https://youtu.be/V0nxcm2vpyA
Printable View
bistten iki sıfır atmak kimin aklına geldiyse onu da tebrik etmeklazım....acayip faydası oldu
Yeni cafe açma vakti geliyor, abdestsiz yere basmayan bir aday lâzım.:oleyo:
Tavsiyem yukarı çıkacak potansiyele sahip hisseleri takip edin,şu anda bunlar çok düşmüş durumda,endex çıkarken bunlar çok az çıktı...ytd.
Mansur Yavaş : Ankara'da Covid-19 vaka artışı maalesef ilk zamanlardaki seviyeye çıkmıştır.
Tedbirlerimizi üst seviyeye çıkarmakla birlikte çalışma arkadaşlarımızın ve sizlerin sağlığı için belediyemize ziyaretleri sınırlandırdık.
Tüm hemşehrilerimi salgın tedbirlerine uymaya davet ediyorum.
Almanya, Covid-19'dan dolayı Türkiye'ye yönelik uyguladığı seyahat uyarısını Aydın, Antalya, İzmir ve Muğla için kaldırdı
garantinin hisse senedi işlemleri çöktü seans bitimine 10 dk kala...
Benim aklımdaki
Önce çakma yeni geleni dökme
Sonra gene bildiklerini okurlar.
Bist 30 ve baba kağıtlarda yabancı şart
Oda ne var yok çakıyor.
Dolara dalayım deyip 2 kez faize çarpıldılar.Dünyada olmayan faize
Bizim ekonomi iyi değil bu ortada lakin dünyada para bol.Faiz düşük
Fed 2 yıl daha yokum der.
Üretim devam edecek.Bizdede
İlaç ve aşı da en geç 1 yılda Daha erken olurmu?İhtimal dahilinde.
Hep dört ayak üzerine düşen kim ? Bu iktidar artı Başkanlıkta var tek elden yönetim.
Bu durumda yönetilemiyoruz.Buda ortada.
YTD.
Dünyadaki bunca olumluluklara rağmen değerlendiremedik.18 yıl yan gel yat.
Modena'nın aşısı testlerde müthiş başarılı ve üretimi devam ediyor. Lakin tıbbi geçerliliği için tüm fazları tamamlanmadı. Trump seçim öncesi aşılamaya başlamak ister ama bu fazları nasıl hızlandırırlar veya olağanüstü bir durum olduğu için hızlandırılır mı süreç göreceğiz.
Şu tedbirleride gözden geçirme vakti çoktan geldi...
Düğünler serbest, ada vapurları ana baba günü, halı sahada maç yasak !!! 20:00 dan sonra 65 yaş üstü yasak !!!
İşbank 6,5 milyon lot ŞİŞE almış.
Soda larım ucuzamı gitti şimdi.YTD
Yarın bakalım.
Afad : Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 18.30'da 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Beyrut'ta patlama !
Ons Altın 2000$
İş bankası bana 9 ay giydirdi yeni sistem diye,neymiş yoğun borsa işlemleri yapanlara yeni işlem adı altında yeni bir uygulama getirmişler,berbat bir sistem,çünkü sistem takıntılı ve sorunlu,bazen yekünleri görmek istiyorum %20 cıvarında artıda gösteriyor,bazende ekside gösteriyor,önce alışamadım,sonra alıştım,önceleri nereden kar,zarar yazdım diye hesapları kontrol etmeye mecbur kalıyordum,defalarca mesaj çektim,telefonda görüştüm,efendim düzelecek merak etmeyin diye beni avutma yoluna gittiler,bende bıkmadım giydirmeye devam ettim,yahu bebece cevaplar,sanki bebe avutuyorlar,sonra baktım düzeleceği yok hesaplarımı 3 kısıma böldüm,kendi hesaplarımdaki işlemlerin çoğunu diğer hesaplarıma aktardım,onlardaki işlemler eski sistem ve daha iyi kullanışlı,üstelik hata vermiyor,sanırım bendeki sorunlu sistemin benzerini size yutturmaya çalışmışlar.
Bakan Koca : YENİ HASTA SAYISINDAKİ YÜKSELME CİDDİ. İki gün arasındaki fark, yakın zamanda ilk kez bu kadar belirgin. Bayram ve tatildeki temas ortamının ağır sonuçlara yol açmasını önlemeliyiz. Hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. Tedbirde birliğe ihtiyacımız var.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9e3e9b8eff.jpg
Ben, İş Bankası ile 2000 li yıllarda kısa bir dönem çalıştım..O zamanlarda sokakta ekmek peynir gibi Kredi Kartı dağıtılıyor du..
Bu bankada hesabım var diye, kredi kartı istedim.2-3 ay bana cevap vermediler..Sonra gittim bankaya sordum,benim Kart başvurusu ne oldu diye..Demezler mi , Başvurun uygun bulunmamış..Eee,Brader madem talebimi uygun bulamadınız,iki satır yazı ile bildiremezmisiniz.?
Hem de 3 Ay beni ne diye bekletirsiniz..
Hadi onu da geçtim.2004 de Yurtdışına gittim.. Yanımda Avea faturalı telefon hattı..Dedim ki,Oralarda mağdur olmayayım, faturayı otomatik ödenmesi için iş Bankası'na vereyim...A ha, 20 gün sonra hattım kapanmaz mı.?..
Gittim , Almanya Hattı ile beraber ,kutusuyla yeni alkatel telefon aldım.
Turkiye.İş Bankası ne yapmış.?
Adamlar hesabımda ki parayı ,vergi-masraf vs adı altında hiç etmişler.. Faturamı ödememişler..O günün parası ile 285 Milyon ( şimdiki 285 TL) Türkiye ye döndüğümde ,kapanan hattım için fatura ödedim...
Ve o gün,Bankadaki tüm hesaplarımı kapattım...
Birdaha mı o bankayla çalışmak, Tövbe...
Garanti Bankası ise,Ferit Şahenk döneminde iyi idi..Gerek sistemleri,gerekse müşteriye yaklaşımları iyiydi..Faiz Komisyon gibi şeyleri biraz yüksekti ama,en azından müşteri ile ilgileniyorlardi..
Ferit Şahenk, Bankayı İspanyollara satınca eski kalitesi kalmadı..
Ben zaten , Borsa'da yoğun işlem yapan biri değilim.. Yaptığım sadece hisse alış, satışı..Viop tarzı şeyler den anlamam da, işim de olmaz..Bazen,bir hafta hiç işlem yapmadığım bile oluyor..Arada hesabımda ki hisse fiyatlarına,kaar zarar durumuna bakıyorum o kadar...
Ama ,durup dururken hesabımıa erişemeyip,sözleşme güncellemesi yazısını görünce sinirlendim..
Iş bankasından uzak duracan, teee... 2000 yılların başında bankanın müdürü bana 150.000 evet yüzellibin gaymelik ek hesap açmıştı.
O hâlâ şimdi 150 gayme neymiş gelirimi ispatlamam lazımmış artması için, emekliyim lan ben ne gelir ispatlaması!
Neyse bizim belediyenin su parasını, bir tek bunlar alıyor da ondan duruyor.
Başka bir banka şakkk... 10 bin gayme imzasız ek hesap açtı, bütün otomatik ödeme talimatlarım orada.
Üye olana 100 bin dolar gönderdiler: Milli Piyango ve Sayısal’da bomba gelişme
Milli Piyango’yu devralan Sisal Şans’ın geliştirdiği uygulama ilk günden hata verdi. Çılgın Sayısal Loto’nun çekilişi öncesinde uygulamayı indiren bazı kullanıcılar, hesaplarında 100 bin dolar para görünce şaşırdı. Milli Piyango'nun devri sonrası On Numara ve Sayısal Loto'nun çekiliş sayıları artıyor
Altyapı, teknoloji, insan kaynakları, satış kanalları ve pazarlamaya, 50 milyon euroluk kapsamlı bir yatırım yaptıklarını anlatan Sisal Şans CEO’su Selim Ergün, "Yeni dönemde bütün oyunlarımızı, çekiliş makinelerimizi yeniledik, ikramiyelerin dağıtım oranlarını yüzde 47,5’tan yüzde 59’a yükselttik ve tüm Milli Piyango biletlerimizin, kazı kazan oyun kartlarının güvenlik özelliklerini arttırdık. Yeniliklerle kazanma ihtimali eskiye göre arttı" dedi. Ancak uygulamayı indirenler büyük bir sürprizle karşılaştı.
UYGULAMAYI İNDİRDİ, 100 BİN DOLARI OLDU...
Sisal Şans CEO’su Selim Ergün'un "50 milyon Euro yatırım yaptık" dediği uygulama ilk günden göçtü. Uygulamayı indirmek isteyenler sistemsel arızalarla karşılaştı. Bazı kullanıcılar ise hesaplarında 100 Bin Dolar para görünce şaşırdı. Ancak parayı almak isteyenler, parayı banka hesaplarına göndermedi. Sisteme para yatırmak isteyenler banka hatalarıyla karşılaştı.
Ak soyma sistemi felç 4 gündür,alt yapısını yapmadan direkt sisteme soktular soygun sistemini,onu bile yüzüne gözüne bulaştırdılar,üstelik %100 zamlı tarife:seyt:
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/u...me-292917h.htm
1.000 Sayfa geliyor, abdestinden kuşku duymayan bir arkadaş lâzım, yeni başlık için.:he:
Adamın kılıcı da var..!!.
Kapıya iyi yakışır..
Prof.Ali Erbaş.
Bistten atilan iki sifir Ky miydi yoksa [emoji1787][emoji1787]
Şimdi yeni başlığı, forumun 69'cu cenabeti açacak, göreceniz gününüzü.:oleyo:
Bir kurum fx de usdtry de long acana 1 kontratta 29bin Try gecelik swap uyguluyor
İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine "Kovid-19 tedbirleri" konulu ek genelge gönderildi.
Genelgeye göre, salgınla mücadelede yeni bir uygulamaya geçildi ve Kırıkkale pilot il oldu. Valilik bünyesinde İl Salgın Denetim Merkezi oluşturulacak
Günlük ve haftalık artış oranları yüksek seyreden illerde, valiliklerce ilave tedbirler ve denetim faaliyetleri en üst seviyede uygulanacak.
Genelgeye göre, evinde izolasyona tabi tutulanların özellikle ilk 7 gün izolasyon şartlarına uyup uymadıkları, vali, kaymakam ve kollukça denetlenecek
Denetlenmiyor muydu zaten ??
Yönetimi lavuklarlan dolu olup,cehaletlik diz boyu,bu yüzden bir şubenin müdür görevlisi ile çalışanını başka yere sürdürdüm şikayetim sonucu,benim GYMenkullerim var,inşaat işiylen uğraşırım,kredi çekmeye kalktım 10 sene önce ,meblada orta yollu bir daire parası yarım kalan işlerim içim kullanacağım,efendim emekli maaşınızı aktarırsanız anca olur,o zaman faizler 1.18 cıvarıydı,yahu ne alakası var emekliylen diye çıkıştım,aç E Devleti oradan görürsün servet beyanını,yok veremeyiz dedi,bende başka bankadan tedarik ettim,bu iki görevliyi genel müd şikayet ettim,bir müddet sonra gn müd vekili beni aradı,efendim çok özür dileriz bizim elamanlarlan sorun yaşamışsınız,onlar için gereken yapıldı,her hangi banka şubemize gidip istediğiniz krediyi çekersiniz dedi,gerek yok dedim,işimi başka bankaylan gördüm dedim,üstelik dedem 1924 yılında işbankasının kurucu üyelerindendi,neyse o konu uzun,diyeceğim iş bankası son yıllarda iyice laçkalaştı,yeni yetme elamanlar,deneyim sıfır,eski elamanlar kabuğuna çekilmiş dolgun maaş alıp pasif görevdeler,gerçi sadece iş değil diğer bankalarında durumu buna yakın,mesela benim damat garantide üst görevli,emekli maaşımı şartlı buraya taşımıştım,bana dediki başka banka bulamadınmı dedi,neden dedim,sonra görürsün dedi,aynen dediği çıktı bana 185 tl kart aidatı giydirmişler,üstelik olmaz demişlerdi,merkezi aradım alıyoruz efendim,yahu anlaşmalı taşıdım dedim,alıyoruz efendm,silmiyormusunuz hayır,hemen anında hesabı kestim başka bankaya geçtim,geçtikten sonra üst yetkili beni telefonlan aradı,efendim size 1200 tl promosyon+300 bonos,yok dedim size huylandım silin bütün kayıtları dedim,peşinden yenimi aklınıza geldi dedim telefonu kapattım,banka işleri böyle,çoğuna el atsan elinde kalıyor.
Genelge : Düğün, nişan, sünnet vb. organizasyonlarda maske ve mesafe kurallarından taviz verilmeyecek
Düğün, nişan, sünnet vb. organizasyonlarda; maske kullanımı ile fiziki mesafeye uyulması kurallarına aykırı durumlara kesinlikle müsaade edilmeyecek.
Uyulması zorunlu kurallara ilişkin sektör temsilcileri/işletmeciler/organizatörler ve esnaf odaları temsilcileri ile toplantılar düzenlenecek. İl/İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararlarının ilgililere tebliğ edilecek, tedbirlere riayet etmeleri hususunda uyarılacak.
Uyarıcı ve uzman denetim ekipleri marifetiyle denetimler gerçekleştirilecek. Birinci ihlalde uyarı, ikinci ihlalde idari para cezası, üçüncü ihlalde 1 gün süreyle faaliyet durdurma, dördüncü ihlalde 3 gün süreyle faaliyet durdurma cezaları uygulanacak.
Uyarıcı ve uzman denetim ekipleri dışında ayrıca, tedbirlere riayet edilip edilmediğini tespit etmek üzere sivil personel veya resmi görevliler (sivil kıyafetli) marifetiyle denetim yapılacak.
Denetimlerin uyarıcı, rehberlik edici ve caydırıcı bir anlayışla nezaketle yapılacak.
Taziyeler kısıtlanacak
Toplu taziye uygulamasının olduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki illerimiz başta olmak üzere tüm illerde;
Taziye evlerinde,
Evlerde,
Açık alanlarda, taziye yapılmaması hususunda tekraren İl/İlçe Hıfzıssıhha Kurullarında karar alınacak. Ayrıca bu hususa ilişkin aşağıdaki metnin cami ve belediye hoparlörleri ile kolluk araçlarından özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki illerde günde en az 1 kez anons edilecek. Anonslarda, “Kıymetli Hemşehrilerimiz, Salgın tehlikesi devam etmektedir. Yapılan tespitlerde salgının taziyelerden daha fazla yayıldığı anlaşılmıştır. Taziyelerimizin salgın döneminde toplu şekilde hiçbir ortamda yapılmaması kararı alınmıştır. Cenab-ı Allah tüm geçmişlerimize rahmet eylesin.” İfadeleri kullanılacak.
Estek köstek genelgesi, bir halt olmaz bu sözde tedbirlerlen...