Sonraaaa niye goy goy yapmışız cimsa tavan uluun tavan koç için aşağı insin dalarım demişim hepsi tamam.
Printable View
Sonraaaa niye goy goy yapmışız cimsa tavan uluun tavan koç için aşağı insin dalarım demişim hepsi tamam.
https://www.tradingview.com/x/y3ssjW9s/
Buna bakabiliriz demişim buda güzel kapamış.
https://www.tradingview.com/x/jeoQtmDK/
OYAKC ilk geçmesi gereken seviye 9.10 dur. Burayı geçmeden yükseliş başladı denemez.
İkinci seviye 9.30 rakamıdır. Üzerinde kapanışlarda kanal üst bandı 9.5** ve 9.8** rakamlarına ulaşabilir.
Yok ben istemem selim aşağı inebilir diye söyledim
https://www.tradingview.com/x/0hrOOnm6/
bende subliminal mesaj veriyom abi. sat burdan açığa diyorum . kapan aşağıda. zepeka falan :plc: illa açık açık mı yazayım. Sen bana ceza kestiricen bu gidişle de bakalım Allah sonumuzu hayr etsin
Durumumuz budur!!
Yanlız hakikaten Üstad haklı herkes çalı dibinde bekliyor. Yazan yok. Yani hisse merak edip soran yok. manasında dedim
Beyaz atlının da sesi soluğu kesildi bugün he.
yok yok tarama falan dün dağda bıraktıklarım geldi
adam gibi ne seans var ne bişey
biraz avod aldık kaldım çok az vakfın giddi deye bende vkfyo aldım
biraz bntş çıktım cimento gidiyo deye afyona kıyamadım
halk zate ömürlük hepsini saymayayım :whistling:
12 yıl bitecek sizler kadar olmasada bir çok macerlarımız oldu borsada
her düşüşte hisse almam alırsam elimdeki lotu 2 ile çarpar öyle alırım :yes:
zarara tek lot vermem tredeye bayılırım
bu sene çok para kazandık şükür tüm hisseler batsa umrum olmaz
çünkü benim hatun çok zengin bakar bana :he::he:
yav abi ölene kadar neler çektirdi toprağına ağır gelmesin de bir bilsen rahmetli :(
eşimden ayrı 4 yıl gurbetlerde montajcı olarak çalıştım..
çocuğumun sezeryan parasını bagfaşın verdiği temmettü ile yaptık çok şükür
çocuğum ben eve gelince korkuyordu kim bu adam deye :yes:
dediğiniz gibi herşey Rabbimin mukadderatı
Bist 100 grafikli yada grafiksiz bir yorum rica edebilirmiyim. Sert düşecek söylentisi var dogrumu hocalarım
https://i.hizliresim.com/SQRHu3.jpg
Aslında bu grafik size daha iyi cevap verebilir. xu30 düşüyorken xu100 düşemiyor.? ??
sizce neden olabilir.
Açık satışın orada etkin olması tabi büyük etken ama neden?
Bu arada Lübnan da büyük bir patlama olmuş. Kaos kan gözyaşı .. Senaryo hazırlanıyor gene. Zırhları kuşanıp u100 den inip u100 den etkilenmeyen atlara binmek gerek.
bilanço dönemi ... Sanki çok satış yapıldı da.. millet evinde oturdu . Hani twiter da .. bir martı kanadını uzatıyor "millet aç..aç" diye baariyo ya. İstanbul un en mutena semti olmasada belli başlı 3 bölgede yerleşik düzenim var. Kiminle kouşsam ya işten çıkarılmış, ya da çıkarılma korkusu yaşıyor. Evlerde tesisat işi yapan elemana soruyorum. "Abi mecburi işler dışında patlayan boru, değişen musluk yani acil hizmetler dışında banyo mutfak tamiri tadilat işi yok diyor." Sokağa bakıyorum alışveriş poşetleri sadece zaruri ihtiyaçlar. Ekmek sigara alkol :rtfm: hayat çok güzel ekonomi çok iyi. başaracağız. Geçen seneki otomobil satışları ile bu seneki otomobil satışlarını kıyaslama. Ticari araç pazarını kıyasla. birçok sektör kapalı.
Ya yatalım be abi.(tabi birlikte değil)
Şimdi Medwig abi gelir başlığı basar siyaset yapmayın genşşler diye fırça atar.
tmm yatalım yanlış anlama senle deil
bu yazına yarın cevap verecem
hatun git Selimle uyu diyooo :kahkah:
hayırlı geceler :wave:
Haklı. ben olsam bu saatte almam yanıma seni :one:
Hayırlı Günler... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
Dün temizlik vardı, dükkana gittim. Bugün evdeyim...
Yeni bilgisayara taşınma işi sandığımdan zor olacak... :(
Programların ekran uyumluluğu sorun çıkartıyor...
Tek tek ayarlamam gerekiyor ve çok zaman alıyor...
Ben de yoruldum ve seansı izliyorum...
Bugün işlem de yapıyorum ama endeksin düşmesi beni şimdilik olumsuz etkiledi. Sonra toparlarsa operasyona devam...
Bugün saat 14 'de GEDZA Yönetim Kurulu Başkanı İsmail bey Bloomberg TV 'de konuk olacakmış...
O nedenle o saatlerde GEDZA hareketli olacaktır...
Umarım piyasayı tatmin edecek açıklamalar yapar ve hisse hareketlenir. Son zamanlarda çok durgun geçiyor...
hayırlı işleriniz olsun bol bereketli günler
Yatırımlarla büyümekte olan bir şirket olduğu için hedefler de dönemlik oluyor...
Şirket büyümeye devam ettiği sürece hedefler de büyüyecektir...
Endeks 'de olası bir düşüşte her hisse gibi bu da nasibini alabilir. O nedenle dikkatli olmak lâzım...
Fakat temeli sağlam olduğu için hızlı toparlanacak şirketler arasında yer alıyor...
Ben gittiği yere kadar gidenlerden olmayı istiyorum... :)
Temel açıdan al veriyor da onun için şey etmiştim...:oleyo: konuya müdahil olmuştum...:oleyo:
Günaydın millet çöpçatan bürosuna döndürmüşsünüz topiği :kahkah: