Çok yaşa paşam kisada uzundada kazandırdım bizlere.
Printable View
Çok yaşa paşam kisada uzundada kazandırdım bizlere.
https://i.hizliresim.com/4lqif17.jpg
500'ün üstünde dünya değişir.
Ciddi küme düşeriz. Bankalar yurt dışından anca tefeci faizi ile borç bulup var olanları yenileyebilir. Borç yenilenmeyip kapatılacaksa piyasadan çekilir . Kuru yukarı ivmelendiren fasit bir daire oluşur. Gökyüzü limit espirisinin acılığını daha iyi yaşarız.
Ahmak değiller . Hükümet bunların hepsini biliyor. Bilinçli bir şekilde servet transferi yapıyorlar.
Sabit TL gelirli çalışan memur işçi - emekli ve yoğun rekabetten dolayı fiyat arttıramayan esnaftan alıp,
Dışarı mal satma şansına sahip fabrika ve bazı kobilere veriyorlar büyük çöküşü onlardan alacakları vergilerle çözebileceklerini düşünüyorlar. Tabii ingiltere de mahalle alma yoluna gitmezse bu kardeşler :whistling:
Bir nevi anti-tez Robinhood.
Devlette hukukta eğitim de yapısal reform hem yapmak işlerine gelmiyor, iktiidarı paylaşmak demek. Hem de uzun vade işler, zaman kalmadı.
Yapacak bir şey yok izlemeye ve yaşayarak öğrenmeye devam.
bakalım pala çalkalama harekatında tekrar nereye kadar basacakkk. dibi tazeler mi ortada bırakır mı ? görecez..
Görünen köy kılavuz istemez, markette para yok para
O tahtayı satıp öbürküsünü alarak gün geçiyor, sırayla bi ona bi buna binip iniyorlar. sende cebelleş dur benim hisse niye çıkmıyor diye
fakir geldik fakir gidecez, kabullen bunu artık memedabi cisim yaklaşıyor hustin hustin
@aykuterdogdu
Döviz kurunu yükseltmek için dört koldan çalışıyorlar…
Büyük manüplasyon şüphemiz var…
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Üyeleri görevden alınmadan önce kim döviz aldı?
An itibariyle Merkez Bankası soyuluyor…
VADE GEÇİŞLERİNDE OLUŞAN BÜYÜK GAPLAR MUTLAKA DOLUYOR. kasım vadeye geçince rallideysek bunu nasıl dolduracak?
hatta temmuz başında bir arkadaş hayır demişti..oldu.
pala yapar..temmuz ve eylül başına bakın...illaki vade başında olmaz..ama bunu yapıyor..not etmek lazım...
Koca koca adamlar merkez bankasının sınırlı alanını tartışıyor. Reisin maaş zammı 14.50 politika faizi 16 demekki 150 puan sınırlı alanı kalmış. Puha ha ha .. ulan iyice kafayı yedik
Kindar olmak insanı içten çürütür yazmışın ama her mesajında kin ve nefret kusuyosun, abka. Ben sakin yazıyorum. Kişiselleştirmeden yazıyorum. Ama sen, senin gibi düşünmeyenlere saldırı içinde yazıyorsun.
Ve bu yalandan islamı koruyorum don kişotluğunuda bırak lütfen. İslamla ilgili tartışmalar olmuştur mutlaka forumda şu an hatırlamasamda AMA şu an islamla ilgili konuşmuyoruz. Akp ye siyasal islamcı diyorum sadece. Ve bunu hep diyeceğim. Akp ile siyasal islamı bir arada kullanmadığım bir cümle olmayacak. Çünkü akp siyasal islamcı bir partidir. Akp siyasetini islam üstünden yapan bir partidir. Aldığı bir çok kararda dini siyasete alet etmesi vardır. Eğer hristiyan olsaydı, siyasal hristiyan partisi derdim. Müslümanlığı kullandığı için siyasal islamcı yazıyorum. İslamla ilgili birşey yazmıyorum. islamı siyasette kullanan bir parti özelinde "siyasal islam" lafını sıfat olarak kullanıyorum. Bu kadar basit.
Dayı Arabalara zam yağmuru başlar. Doğanlar kıymete bindi. İkinci eller altın oldu dayı.
pala şerrosu abanıyor ereğli yee...
Demire zam mı gelecek acaba
CENTRAL BANK OF ERDOGAN... :)
https://i.hizliresim.com/r1fwx8g.jpg
xu030 da 16 milyar tl hacim an itibarı ile.. garan 3 milyarda..aracı kurum kagıdı ismen %3 artıda..
Abi bankalar tarihi dipte yapışmış dururken diğer kağıtların bu kadar iyi olduğunu görmek nereden nereye. 2019 Ocak ayında banka rallisi olmuştu o gün demiştim ki kendi kendime al işte gene bankalar gidiyor bizim kağıt sürünüyor banka abi keşke banka alsaydın atomu parçalıyor uz sanki. Diyip banka almıştım 2019 martta ahhahahah sonra tarihi dib düşüyor 3 yıldır.. inanılmaz...
Kareas belli memedabi
Eregl, tüp, ford, gübre
gerisi çer çöp
Para kazanırsan bunlarla trade ederek kazanırsın, diğeri aldın nı eline yapışıyor.
8.98 den yonca aldık, yine elimize yapıştı.
ne zaman banka kaadı alsam direk ele yapışıyor amele sümüğü kibin :he:
piyasanın aralık vade vs. spot fiyatlamasına göre yıl sonu faiz beklentisi %12-13 civarı gözüküyor..
Garanda longculara ekmek yok anlaşılan ağzımıza s....
Şuan durum
her şey çok güzel olacak modunda
teknik durum güzel
hacim güzel
aşağıdan verdiği tepki güzel
tek sakat durum
ereğli
fort oto
ve tupraş la endeks bu güzelliği sağlamış
https://i.hizliresim.com/9iyjumh.PNG
şeytan diyor ki 136.00 TUPR ..short gir:)
yil sonu icin kucuk capli ralli hazirliklari tamama yakin gibi duruyor
"yatırım tavsiyesi değildir"
şeytana uyma çarbılırsın.
Yaprak kıpırdamıyor.
Taşınan Açıklar, oldukça azalmış görünüyor,
https://megaimg.net/i/i/eNjr2N.png
TUPRS EREGL tavana kilitleyecek herhalde..
Kudurmuş gibi alıyorlar..
Başka yapıştıracak kötü haber yok mu, kaç gündür hep terso yazılar..bir de başkalarına ters indikatör der!
Abi Tüpraş tarihi diplerde. Avrupa'nın sayılı tesislerinden.
VOB olmasa hayat daha güzel olacak.
https://i.hizliresim.com/3h2m0cw.jpg
Diyelim ki Boğa market başladı. Sen cort açtın piramit yaptin herşeyini kaybedeceksin.
Veya full long girdin yarın ters bişey oldu 3 gün seri taban herşeyini kaybettin..
VOB yapmayın abi..
leş endeksini alt pazara almak lazım..
dolarla mı maaş alıyorsunuz; dolar bazlı bakmayın...