Bilanço da zarar açıklayıp düşen hisseler dahi yukarı tepki veriyor, KUTPO ise halinden memnun olduğu yerde duruyor.. Hay maşallah...Fakat bu piyasa satış yer aşağıya gelirse bizim halimiz nice olur onu düşünmek istemiyorum.
Printable View
Bilanço da zarar açıklayıp düşen hisseler dahi yukarı tepki veriyor, KUTPO ise halinden memnun olduğu yerde duruyor.. Hay maşallah...Fakat bu piyasa satış yer aşağıya gelirse bizim halimiz nice olur onu düşünmek istemiyorum.
7 Kasım da Zarrab davası var. Suçlamaları kabul edebilir yönün de görüşler var haberler de. Bu bahane edilip endeks çakılabilir..NYT’den müthiş Zarrab iddiası: Suçlamaları kabul edebilir
Sat mi yo ruuuum...sat ma ya ca gim...sat maaam...umrunda degil bu tahtadaki cakalin ama yine yaziyom sat mi yooom
Satışı yığıyor Hacı, kimseyi yaklaştırmıyor...
Vermiceeem , vermicem,, istesen de vermicem.. :-)....
Adamların burayı takip ettikleri kesin. Kızdıkça basıyorlar aşağıya.. Endeks uçuyor buna satış geliyor. Hani bilanço sağlam zarar gelecek dedirtmiyor insana... Anlaşılan teknikçiler aşağıdaki boşluğu doldurtmadan rahat etmeyecekler..
Ben yarısınidaha verdim kalanlara bol şans. Hasta olacam serefsiz kagittan zarar sa da zarar
Bu adamlara yedirmeyeceğim bu lotları..Seve seve halledeceğiz ....