öğreniyoruz..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarınki merkez bankası toplantisinda
beklentiniz nedir.
İndirim gelir mi ?.
Çok ilginç.
TR nin en büyük bankalarından birisi..
Bir tanıdık 30K parası var..
29 aralık vade dönüşü vardı..
KOnuşuyorlar..Israrla oran soruyor..Oran belirtilmiyor..Vade ne zaman olsun diyo MT mart sonuna yapalım diyor arkadaşım da..
Ok diyor..Oran için beni akşam 5 e doğru arayın diyor kapatıyor..
Akşam arkadaş arıyor MT yerinde yok..
Sonra da üzerinde durmuyor..
Ocak ilk hafta görüştük..Ne oldu dedim..Böyle böyle..
Oran kaç..
Bilmiyorum dedi..
Hemen arasana dedim..
Oran 8.5 dan bağlanmış mart sonu!!!
Dedim ya oran düzeltsinler yada çekiyorum de..
Akşam 5 de güç bela yetişti bankaya..MT bunu kapıda görüyo kapadık diyo..
Ertesi gün tabi bomba yı patlatıyor..(ısrar ederlerse banka içinde "batıyor musunuz" diye yüksek sesle sor dedim)
Arkadaş bunu uyguluyo çarşı karışıyo aman efendim lütfen yanlışlık olmuş hemen 21.50 ye çekiyoruz falan ama arkadaş hayır diyo parayı alıyo başka bankadan bağlıyor 22 civarında bir orana..
Sizin hikaye de benim kine benzeyince paylaşmak vacib oldu..
Sabit kalmasi bile dolari 5.6 seviyelerine tasir gibi. Bir de son yapilan sigara zami henuz enflasyona yansimadi. Buna ilave bu ay motorin ve benzine iki defa zam geldi. Bu uc kalem enflasyona aci etki yapacaktir. Mb nin yapmasi gereken faizi arttirmak ama o tamamen piyasayi kitleyecektir. Bekleyip gorecegiz. Bir de 18 inde 30 milyar para aktarimi karari olacakmis bu da dolara pis etki yapar. Bilemiyorum
Yarın 3 aydır aynı bantda gezen doların yönü belli olacak .Ya yukarı ya aşağı kıracak .
Benim beklentim aşağı yöne kıracak ..
Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trump için deli kelimesi az bile kalır .Huysuz ihtiyar şirket yönetir gibi ülke yönetmeye kalktığı için oluyor bunlar hep ..Hayatda herşeyi para olarak ,menfaat varmı yokmu diye bakarak karar veriyor .Putin bile bu adamın yanında masum kaldı .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faizler sabit kalir, metinden "ek sikilastirma" ibaresi cikarilir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabit kalirsa dolar azicik duser, cunku fiyatlarin icerisinde acaba mb faizleri dusurur mu endisesi var.
Onemli olan mart ayi toplantisina yonelik verilecek mesajlar. Ki secimin hemen oncesinde rte bunu koz olarak kullanmak isteyecektir diye dusunuyorum.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.rxpu,
ABD de buyuk bankalar 0.01 civarina kadar dusuk vermeye calisiyorlar faiz miktarini. Ama son 2 senede faiz 1.5 lerden 2.4 civarlarina geldi ABD'de de ozellikle online bankalarda. Trump ta buna bozuk zaten.
Birkac ornek:
https://www.bankrate.com/banking/savings/rates/
Vakifbank ari hesabi 21 den 21.25 e çıkarmış? Sebep ne ola ki?
1 günlük bağladıysanız her gün kontrol etmek lazım
Her banka aynı mıdır bilmiyorum ama genelde default faiz oranı ile yenilenir(o oran da çok düşüktür)
MT'nin müdahale edip güncelleme yapması gerekir
Sizin durumda muhtemelen MT güncelleme yapmayı unutmuş veya tercih etmemiştir
faiz kararı ardından dolarda gevşeme olursa 5.30 altında dolara geceyi düşünüyorum. dayak yemekten, bankalarla köşe kapmaca oynamaktan sıkıldım.
harçlık işini 100 gün sonraya bırakıyor, olacağı bu reklam oyuncusuna verdiği para neredeyse adamı bankanın karına ortak etmiş. Bende 0 TL koydum çalışsın orada tabi kazıktan sonra öğrendim bir kaç gün boş bırakmaya gelmiyor bunları :28:
look at the tabelaooee
Bakiye 0 - 5.000 TL 5.001 - 10.000 TL 10.001 - 25.000 TL 25.001 - 50.000 TL 50.001 - 100.000 TL 100.001 - 250.000 TL 250.001 TL ve Üzeri
Tanışma Faiz Oranları %21,25 %21,25 %21,25 %21,25 %21,25 %21,25 %21,25
Sözleşme Sonu Faiz Oranları %3,00 %11,50 %12,50 %15,50 %16,50 %17,50 %18,5
bugün sembolik bi faiz indirimi bekliyorum. reis trumpa gerekli sözleri verdi o nedenle dolar çok bir şey yapmayacaktır.
Faiz arttırımı olmadan önce bankalar faizleri yukarı çekmişti şimdi de bütün bankalar faizleri aşağı çektiğine göre Merkez Bankası da aşağı çekecektir. 1-1.5 puan indirim gelebilir. Gönlüm gelmemesinden yana. Henüz zamanı değil, mart ayı bu iş için daha uygun görünüyor.
Nurol Holding Tahvil ihrac ediyor.
1092 gün
basit %33
Bileşik %37.32
Mevduat karşılığı %39.515
ytd.
syg,
Bloomberg HT Araştırma Birimi'nin Merkez Bankası'na yönelik anketine katılan 18 kurumun medyan beklentisi faizlerde herhangi bir değişiklik olmayacağı yönünde.
Farklı görüş beyan eden bir kurum ise haftalık repo faizinde 150 baz puan indirim olacağını öngördü.