Tepesine mal yemeyi sevmez, yemez de zaten kolay kolay (bravo valla bu konuda gerçekten iyidir)... Şelale Hanım 2.4xlarda selam vermişti malın danasını oralarda yedirdi (anası ise hep durur), bu piyasada yalnızca ayakta kalır, yayar aylar boyunca, toplar iştahla ve hikaye ete kemiğe büründüğünde de (ki genelde şubat-haziran arasıdır) taşır yukarıya... Asla maldan çıkmaz, azaltır, bezdirir, toplar, taşır... Taşıma-yedirme sırasında genellikle yakalanıldığından bu kağıda maliyetler de o oranda yüksek olur, bekler durursun, sayılar bir süre sonra anlamını yitirir, şuurunu kaybedersin... Taşıma-yedirme sürecinde cirit atan, çıkardığı patırtı ile dikkatiniz dağıtan Üçcüler Gurubu da (yarın 3 olacak diye yeri göğü inletenler, bu gurubun 2.15'ciler versiyonu için bakınız eski forum sayfası ki hedefleri gerçekleşmiştir zaten ama onlar istedi diye değil, onların istediği zamanda da değil)... Oyüzden hareketsiz kalmamak ve sakin olmak gerekir... Sakin sakin alttan az az alırsın ve sıranın sana gelmesini beklersin, hepsi bu (demesi kolay tabii 2 tur önce 2 yıl beklemiştik kuyrukta)... Piyasa kötüyken, kademeler birbiri ardına boşalıyorken, eğer hikayeye ve geleceğine inanıyorsan (ki ben inanıyorum) alırsın ufak ufak... Piyasa 1 düşerse bu onu katlar defalarca, geri dönmesini beklemek, kademe kademe maliyetlenmek ve asla hareketsiz kalmamak benim önerilerim, nacizane... Ama hikaye bir bozulursa o zaman işte Şelale Hanım uzun süre gitmemek üzere gelmiştir...Selamlar, saygılar, bol kazançlar... Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yatırım tavsiyesi değildir.