Kara çocuğu kaçırmasaydın , şimdiye kadar araba üzeri yat , kat alırdın:)
Buradakilerin sana hiç bir faydası olmaz
Printable View
Araba modeli eskiyor fiyatı her yıl düşüyor, MTV, trafik sigortası vs diye almadım. Bir ara 69 bin liraya Egea en alt model veriliyordu, hurda indirimi vs de yapılmıştı. Güvenlikçi 100 bin liraya dizel almıştı.
Komşum otoparka koymam için eski Volkswagen satacaktı onu alsaydık durduğu yerde değerlenecekti.
Bir ara 20 tane araba alacak para vardı, gittik bir sürü saat aldık yanlış yaptık. Araba işi ile uğraşanlar arabaları topladı.
Bir kaç tane ev alacaktım komşum oralarda Suriyeliler var dedi, tam tersine oralarda fiyatlar arttı, millet oradan kaçıyordu.
Artık önümüzdeki fırsatlara bakacağız. Herkesin başına bu tip şeyler gelmek durumunda.
Kendine dair bir istek bu, salih amel olması durumunda farklı olur. Sisteme yarayacak win-win bir şeyler bulmak lazım. Çoluk cocuk için de güzel şeyler istenbiliyor olması lazım, tabi ben onlara iyi bakayım yaşlanınca onlar da bana baksın riskli bir amaç.
Eskiden malzeme senden işçilik benden denirdi, o tip bir şey de olabilir.
Gayret bizden tevfik Allah'tan denirmiş.
https://eksisozluk.com/gayret-bizden...ahtan--1621825
Abi saat kullanan gün geçtikçe azalıyor , herkeste cep telefonu var ..
Ben 3-5 senedir saat falan kullanmıyorum almayı da düşünmüyorum
Son sayfaları makarayla bitirelim bari. Rolex karaborsaydı bi aralar hala öyle mi bilmiyorum %40-45 kâr ediyordu al-satını yapanlar. Ha karaliste durumu var ama onu da hallediyorlardır.
Onu da kaldırdılar, fakirlere hergün aş evinden bedava yemek veriliyor bizim burda belediye tüm cenaze masrafını üstlenmiş kefenini bile alıyor yıkıyor ve gömüyor.
Bu devirde fakirlik orta sınıftan bi tık iyi durumda, aç kalmazsın, orta direksen yardım edende olmaz
Araç piyasası da ölü dayu, benim düldül vardı millet gazladı 1100 1200 gider diye, 1 yazdım gelen alan olmadı.
2020 süperB ağzına kadar dolu modeli. Benzinli.
Satmadım ben de ankaraya gidip geldikçe binerim dedim lüükse bak anasını satayım.
Şu şarkı çok güzel ama söyleyemiyorum. Neyse biri de bunu başta söyleyememiş ama güzel bir yorum. Şarkı söylemek bile gerçekten büyük yetenek istiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=WG3bskOp6qc
Björn Skifs - No Particular Place To Go
Riding along in my automobile
My baby beside me at the wheel
I stole a kiss at the turn of a mile
My curiosity running wild
Cruisin' and playin' the radio
With no particular place to go
...
Dayu malesef dost acı söyler, bu dünya yalan dünya, hile hurda üzerine kurulmuş zalım dünya.
fakirsen fakirliğinin kıymetini bil, asla zengin olmuya çalışma (olaman da zaten) boşuna kendini yormuş olursun. :)
Özetleyecek olursak,
Çalıp çırpmazsan ve miras yoluyla babadan anadan zenginlik kalmadıysa mümkün değil zengin olabilmen. bu dünyaya ilk gelirken kimin çocuğu olucağını ve fakir bir ailenin mi yoksa zengin bir ailenin mi çocuğu olucağını sen seçemiyorsun, Allah dilediğine zenginliği veriyor.
Sonra ki şık olarak ta insanoğlu zengin olmaya çalışarak ömrünü tüketiyor. kimisi uyanık olup diğerinin parasını çalarak zengin oluyor ama öbür tarafta hesabını kesecek var.
diğer yandan, masum olup çalmayan da malesef bi aroa yol gidemiyor.
sözün özü zenginlik Allah vergisi
arkadaşlar 307550 şorto,
305200'den 2300 pivanımı alırım yarım saat içinde :plc:
ben vopcuyum, hisseden anlamam, bilen varsa birşey soracağım.
TÜRKİYE'de demir cevheri BİTTİ
ereğli ile kardemir, İNGİLTERE'nin kullanmadığı eskimiş demiryolu raylarını alıp, eritip satıyor diyorlar
demiryolu rayı kaç KG tutar?
bununla koskoca fabrika döner mi ?
birde şu var : zonguldak'ta da kömür bitti, demürü doğalgazlamı eritiyorlar bilmiyorum da doğalgaz ile ise, şirketin değerinden fazla borcu vardır.
İNŞAAT SEKTÖRÜ tamamen durmuş durumda
1 KG demir alınıp satılmıyor.
bu iki şirket BİLANÇO'sunu bir inceleyip bilgilendirir misiniz ?
ekonomi, iktisat okumadım, anlamam...
ama düz bakkal hesabı ile bence ikisi de batık şirket gibi geliyor bana:drunk:
:rtfm:
kardemir mayısta 15'ti... şimdi 10 lira
MERİLL LİNÇ (YANLIŞ OLMASIN, 30 milyon lot EREĞLİ eritti 31 liradan )
yatırım tavsiyesi değildir.
1 metre ray 50kg. 2 ray 100 kg/metre yani. 100 ton/km.
Yılda 1000 KM yol yenilense 100 bin ton eder çok büyük rakam değil gibi.
Tekerlek ve makas işi daha karlı olabilir.
Malatya'da yeni bir cevher varmış ama milyar dolarlık yatırım gerekiyormuş.
>>>>>>>>
http://ataermadencilik.com.tr/
OYAK’ın sürdürülebilir büyüme vizyonu doğrultusunda yeni kaynak yaratma hedefiyle kurulan Ataer Madencilik Türkiye’nin demir cevheri üretiminin %65’ini tek başına karşılayacak. Malatya, Hasançelebi’de kurulacak zenginleştirme ve peletleme tesisi ve diğer yardımcı tesis projeleri ile Türkiye’nin ve OYAK’ın ikinci ve en büyük kapasiteli demir cevheri peletleme tesisi olmak üzere yatırım çalışmalarını sürdürüyor.
Cevherden demir çelik üretmek çok daha maliyetlidir. Tesisler cevherden üretime yönelik kurulmalı. Osmaniyede toayalı hoşding tarafından kurulan fabrika cevherden üretecek şekilde entegre tesis olacaktı. Tamamlandı mı bilmiyorum.
Yapıştırrrrrr :)
Zurnanın zirt dediği yerlerdeyiz
üstü başka
altı başka
bin sayfayı devirdik. yeni sayfayı dün akşam açmıştım. linki bırakayım.
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=53996