https://www.arabam.com/blog/genel/el...iminin-tarihi/
Printable View
Bak o kadar kafan çalışıyor buradan alınır denilmez SUÇ bu yasal sıkıntı .
pozisyon olarak bakarsakta herkes sermayesi ve ayırdığı parayı bilemem bu yüzden ben kendi cebimdeki paraya göre MALİYET ayarlaması yaparım şimdi sen yine anlamazsın biraz daha açayım eregl ayırdığım para ile aşağı gelişler olursa maliyet düşürmede kullanıcağım nakite bağlıdır alımlar bu yüzden fiyat veremem inşallah anlamışındır düşkün abka
MSB: 40 adet yeni F-16 Blok-70'in tedariki, mevcut 79 adet F-16'nın ise modernize edilmesi ile bunlara ait mühimmat, malzeme ve teçhizatı içeren talebimize ilişkin ABD tarafından gönderilen 'Taslak Teklif ve Kabul Mektupları' Bakanlığımıza ulaşmıştır
KIVIR DUR...Mevzuat sadece sana mı işliyor?
''EREĞLİYİ 44 E GELİRSE ,ALACAĞIM...''(Şahsi görüş asla suç değildir..Ama oaraya gelip te tersini yaparsan sorun..)
Dersen suç mu?...HUKUKU bana sor.
Ama kıvırmak için SPK mevzuatını bahane et..DİLBER bile bunun gibi kıvırmadı.
Hayvan gibi alacak mı bakalım akşama,
Saatlikte umarım tokatlanN olmamıştır,
Borsada oligopol var. Normal bir borsa olsa satıcı satışını yapar, satış bitince yukarı gider.
Bizim borsada satış bitti diye girince esas satış başlıyor kredili giren trader sıfırlıyor.
Akşam pazarı sepet yapıp sabah 11:00 olmadan elden çıkarmak gerekiyor.
Piyasa dolandırıcılığı suçunu tanımlayan m.107'ye göre; sermaye piyasası fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine yönelik yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla, spekülatif işlemler yapan kişilerin fiili suç olarak düzenlenmiştir.
düşkün abka madde bu.
hadi fazla kıvırmadan otur bir yere.
En azından iki düşmanı telef etmiş olsa bari
Yaprak kimildamiyor :drunk:
Sana son lafım...SENDE muhakeme eksikliği var..ORADA SPEKULASYONDAN VS. bahsediyor...Sen kişisel düşünceni açıklarsın...veya burası kuv. destek dersin...
Senin bu kıvırmana göre ne forumda ne de sosyal alemde dışarda kimse kalmadı..hepsi kodese veya para cezası..
Ama YKBNK 20 kademe gittikten sonra ,ben aldım,dersin...
Yazık bana ..senin gibi adamla enerjimi harcıyorum..
emre,
tacir spor ince ince geliyor:)
.................................................. .......
düşkün abka benimle uğraşmayı bırak ALGI yapmayı bırak.
grafına odaklan kaç TEPE var ona bak:)
bak beni nasıl takip ediyorsun yararlanıyorsunda basit tekniğimden ama KİBİR in seni eritiyor .
Oğlum takma bu kadar kafaya herkes herşeyi bilecek diye bir kanun yok ben basit tekniğimle devam edeyim sende TENCERE KAPAK modunda takıl tokatçı ile ama bulaşmayın kendinize çok bilmişler dünyası kurun benden uzak durun.
adios 53
SISE'de şansını deniyor. Geri alım yapan bugün satmaz diye hesap ediyor.
yeni topiği 3 dolar direncini aşırtacak abdestli biri açsın lütfen... :)
Fikrimi yazmasam olmayacak.
Her başlıkta en az 20-30 sayfa didişme izliyoruz.
Kim ne yazarsa yazar.
Siyasi fikirlerimiz-inançlarımız şu bu kimseyi ilgilendirmez.
Ama forumun jandarması gibi her yazılan için bir mana aramaya çalışmak, tiye almak vs gerçekten eğitimli insanlara yakışmıyor.
Ben en son 23 şubat günü 10 bin üstü long avantajlı, 9940 kırılırsa tutmayabilir diye yazdım. Pozisyonum kısa diye alay geçer gibi bir yazı yazıldı. Yanılabilirim, para da kaybedebilirim veya kazanabilirim. Şahsi fikrimi yazıyorum. Bakın gelinen noktada kısa pozisyonlarım başa baş yere geldi. Uygun yerden vade geçişimi de yaptım.
Uzun lafın kısası herkes önünden yesin. Kendi kendine işgüzârlık yapıp, foruma jandarma olmaya çalışmasın. Forumun yönetici-moderatörü, varsa bir yanlış düzeltir.
neyse yarışmacı arkadaşlara başarılar.
Ben short devam ediyorum. Daha beklediğim değerler gelmedi. Bugün vade geçişi nedeniyle pek aksiyon olur-olmaz bilemem. Sabırla short taşımaya devam.
oo manif üstad gelmiş.
aklıma dün gelmiştin.. poz kara geçti sizin sonunda sanırım.
ben kolun bi kısmını kaptırdım böbrekler sağlam ama :he:
yapıcak bişey yok.. shortta çok ütülmeyek diye ne var ne yok hisse aldım oradan toparladım durumu anca.
:drunk:
ABD ile ilişkilerin göstergesi artık f16 hikayesi
Çok uzun sürebilir hatta gelmeyedebilir ..o pilav daha çok su kaldırır
Program ortağı olduğumuz F35 den çöktükleri 2 milyar doları alamadık
Uçağı vermiyorsun parayı ver ..oda yok
Halkbank davası açıldığında bitmez demiştim ..F16 da sürüncemede kalabilir
veririz ama s400
veririz ama akdeniz
veririz ama karadeniz
veririz ama egede kullanma
veririz ama
bitmez
Herifte yeterli para olsa doğalgaz ve elektrik fiyatlarındaki gerileme ile SISE'de kar marjının artmasını bekliyoruz hedef fiyatı katlıyoruz diyecek. Öte yandan badem spora ağırlık verelim diye de telkin vardır.