Yesil acar yesil kapatir dedim oyladim.
Tepki alimlari gelicegini dusunuyorum.
Satistan gelen para nereye gidecek
Birazi dolara kalan yine bisteM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yesil acar yesil kapatir dedim oyladim.
Tepki alimlari gelicegini dusunuyorum.
Satistan gelen para nereye gidecek
Birazi dolara kalan yine bisteM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
paranın gideceği yer yok muhabbeti 2008 krizinde bile gırla gidiyordu. araştır 100 senelik geçmişi vardır kesin. amerikada faiz bile yok misal ama çaktımı çakıyor işte meret: ) yani bu söyleme fazla bel bağlamanı tavsiye etmem. en basiti gidebileceği dolar var, altın var, emlak var, araba var..kripto da tuz biber oldu. ha şu var borsada sabredenin kazanması garanti hiç değilse, diğerlerinde o da yok.
alış yok ,satım bilmiyorum
Bugünkü açıklamalara bakarsak pazartesi dolar kaldığı yerden devam edecek.
Bakan;Cumhurbaşkanı;Alıntı:
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin banka genel müdürlerine, "Faiz artırımı tartışmaya kapalı. Bunun dışındaki önerilerinizi dinlemeye hazırım" dediği toplantıda, serbest piyasa prensiplerinden asla vazgeçilmeyeceği, sermaye kontrolü imasında bulunan yazı ve kesimlerin ise suç işlediğini söylediği belirtildi. Bloomberg HT'nin edindiği bilgiye göre, banka genel müdürleri sistemin gelecekteki sonuçlarına ilişkin kaygılarını dile getirdiği, katılım bankası yöneticilerinin de "enflasyon kadar faiz verilmesini" önerdikleri belirtildi
Demişler, bize de Hint fakirliği altında ezilmek düşer.Alıntı:
"Ama türkiye'de de faizciler ne yazık ki bu işi hala savunmanın gayreti içerisinde. ben de diyorum ki biz kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz ve milletimizi faize ezdirmeyeceğiz ve inşallah en kısa zamanda da enflasyon aşağıya inmeye başlayacak. çünkü faiz sebep, enflasyon neticedir; bu da benim tezimdir" dedi.
Kaynak https://tr.sputniknews.com/20211219/...051912808.html
Kaynak https://www.bloomberght.com/bakan-ne...usuldu-2294715
Beni asıl korkutan Sermaye Kontrolü konusu. Eğer faiz arttırımı olmaz ise zaten son uygulanacak yöntem bu olacaktır. Böyle bir durumda bizim yabancı fonlar, döviz, kıymetli maden alım/satımlarının hepsine elveda diyebiliriz. Döviz bürolarından veya bankalardan günlük TC No bazında limitli bir alım satıma izin verilir. Tek çözüm yurtdışında hesap açıp, parayı transfer ederek ihtiyacınız kadar aylık transferle paranızı çekmek olacaktır. Sermaye kontrolüne gidilirse de en erken seçime kadar devam edebilir ki bu hepimizin batması demektir.
Son çaredir,olurmu olur
Yazın ege ye akan istanbul tayfası artık osmangazi ve Çanakkale köprüsünü kullanacak ,beleş gezme bitti , 500 TL tek geçiş olması yakındır.vesile ile Mudanya da trafik rezilliginden kurtuldu,esnaf için kötü oldu
Dolar ve gram piyasasi bu gece 24 demi 01 demi aciliyor
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah ulkemizin yardimcisi olsun.
Dolar icin hic hos olmayan seylerden bahsediliyor.
Saygilar.
YouTube cular prim peşinde ,fazla itibar etmeyin bence .
Tam bir gösterge olmasa da şu an tether fiyatı 17.030
dolarcılara nasıl çakacaklar acaba adam günde 2 milyar usd satıyor çakamıyor, tek çaresi 500-600 puan ani faiz artışı gerisi faso fiso..
yarın açılış 8.30'da usd 16.8 kapanış 17.70 yatırım tavsiyesidir :) en son çarşamba açılış 13.9 kapanış 14.50 demiştim kapanış 10 kuruş altta kalmıştı...
Fiba fx dolar bizim alisimiz 17.11
En çok üzüldüğüm nokta taaaa 2019'dan beri şurda yatırım fonları başlığına yazdığımız yazıların falan boş işler olduğunu anlamam oldu.
O kadar kafa patlattık, yazdık çizdik.
Aslında olay ne kadar basitmiş.
Her seviyeden dolar al at kenara
Fon falan boş işlermiş maalesef.
Malesef dedigin dogru iki senedir fonlarla bogusuyoruz yok osd yok nzh
Bi ara ppz degisken gir cik,kirami kvba mi diye kafa patlat dur. 9 dan seye girseydik simdi ,%90 artmisti.
2019 kasimda aileden iki dogum vardi
İki adet gram altin 250 tl den almistik
Cuma 995 gordu4 kati
Ben hala nzh ppf den bi tik daha getirirmi hesabi yapiyorum.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalim yarin 13 tane fon var
Ne yapmislar herhalde fıd in goturusu
12 sine bedeldir.
Sayfa sayısı 1000 oldu.
Eli uğurlu birisi açsın yeni başlığı
Belki işe yarar.:)
Parası eksi faizle ezilen vatandaş her gün dolar almaya koşuyor. Maaşını alan memur fatura ödeyeceği parayı dolara yatırıyor. Kredi çeken dolar altın alıyor. Aralık ayı enflasyonu açıklandıktan sonra daha kötü olacak bu faizde kimse parasını mevduatta tutmaz. Hükümetin eğer doları düşürmek için bir planı varsa çok merak ediyorum.
Sen ac ustadim.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni konunuz burada:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...12#post5693612
Kara çocuk da yazsın...