Doluşun bakiim çuvala, sizi gidi sizi gidiler siziii
Printable View
Doluşun bakiim çuvala, sizi gidi sizi gidiler siziii
olası iktidar değişikliğinde kozalakların durumu ne olur...
altın soru?
Tekfeni beğenmiyorum, yönetim anlayışını, hantal yapısını sevmiyorum...30 tl iken de önermedim, şimdi de önermem..ucuz olabilir, anlayış değişmedikçe ucuz kalmaya devam edebilir diyorum.
Eleştirimi laf sokma gibi değerlendirme...twitter da her kar dönemi başlarken yazıyorum, burada yazma gereği duymuyordum, çünkü burada bilgi düzeyi daha yüksek..belki burada da yazmak lazımmış.
Enf. çok yüksek olduğu dönemlerde yeniden değerleme, ya da vergi geliri kaynaklı net kar rakamları beklentilerden çok sapabiliyor...bu nedenle hep diyorum ki satışlara ve favök rakamına bakın...bunarın beklentilerden ne kadar saptığına bakın..bildiğim kadarıyla satış ve favök rakamı beklentilerden fazla değil...bu nedenle tekfen bilançosu da nötr bence...net kara bakıp atlayan birileri olmuştur, bunu fırsat bilip birileri de mal satmıştır..zaten abartılacak bir bilanço değildi, düşüşün devam edeceğini de düşünmüyorum...zaten dediğim gibi ucuz..ama alır mıyım, asla...ama dediğim gibi yakın takibimde olan bir hisse değil, dışarıdan bakan birinin yorumu olarak algılasın elinde bulunduranlar.
Kim demişti bilmiyorum ama olası iktidar değişikliğinde bankalar uçar diyorlardı. Her ihtimale karşı herkesin pırtföyünde bi banka hissesi olmalı bence
Caho akbnk dedi bende ykbnk dedim.
abka sende halkb mı dediydin
Buradan piyasada yeni olan ve donanımsız ve maliyeti buralardan olanlar özelden çok msj alıyorum bence bu dönem sizin olmanız gereken zaman değil , hareketler 2 tarafada çok hızlı , böyle zamanlarda kazanandan çok kaybeden veya kafa kafaya gidenler çoktur.
Sermayenizi eritmeyin kaybediyorsanız ,Doğru tahta ve doğru strateji yapamazsanız kaybedeceksiniz bu seçim sürecinde.
Bu yüzden bu süreç paranızı başka enstrümanda değerlendirin veya türbünden seyredin iyi bir düzeltme ile doğru yerden maliyetlenme yapın bu msj yazma isteğimin nedeni kaybedenlerin fazlalışmasından dolayı sorulan sorulara cvp olsun diye paylaştım.Tabi son karar sizin.
kolay gelsin.
Endeks 5350 5400 araliginda hareket ediyor, alıcılar isteksiz. 5300 a gelsin oradan belki aliriz diyorlar. 5400 ustu long alti short
sys son durum
https://i.hizliresim.com/iz4lhdw.jpg
O ereglinin ben var yaa. :)
pıst 100 de kanal kırılımı saatlik 5400 üzeri kapanışlarda 5475 bandı takip edicez.
Eregl sorulmasının nedeni çok yatırımcı var orada herkes arcelor satışına takıldı , şimdi oda bitti tahta neden gitmiyor diyor insanlar , sorulan soruları kendi stratejime göre cevaplamaya çalışıyorum , teb 2 gündür satışa geliyor bu hareket ısdmr yüzünden olabilir , %95 eregl nin olan isdmer fiyatı nerede bu ayar yapılıyor bana göre satış bitimi ile , günlükçülerde oyunda bu yüzden oyun biraz flu oynanıyor diye düşünüyorum.Teknik olarak günlük ve 240 dk formasyon çalışması mevcut denge kurulduktan sonra paylaşıcam.
Piyasa senaryosuna gore bugun dar bir bantta hareket var. Aksam dow acilisinda bir hareket olabilir. Boa bugun de satici.Alicilar isteksiz
Bankalardan Ak ve ısc temettü+CDS katalizörlü ile bankalar tarafında ana makina durumunda
Favorim Amiral.
Plase Akbank, sürpriz Yapı Kredi
Ama Yapı Kredi yerine o riski KCHOL üzerinden almayı tercih ederim.
Bence en ucuz banka GARANTİdir...1 dolardan BBVA ya vermeyen kesimin hedefi büyük olmalı.
Birde vakvak...Dolar bazlı ucuz.
GARAN'ın likiditesi düşük diyorlar. Ondan geri kalıyor olabilir.
Doas taban olmuş, haber mi var
Bi tabanda keremalkm abinin karsn a gelir mi, dün lönklediydi
TCMBâ„¢den KKMde prim düzenlemesi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) bankalardan döviz dönüşümlü KKM de müşterilere sunulan primin faize eklenmesini istedi. Böylelikle TCMB nin ödeyeceği potansiyel kur farkı düşmüş olacak.
açında şu yeni topiği gidelim ben emekliyim...
bana düşmez...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...23#post6339223
bi de ben deneyeym
açtım yenisini
Doas kar paylasmasin diye doğuş gayrimenkulü satın almisRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abdestli bir arkadaşımız açsın topigi