Yaw cuma günü adamın ağzını bozma .benim senedim seni neden geriyor.para benim giren bana .sana ne.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yaw cuma günü adamın ağzını bozma .benim senedim seni neden geriyor.para benim giren bana .sana ne.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ömür boyu devam edeceğiz . zıkıntı yok. peki sen ömür boyu böyle ağlak ağlak ky ye yalvarıcan mı? sen Yüce Allah tarafında ky için bu foruma gönderilmiş nimet misin ? Kendini bi şi sanıyon di mi? Zerre kadar bilgi sahibi değilsin. SPK nın kot dışına göndermesinin mümkün olup olmayacağını ve bu kararı alanlar hakkında ne tür sonuçlar çıkabileceğini idrak edemeyecek kadar . Fetöcüyüm ve ülkeyi germek istiyorum hukuksuzluğum ile kuruma zarar vermek istiyorum diyecek babayiğit var mı spk da. Kaldı mı? Kaldı ise buyursun delikanlı ise kot dışına göndersin. Ve spk yı 4 yıldır hisseye bilinçli olarak gömdüğü ky nin zararını karşılamaya mahkum etsin. Böyle birileri spk da halen var mı?. Varsa dedim ya önden buyursun kaldı ki bizler bu terbiyesizlerin deşifre olmalarından da haz duyarız YTD
http://www.hisse.net/topluluk/showth...d=1#post674276
Haftalık hisse yarışmamızda dereceye girenler belli oldu
önümüzdeki hafta ki tahminlerinizi alalım.
zaman mı? en az 2 yıl...dostum artık çağrı yok...çağrı hikaye...çağrı fiyatı 1 in üzerindeydi ..ona göre şu olur bu olur diyebiliyorduk...ama şimdi.. çok ama çok flu gri bir dönem var... daha da aşağı basabilirler.. bu yüzden dikkatli olmak lazım..60 kuruş u geçerse 2 yıl içinde 75 kuruş 80 kuruşlar anca görülür...
yahu hiç birşey bilmiyorsan mynet in finans sayfasına bak ..son 12 yıllık grafiğinde ceylan ken bile 80 kuruşlar da daha ziyade dolaşmış...bu hissenin maksimum değeri benim açımdan 80 kuruşu geçmez...oda anca 2 yılı bulur benim tahminim.. benim ısyanım şirketin patronlarına...
DAHA DA AŞAĞI SALABİLİRLER DAHA 4 AY 5 AY ÖNCE 20 KURUŞLARDAYDI...6 kez 36 yı gösterdiler...yukarıda gitmiyoda daha da aşağı sarkabilir...
ha mantık olarak satıp daha aşağıdan da almakta mantıklı...veya en az 2 yılda bekletebilir...herkes kendi kararını kendi versin..
sen sordun ben cevap verdim arkadaş...karar senin...
yaw hisse gitmiyor işte.. bende sabahtan beri düşünüyorum.. çok fazla girmek sakıncalı...nihayetinde gözaltı pazarında olan bir kağıt..
kağıdı dünkü yazılarımda çok fazla övüyor gibi gözükmeme bakmayın...ben isyan ettim bazı şahıslara şu alsatçı tradercılara ve patronlara...
yoksa ÇOK AMA ÇOK KORKUYORUM...
ve KAĞIDIN 20 kuruşlara düşmesi bile beni ürkütüyor..
ÇOK böyle bulaşılacak beklenecek kağıt olsa evimi arabamı satar alırım.. Dikkatli olmak lazım...Paranız SIFIRLANADABİLİR veya en fazla 2 katına da çıkabilir..
Bu tip kağıtlar kumar kağıdıdır...Yeni girecek olan varsa uzak dursun...aman aman...
yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaş senin de bir dediğin bir dediğini tutmuyor :)) 180 derecede dönülmez ki... İnsanların kafasını iyice allak bullak ettin...
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gözaltı pazarı yakın izleme pazarı adı herneyse D grubu hisseleri RİSKLİ hisselerdir. bunu bilmeyen var mı? şimdi olumlu giderse gideceği yer en fazla 80 kuruş oda 2 yıl sürer bence. Yok toparlayamazsa SEKERPİLİÇ gibi UNTAR gibi RAKS gibi RANLO gibi MANGO gibi GOLDAS gibi TUMTEKS gibi sonu var... Ben önceki yazılarım için pişmanım...Tek taraflı sadece olumlu olursa gideceği yönü gösterdim... Ama toparlayamazsa VOLBOR un dediğine çıkar iş.. Öteki türlü vebale girerim...Riskleride söylemek lazım.. Öteki türlü vebale girmiş olurum.. Bu şirket çağrıdan yırttı diye artık tamamen kurtulmuş diyemeyiz. Areal banka borcu var 65 milyon euro. Her bilançoda özsermayesinin eridiğini görüyoruz..Turizmin durumu içler acısı.. Ve otellerinde yıllardır bakım yenileme revizyon yapılmıyor. ARTISIYLA EKSİSİYLE DURUMU BELİRTMEZSEK VEBALE GİRERİZ...Nasipte ne varsa o..Ama yeni gireceklere açıkcası tavsiye etmem.. Kim D grubu bir hisse almak ister ki? Aracı kurumlar bile D grubu hisseler için EXTRA sözleşme imzalatıyolar. D grubu hisse alırsan bizi (aracı kurumu kast ediyorum) mesul tutamazsınız diyolar..
Benden bu kadar artısıyla eksisiyle yazdım...Gözaltı pazarı bu SIFIRLARSINDA KAZANIRSINDA...
Kervanzede
bizlerin burda allgı oluşturmaya çalıştığı eleştirilsini yaparken, sen ne gibi algılar oluşturuyorsun.? Ve senin oluşturmaya çalıştığın algı şu değil mi "çağrı olayı olduğu için bu geçen üç yılda şirket karizması düzeltilemedi şirket kredibilitesini yükselilecek ve şirket borçlarını yapılandırılamasına engeldi, ama şimdi çağrıdan muaf olununca bunlara yapmak için hiç bir engel kalmadı artık bu işler yapılır artık bu hlsse gider, yani çağrı falan durumları söz konusu olursa şirkette tekrar sorunlar olur" :)
Oysa önceki yıllar turizm ve gayrimenkul sektörü çok olumlu ilken , Şirketin varlıkları en iyi değerlendirilip hisse fiyatı çok yukarılara taşınması ve de çağrıyı sadece bir formaliteye dönüştürme içe hem şirketi hem kendilerini bu blokajdan kurtarma olanakları daha kolay iken, bunları yapmadılarda, sadece yatırımcıyı nasıl ekarte edecekleriyje uğraşmışken, eğer çağrıdan muhaflyetle olur ve bütün ipleri ellerine geçirdikten sonra mı bunları yapacaklar? Yoksa yatırımcıların elindekini en ucuza almak herşey çok kolaylaştırır için uzun uzadı aynı stratejileri oynamaya mı devam ederler?
Yani "eğer çağrı koşulu ortadan tamamen kalkarsa yatırımcının elindekini en ucuza dökmeye çalışma yerine şirkette herseye en doğruşekşlde yön verip, hissesinde çok primlenme koşullarını oluşturup, herkesin kazanmasını şaplayacaklar" diyorsun. Bu bilgiler ve öngörülerin önemli dayanağı olmalı?
Biz ise yatırımcı haklarının sigortası olan yeni "hakim ortağın çağrı yükümlülüğü" veya "şirketin fesih edilmesi" olayı hukuksal olarak ortadan kalkarsa, adamlar ipleri tamamen ellerine geçirip yatırımcının elindekini en ucuza almak için her çeşir dönme dolabı tekrar çevirmelerinin daha yüksek bir olasılık sanıyorduk.
Ama sen diyorsun ki yatırımcının elindekini almak için dönme dolap işler olmayacak ve artık şirkete ve hisseye hep pozitif yön verecekler ve piyasa hisseyi çok iyi yerlere getirecek. Peki bu geçen üç yılda bunları yapmaya ne gibi engeller vardı?
Evet zerre kadar bilgi sahibi değilim
yaw he he:kahkah::yes::kahkah:
4-5 sene önce ilk ne dedi isem bugünde aynını diyorum
ve söylediklerim tamamı ile ve sırası ile oldu
olmayan yani sırası gelmeyen bir tek şey kaldı
KOD DIŞI
benim 4-5 sene önce ne yazdığımı bilmiyorsan sor öğren
sn kaptanmehmet e sor , tabi bulabilirsen
sn frecell1998 e sor, kendisi eminim buralarda
ya da sn GÜNEYSU ya sor
az ceza vermedi bana bu KEZBN yüzünden
ya da ortaya sor muhakkak aklı selim insaflı biri çıkıp yazacaktır