15 dakikalık ara sonra İşlemler yeniden başladı .. Dow -8.71%
Printable View
Bovespa -15.43%
2. Kez işlemler durduruldu
Şanlıurfa Valiliği: Resulayn'da kontrol noktasına bombalı saldırıda 1 asker şehit oldu
Türkiye etf -8.80%
Borsada kağıtlar mok kağıdı olma aşamasında:whistling:
Sağlık Bakanlığı: Koronavirüs testi için yurt dışı seyahat öyküsüne bakılmayacak
Koronavirüsten korunmak için arap sabununu yoğurda katarak yiyen Yozgatlı Mehmet E. zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.
"Arap sabunu içimi temizler beni temiz tutar yoğurt ise bağışıklık sistemimi güçlendirir diye düşündüm."
Şaka degil haber gerçektir ..
:notr: :notr:
BİST düşenler ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f7639ac7.plist
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c69ebb90.plist
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın "Ara tatil öne alınmıştır, 16 Mart'tan itibaren ilkokul, orta okul ve liseler tatil edilecek
Üniversiteler, 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta süreyle tatil edilecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "Spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması karar verildi."
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurtdışı programlarını bir süreliğine erteledi
Sözcü Kalın: "(Koronavirüs tespit edilen hasta) Bu kişinin sağlık durumu iyi, karantinaya alınan kişilerle ilgili de sorun söz konusu değil."
S&P 500 VIX 67,94 69,26 60,23 +14,04 +26,05%...2008'den kötü !!!
Bovespa 70.057,96 85.103,19 70.035,70 -15113,17 -17,74%...70 sınıında,bizden fazla düştü.
BU İŞLERİ BİRAZ ABARTMIYORMUYUZ?PEKİ KİME YARIYOR?
Neler rafa kalktı.
İdlip
Libya
Sığınmacılar (suriyeliler)
S-400
işsizlik
Tarım hayvancılık
3600
EYT
Af
Say say bitmez!!
2020 yılı tehlikeli,değişim ve sürpriz yılı olarak belirtmiştim 2019 yılı sonu,ben bile bu kadar olacağını tahmin etmemiştim,bunun sonucu Dünyada kardeşlik gelirmi izleyip göreceğiz !!!
Beyler boş vakitlerinizde şu duayı okuyun.
Korona
Morona
Orana burana
Korum haa.
(Alıntıdır.)
Tayland'da tursitlerin beslemesine alışık olan maymunlar, turistlerin virüs korkusuna ayağı kesilince aç kalmışlar
Doç.Dr.Yavuz Dizdar Corona Virüs değerlendirmesi
https://www.facebook.com/dryavuzdizd...DgwMzgwNjE0OQ/
Tatil niye bu günden değil ?Bu kadar önenm li ise ?Bir günle mi çocuklar kurtulacak ?İnsan aklınla dalga geçiyorlar. BEN YEMEDİM,YİYEN BUYURSUN ÇAYIRA.
Bilmek istiyorum. Çok güzel bir şeyler püskürtüyorsunuz,ne püskürtüyorsunuz?Umarım kullandığınız su kuyu suyu değildir.Daha tehlikeli.
Aynı fikirdeyim...
Corona dan bir günde ölenlerin sayısı, açlıktan, cinayetten, trafik kazasından, akciğer kanserinden ölenlerin kaçta kaçı?...
ABD, Avrupa Birliğine kapıyı kapatıyor.. İngiltere hariç...
Neden?...
Amerika destekli Suudlar Rusya'yı sıkıştırmak için petrol arzını arttırıyor... petrol fiyatları dip..
Milli Eğitim Bakanı canlı yayında açıklama yaparken, Alt yazıda sözcü İbrahim Kalın'ın açıklamaları bir adım önde...
Bu adami hic gozum tutmadi...showmenlik yapiyor....isleri hafife aliyor...ortam yumusasin diye konusuyor.....kabile pardon kabine degisikliginde saglik bakani olursa sasar miyiz.....ben sasmam...tam adami !!!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İspanyol gribi hakkında bir bilgi vereyim.İspanya da bu bu gripten ölen olmayıp, Avrupa da ki bu salgını dünyaya ispanyollar duyurduğu için o ismi almıştır.
Borsa İstanbul tarafından üye kuruluşlara gönderilen duyuruya göre, Pay Piyasası ve Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) gün içindeki hareket aralığını belirleyen fiyat marjları düşürülürken, hisse senedi fiyatlarındaki ani dalgalanmalarda çalışan "devre kesici"ye ilişkin de ayarlamalara gidildi.
Düzenlemeyle Pay Piyasasında, içinde bulunduğu pazar ve gruba göre yüzde 20 ya da yüzde 15 olan gün içi fiyat marjı, tüm gruplarda yüzde 10'a düşürüldü. Mevcut uygulamada yüzde 10 ve yüzde 7,5 olan "devre kesici tetikleme oranı" ise tüm gruplarda yüzde 5'e indirildi.
Hisse senedinin içinde bulunduğu gruba göre 5, 15 ya da 25 dakika olan "devre kesici sonrası emir toplama süresi" ise tüm gruplarda 30 dakikaya çıkarıldı.
VİOP'ta fiyat marjları ise endeks vadeli işlem sözleşmelerinde yüzde 15'ten yüzde 10'a, pay vadeli işlem sözleşmelerinde yüzde 20'den 10'a düşürüldü.
Duyuruda, yeni düzenlemelerin 13 Mart'tan itibaren ikinci bir duyuruya kadar geçerli olacağı ifade edildi.
Akılsız çavuşlar döner ..... avuçlar.
İki seanstı ... (B.Ö.)
Her seans % 10 marjlıydı... (B.Ö.)
Fiyat adımları makul ve mantıklıydı (B.Ö.)
Fiyat adımları arasındaki kademe en fazla 10 du.. (B.Ö.)
350 Şirketti.. (B.Ö.)
Öyle her şirket halka açılamıyordu.. (B.Ö.)
Hisse net gerçekten güzel bir forum...
İplikçilere, goy goyculara imkan vermiyor...
Bir başka foruma, izleyenlere yardımcı olayım diye üye oldum, 2 gün dayanabildim...
Atın beni forumdan dedim...
Atmadılar.
Arama taramadan sonra, üyeliğimi kendim sonlandırdım..
Üye olmadan yazılan çizilenleri takip ediyorum.. Maceracılar, bir günde köşe dönücüler.. körlerle sağırlar, birbirlerini ağırlıyorlar..
Neyse...
Ayhan 53 nerelerde bilen var mı?...
https://i.hizliresim.com/TAsMyP.jpg
Bu faşist arkadaşa kızdı, yazmıyor.:kahkah:
Ben bu forumda ne yazılar okudum..
2008 krizinde, ABD batıyor, batacak...
1 dolar 1 TL olacak...
8 trilyon dolar bastı, dolar pul olacak...
Şunu dedim..
Dünya teknolojisi kimin?
Dünya ticaret parası kimin?
Dünya silah sanayi kimin?
Bunlar kimin ise batacak çıkacaka karar verecek olanlar da onlar...
Washington'un ardından New York'ta da koronavirüs salgını nedeniyle acil durum ilan edildi
Yavuz Hoca iyi adamdır, paylaştığınız videoda da absürt bir şey söylememiş. Genel tarzı, sağlık konusunda insanların aptalca inanışlarını iğnelemek üzerinedir. Özellikle beslenme ve kanser konularındaki açıklamalarını takip etmenizi öneririm. Bir özelliği de bilgisini paylaşırken paragöz olmamasıdır. Bir kanser hastamız için kendisine maille ulaşmıştım, görüşmeye çağırıp hastalık süreci konusunda uzun uzun bilgilendirdi; bir kuruş da almadı. Badem bıyıklılar gibi davransaydı şu anda milyon dolarlık olurdu.