hiç işi gücü olmayıp istanbul da yaşayanlar , şehri boşaltıyor kısaca , tabi ege ye ğöc oluyor , memleketlerine dönmüyorlar
02:24 ten itibaren izleyebilirsiniz
https://youtu.be/CtXDhyzLLdg
Cuma günü Vakıfbank b tipi likit fon aldım aldığımda kazanç hanesine eksi 75 TL yazdı bu daha önce olmamıştı sebebini bilen varmı arkadaşlar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk köpüren şaraplarının ilk aşması gereken konu
Baloncuklar
Bir bardak chandon rose, henkell’i bardağa koyun diğer bardağa yaşaşın veya kayra köpüren şarabı koyun izleyn
Yerli köpüren şaraplarda bardağa koyunca bütün balonlar yukarı çıkıp bitiyor ve iti balonlar şeklinde YANLARA YAPIŞIP
ÖYLECE Duruyor
Adeta beyaz şarap gibi duruyor, köpüren şaraptan eser kalmıyor
Ama chandon, henkell, fransız şampanyalarında 1 saati aşacak sürede bile aşağıdan yukarıya mütemadiyen çıkmaya devam ediyor
Mikronik balonlar ve işlek şekilde
Yarım santim kalsa bile bardakta balon çıkışı devam ediyor.
Benim bahsettiğim ondan biraz farklı. İngiliz işgaline uğramış birkaç ilçemiz var zaten.
Asıl yerlilerin kafayı bozup göçmenlerin alınmadığı ilçelere yığılmalarından bahsediyorum.
Yukarıda bahsettiğim olay ilçe bazında değilmiş, haberi buldum Antalya il olarak demiş Suriyelileri almıyoruz/istemiyoruz diye:
Suriyeli göçmenlere Antalya yasağı
Alıntı:
Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Suriyeli göçmenlerin Türkiye’ye kabul edilmesine ilişkin genelgenin Antalya’yı kapsamadığını söyledi. Tonbul 'Biz Antalya'ya yasal yollarla gelenler hariç hiçbir Suriyeli göçmeni kabul etmiyoruz' dedi.
Bir de şu var:
https://t24.com.tr/haber/gazipasa-da...-yasagi,825238
en sevdiğim kırmızı şarap, pinot noir şarabıdır zaten
AMA !
sadece üzüm cinsine aldanmamak lazım
teruar farkı bütün olayı değiştiriyor
Fransa / Bourgogne pinot noir şaraplarının hastasıyım
ve
almanlar spatburgunder der.
Yeni zelanda üretimi pinot noir denedim, üstteki bölge ile lezzetin alakası yok, parama bile acımıştım
Şişenin üstünde yazmasa kendimi inandıramam pinot noir olduğuna
Bourgogne pinot noir TAM BİR LEBi derya !
Duvara haritasını asıp ders niteliğinde bile konuşulur.
Türkiyede en basit bourgogne pinot noir bulmak bile problem.
İstinyepark günaydın steak katında ki dükkanda var ama tabi epey kar koyup satıyor ve çeşit çok az (2 kat)
Bourgogne pinot noir şarabanın en zirve örnekleri:
https://www.bbr.com/producer-826-dom...anee-conti-drc
Giriş seviyesi Ürünleri bile çok çok güzeldir, suyumsu gibidir İçimi , koklamaktan içmeye kıyamazsınız
Kendi çektiğim fotoğraf:
https://i.hizliresim.com/hnmixfr.jpeg
Teşekkürler verdiğiniz bilgi için ilk defa böyle oldu kazanç normalde sıfır gözüküyordu bu ilginç geldi.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgi için teşekkürler.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Likit fonların bazıları para piyasası bazıları borçlanma araçlarını içeriyor , içeriği para piyasası olanlar asla zarar ettirmez aynı gün alıp satsaniz bile ama içeriğinde borçlanma aracı olan likit fonlar malesef bazı günlerde dusebiliyor sizin aldığınız fonun iceriginde yüzde yüz borçlanma araçları olduğunu düşünüyorum
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...083391489?s=19
Kuruyan tulumbaya su arayışı devam ediyor galiba. 2nci çeyrekte çakılan işlem hacimlerinden bahseden yok nedense! Ytd.
Vakıfbank b tipi likit fon hiç eksi olmuyor bazen stabil kaldığı günlerde oluyor para piyasası fonu olsa gerek.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dudu Bey demirbaştır.
İki kelime yazar, Sayfalara bedeldir.
Bu tip başlıklar ( döviz- faiz- altın vb ) sıkıcıdır ! 24 saat oran konuşulması hem anlamsız hem olanaksızdır. İnsanlar şöyle bir bakayım diye gelirler, işlerine yarayacak her neyse okur giderler. Benim gibiler ise yaşadıkça öğrenecek çok şeyin olduğuna inanarak her yazıyı ciddiyetle okur ve '' vay be , haberim yokmuş '' dediğim yazılar olur.
Bu nedenle bırakın seviyeli sohbetler olsun. Siyasi propaganda, din- iman işleri , küfürleşme olmadan esprili kısa yazılardan kimseye zarar gelmez. Ayrıca sn. dudu yaşayan bedava bilgi ağacıdır.
Bayram tatili uzun sürdü. Ajanda çabuk ilerledi.
açıklanacak veriler her zamanki gibi kritik...
28 temmuz FED faiz kararı
31 temmuz Stopaj kararı
--
3 Ağustos Enflasyon , beklenti %18 -investing.com-
12 Ağustos TCMB Faiz kararı
3 ağustosta enflasyon 18 bekleniyor. 12 ağustosta pas geçerse reel faiz ya eksi ya da sıfır olacak o zaman ne olacak artık sona gelindi. Herşey belli olacaktır. Ben de buna göre hareket edeceğim.
Bu ay 18.50 e kadar çıkabilir...
Bayram yüzünden fiyatlarda extra sisirme var ulaştırma, otel ve eğlence kültür grubu yüksek gelicektir .( sepet ağırlığı %24 .)
doğalgaz ve akaryakıt zammından 0.60+ gelicek.
Ya 100 BP yada 0 stopaj kararı gelicek .
Gerçek enflasyonun çok başka olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak, dediğiniz gibi hiç değilse herkesin gördüğü şu hareketlilik hatırına bir kez de olsa doğruya yakın açıklasalar..... Bu ay Kamu işçileri ve memurların toplu görüşmeleri var, bu nedenle yine düşük açıklanması muhtemel.
Bankalara sözlü müdahale etmeseler, mevduat oranları daha şeffaf ve adil ortamda belirlenecektir. Eskiden 90 - 2005 arası bankalar arasında bayağı faiz farkları olurdu. rekabet çok güzeldi. Risk alan veya kendine göre güven testi yapan çoğu insan güzel paralar kazandı. Şimdi aslında tüm faizler 18 civarı . Bu 18 orana da stopaj dahil. Net 17 lerde. yani eksi faiz. bakmayın kiraz, güldüren, marifetli vb. isimlerle süslü oranlar veriliyor gibi yaptıklarına, boşta bırakılan tutarlar ve diğer şartlarla yine 17,5 larda kalıyor.
Newsflash ! Selçuk Geçer değil IIF uyardı !
Dolarda 9.50 ışığı yandı, crash tüm hızıyla piyasalarda...
https://youtu.be/8dKCxncM-b0
Marketsoul eski jmk99 mudur.
Bende diyodum bu arkadas birdenbire kayboldu diyeM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıfbank ÖB - 660K+115K 35 gün 18,75
Denizbank kaptan hesap gecelik dolar 1.40 euro 0.60 2.500 USD/EUR boşta ..90 günRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.