Hmmmmmmm yabancılar satmış gemiyi terk etmiş ben kalıyorum arkadaş😄😄😄😄
Printable View
Geçen yıl 2016/9 aylıkta 16.2 milyon kar etti.2017/6 aylıkta 13.5 milyondan 2017/9 aylıkta karını 27 milyon a çıkaran şirket adeta zarar eden şirketler gibi düşüşlerde başı çekiyor..Bu şirketin sahipleri hisse üzerinde istedikleri gibi oynamaktadırlar..Hisseyi yönlendirmede tekel konumdalar..Bu da yetmiyor gibi hisse küçük yatırımcıda biriktiği zaman bilanço kalemleriyle oynayıp karını az gösterme zaman zaman karını duruma göre fazla gösterme gibi bir her türlü oyun yapan tiplerdir..Bu genelde 6 ve 9 aylık bilançoları arasında öyle büyük kar sıçraması yapmazdı..Bu yıl 6 ve 9 aylıkta büyük kar sıçraması yaptı ve denetimden geçmeyen bu bilanço döneminde 27 milyon kar açıkladı Geçen sene yani 2016/9 aylık karı 16.2 milyon iken 2016/12 aylıkta karını 17.6 milyona çıkardı yani sadece 1.4 milyon bir kar artışı..yani %8.6 bir artış .Yani 9 ve 12 aylık arasında neredeyse kar artışı donuyor gibi ..Bu yıl aynı yüzdeyle karını artırırsa 30 milyona yakın kar eder...Tabi bu matematiksel hesap borsada işler diye bir kural yok..Karını daha da fazla artırabilir ya da tersi de olabilir..Yalnız bu hissede bir tek patronun borusu ötüyor ve temel kritierlere baktığımızda kendi emsallerinden ucuz...(YTD)
arkadaşlar kendinizi yorumlarla boşuna yormayın.hangi sorunun sonuna iyi mi takısını ekleyip sorsanız tüm cevaplar iyi,süper.
bir tek şey hariç..
patron hisseyle çok oynuyor ve her geleni 1.90 yere seriyor.bu yüzdendir ki hisse değerini bulmuyor.
o.a 11 milyon lot topladı aylarca uğraştı baş edemedi,baktıki olmuyor dönüp geri verdi...
bakın menderes gentaştanda ucuz ama çıkamıyor talep görmüyor peki neden?
patrona güven yok..
hayırlısı olsun...
kesinlikle al-sat tavsiyesi değildir...sadece kişisel görüştür..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3d5ad0fb18.jpg
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam hastalıklı endeks çıkarken basmak gibi bir hastalığı var gerçi düşerkende 2 kat basıyorrr eee bu ne zaman çıkıyorrr.Neyse patron açıklama yapmıştı yatırımcı dostu olacağız diye gönlüm çok rahat
Yatırımcı x EMKEL den takip ettim. EMKEL yorumları çok hoşuma gitmişti. 1.65 den sattığım kağıdı 1.7 e almıştım. 1.44 e zor verip. 1.2 ye yerine koydum.
Adam iyi kağıtları öyle kesfediyorki adeta nazarı degiyor.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.