Bugün ilk defa viopta işlem yaptım
8 işlem yaptım tamamı kar yazdı.
Şans herhalde. off stresi çok Değmez
Yıllardır spotta alır satarım orda kafa daha rahat.
Printable View
Bugün ilk defa viopta işlem yaptım
8 işlem yaptım tamamı kar yazdı.
Şans herhalde. off stresi çok Değmez
Yıllardır spotta alır satarım orda kafa daha rahat.
Buraya pozunu , karını yada kazandığı paranın resmini koyanlar , ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bizde para ******ya gösterilir...
Üç günlük dünya üç kuruşluk parayla burda Show yapmayın...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dayanak Varlık
XU030
Sözleşme Kodu
F_XU0300820
İşlem Tipi
Satış
Seans
Gün içi ve Akşam
Fiyat / Emir Tipi
Limit Fiyatlı Emir
Emir Fiyatı
1.235,2500
Geçerlilik Tipi
Günlük
Adet
1
Komisyon Oranı
%0,0840
şimdi bunu onaylasam şort açmış oluyorum dime arkadaşlar kaç para kesilecek hesaptan 1.235 liramı..
ilk işlemim olacak viopda yardımcı olursanız sevinirim doğrumu işlemim..
Hangi geçmişe baktında buldun ne anlatıyorsun KAMİL , para oyun içinde isim tanımaz zamanı geldiğinde vurur geçer .
Burada kıçını yırtıyordu 80-120 hareketinde millet , bu borsa nasıl çıkar , neden düşmüyor vs vs , ne yaptılar kimsenin beklemediği anda 3 ayda giden yolu KENDİN PİŞİR KENDİN YE çevirdiler dört günde , çıkmışın bana saçma falan muhabbeti yapma sen KAMİL KAMİL yazılar yazarken de, bana saçma geliyordu büyük borsacı KAMİL.kolay gelsin.
Sabah doları yine erekte olmuş vaziyette görürsek şaşırmam. Bollingeri gerip gerip yukarı kaldırıyorlar. 7.30 altına inemeyen bir dolar kuru ile bist biraz daha dayak yer gibi.ytd
Pegasus un 1 milyar tl ye yakın zararı gelmiş. Thy nin arkasında devlet var da bı sabancı ne kadar daha katlanır bu zarara bilemiyom.
Sahol de holding olarak geçen seneye göre daha iyi kar açıkladı üstüne
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Esasında Sabancı ile ilişkisi yok ki neden etkilensin ki
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dow 28 bini geçemeyince süzülmüş. Düşeceksen bizim gibi düşeceksin. Ne öyle nazlana nazlana düşmek mi olurmuş. Nerde o eski düşüşler vadelide devre kesmeler :)
Sen gece gündüz yırtın tv lere çık ondan bundan para iste biz bize yeteriz Türkiye de kokoca holdingleri kat işin içine büyük paralar topladım diye övün. Gelinen noktada 2 milyar para topla thy gelsin senin topladıgın paranın 2 katı 4 milyar zarar etsin... :)
Çok değil, inanılmaz bir oran ben bunun 8 de 1i kadar komisyon ödüyorum. 1.235ten 100 kontrat işlem yapsanız 1.037,40 TL komisyon ödeyeceksiniz, ben ise 129,68 TL ödüyorum. Başka bir degisle ben bir kademede 25 puan kazandığımda komisyon maliyetini çıkarırken siz 200 puan kazandığınızda çıkarıyorsunuz.
En sevmediğim olay
Herkesin kaybettiği piyasada ben kazanıyorum diye ahkam kesip kaybedenlere sen bilmiyorsun demeleri
Arkadaş borsada kazanan yok varsa 3-5 kişi oda zaten yalanla üçkağıt la ve şansla kazanır
Ne teknik ne temel ne en sağlam kağıt hikaye hepsi alırsın sonrada verirsin
Bugün kazandım diyen yarın kaybeder
Kazandım diyen adam borsadan alıp başka yatırım yaparsa olur belki yoksa totalde sürekli kazanan imkansız
Oooo yine şahlanıyomuşuz :drunk:
Erdoğan "Salgının ve etkilerinin geçmesiyle ekonomide yeni bir döneme gireceğiz. Bu dönemin şahlanma dönemi olacağına inanıyorum. Ülkemizi en büyük 10 ekonomiye dahil edeceğiz" dedi
valla bilmiyorum garanti yatırım ile çalışıyorum 15 senedir ama hiç viop işlem yapmadım hep hisse alıp satarım hacmim yüksek hissede onbinde bir komisyona anlaştım viop hesabı açmıştım ama bilmediğimden işlem hiç yapmadım yardımcı olsanız yapacağım ama nasıl olacak bilmiyorum karışık geliyor bana..
tcell bilancoda fena gelmemiş 1.7 milyar kar bu dönemde karını korumakta önemli.
ama o kasada 10 milyar tl varya işte o yok aslında bir sonraki bilanço döneminde olmıcak... :he:
devletin eline geçmiş onu orda bırakmaz...
DW Türkçe
@dw_turkce
·
33d
İsrail ile BAE, ABD aracılığıyla diplomatik ilişkileri yeniden başlatmak için anlaştı
Benzer anlaşmaların diğer bölge ülkeleriyle de yapılması hedefleniyor. BAE, İsrail'i tanıyan ilk Körfez ülkesi olacak.
Yeni dünya düzeninde siyasette değişicek kalıplaşmış türbün siyaseti bitmeli.
Bovespa ile makas yine çok açılmaya başladı bu kadar şımarıklık yeter 100 bine kadar bizimde düzeltme yapmamız lazım artık...
Yüksek hacime onbinde 1 komisyonla işlem yaptırmayacak kurum yoktur diyeyim ben size. Mutlaka müşteri temsilcisinizle görüşün. Bu oranla işlem yapmayın zaten. Sadece bankayı zengin edersiniz. Ben viopa ilk heves ettiğim zamanlar günde 1 kontrat alıp satardım o zaman bile komisyonum onbinde 2nin altındaydı.
Sıkma canını Bozkurt um giden para senin çüküne kurban olsun
Ben %130 karı bırak anaparanında, %80 kaybettim ve şimdi MC olmasaydı anaparayı kurtarmıştım anasını avradını bu borsanın ve bu duruma düşürenlerin çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah
Sağlık olsun takma kafana
Arkadeşler yeni sayfayı kim açıyordu
here we gooooo..... :he:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...21#post4676821
bozgurt ben açıcam dediydi.
palanın façayı alacam aşağı diyordu.
Arkadeşler komisyon oranınız çok yüksek 200 puan komisyon nedir
Ben 1 kademe de 0.25 puan da hem kar ediyor hem komisyon ödüyorum
Yeri geliyor valla alt kademe üst kademe tek kademe işlem ediyorum
on binlik hisse alışına yada satışına 10 lira komisyon çok mu arkadaşlar..