Mal yedirme taktiği devam ediyor gibi. Endex in döndüğünde fiyat 10 tl ye yakındı. Endex in 7000 bin puan artışına tepki vermediği gibi, gittikçe daha alt seviyeleri hedef seçiyor. Satış vs hikayesi tırt gibi.
Printable View
Mal yedirme taktiği devam ediyor gibi. Endex in döndüğünde fiyat 10 tl ye yakındı. Endex in 7000 bin puan artışına tepki vermediği gibi, gittikçe daha alt seviyeleri hedef seçiyor. Satış vs hikayesi tırt gibi.
Kasım ayında ki seviyelere geldi. Eğer tepki buradan gelmez ise 8:41 seviyelerine kadar düşüş devam eder. Benim kanaatimce dip orası. Tabi ki grafikler e göre oyuncu ne yapar bilemeyiz. Ytd
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mal yediriliyor gibi gorunmuyor. o yukarida yapilmis, cekilmisler sonra. mali yiyenler veriyor gibi. endeksle pek bir baglantisi olmasi da beklenemez zaten bu capta hisselerin.
Nasıl bir kayıtsın sen hergunde düşülmez ki
Elimdeki kalan adeti bu hafta 9 un ustunde verebilirsem daha da bisey istemem. 6 lara yolculuk basladi. Pazartesiden beri ufaktan kaciyorum. Allah kalanlara sabir versin. Seneye insallah cift haneli rakamlara ulasir. Uzun sureli yatay bi seyir sizleri bekliyor. Yatirim tavsiyesi degildir. Bol kazanclar turkiyem
manipulatif bir yazi bu Atalay.
- 9'un ustune verebilsem daha birsey istemem....
- 6'ya yolculuk....
- seneye insallah 10'u gorur...
nerden dustun foruma. ilk mesajin.
bir de su sey vardi.... davaci zirlak sahis. dava hala acilmadi bana o kadar tehditlere ragmen.
acmazsa ve foruma koymazsa serefsizdir demistim.