Ogretmenim coin isi mi yapiyoruz artik...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ogretmenim coin isi mi yapiyoruz artik...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sahsen duzeltme beklerim artik...Ama uzun vade ana trend yukari.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bistten ciktim. Birkac havayollari kaldi o kadar.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco sexonu bitti. Bir dahaki sexona...[emoji39]
86 uzerine yerlesirse 200k alacam soz.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustadim ic borclanmaya cok talep gelmedi. Faiz cikti ve cozulen para dolara girdi. Interbankta islemler firil firil donuyor.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sentimentcilerin twitter hesabini takip edelim. Adamlar %70 tutturuyor.
Cikislar yan kagitlar ile olmuyor artik. Yan kagitlar icin yabanci lazim. O da yok.
Endeks nazlaniyore.
@algo_sentimentSM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendini hırpalama, kısmet. Geçmiş geçmişte kaldı, gelecek bilinmezliğini koruyor, Anın keyfini çıkartalım.
Aes bende Hazirandan beri var. Bazan kendime Keşke Ocakta olsaydım diyorum. Çok güzel performans sağladı. Dahada gideceğini düşünüyorum.
Amerika ne hikmetse , bir aşağı 2 yukarı yükselerek devam ediyor. Hayırlısı olsun.
Syn lunatic 2022 yazi icin nereleri almayi dusunuyorsunuz otel olarak
Bu ne lanettir arkadas
Endeks aya cikiyor tte cokuyor
Aes alirim o da eksi 2.5 yapmis
Fuatim bir kamyon tugla sardiralim
Ardiyeye indirsinler lazim
Pek muhterem hocam
Endeks boyle ucarken tum yazilim hisselerinin gocmesini nasil yorumlayabiliriz
Tte bugun arti kapatabilir tahtalarda hareket var
86 dolar uzerinde kalmali brent. Orada striptiz yapmali ki alalim. Yoksa etli butlu is degil.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustadim dolar geliri olan tarrakli hisselere kayiyor para. Bir de cok ucuz kalan bankalara....Teknolojiye sira sonra gelir.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman etli butlu olani sececez. Obezleri degil ama.
Pusu degil on inceleme diyelim. Malum tanismanin da bir adabi var. Hemen uzerine atlamamak lazim.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.