Diğer arkadaşlara saygımdan ötürü atışma yazılarını yerine şirket beklentilerini yazdım.
Bu arada çok güzel gidiyoruz.
Sevgiyle kalın..
Printable View
Diğer arkadaşlara saygımdan ötürü atışma yazılarını yerine şirket beklentilerini yazdım.
Bu arada çok güzel gidiyoruz.
Sevgiyle kalın..
Saygıdeğer arkadaşlar.....
Burada hissemizi spek hisseleri ile karşılaştıranlara bakmayın...
Uluse öyle borc icinde yuzen şirketlere bezemez.. Keza borcu sıfır....
Super bır yorum[emoji106]Az bıle yazmıssınız.Yolu acık olsun .[emoji137]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
sabır.......
Borsada kazanmanın tek yolu doğru hissede uzun vade beklemektir.
24 yıllık deneyim sonunda bekleyemediğim hisseler.
BFREN 7.30.....2500 e gitti
Brisa 2.00.....geçmiş yıllar unuttum uçtu gitti.
Yakın zamanlarda Orge 2.15.......10 un üzerindeydi
Klimasan 4.2............8 leri gördü
Kront 3.2.........20 yi geçmişti
Kozaa 2.05.......7.0 üzerinde
Beklediğim hisse
Egeen 48.00 ... 349 lara gitti
Petkim 3.40.. bölündü temettü vs 6.25
Uluse ...artık sandığa kilitledim.Yukarıda arkadaşın dediği gibi sabır.Birde ekrana bakmayın derim
Yatırım tavsiyesi değildir.
Temettüleri yeter dimi.Amsn anahtarı denize falan atayım deme.Burası Türkiye . 20 ye kadar gider mi ki.Devir enerji devri.BMW ci arkadaş biriktirmeye devam diyo.BMW olmazsa PASSAT 2 sene sonra.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hindistan dan Etiyopya ya 95 milyar dolarlık enerji kredisi
Hindistan Cumhurbaşkanı Kovind, Hindistanın enerji sektörünü geliştirmek üzere Etiyopya ya elektrik nakil hattında kullanılması amacıyla 95 milyon dolarlık kredi vereceklerini açıkladı.
Ürünlerimiz Brezilya ve Etiyopya'da
Etiyopya'ya 68 adet 17,5kV Metal Clad Hücre teslimi gerçekleştirilecek. Cezayir, Endonezya, Rusya, Kuzey Afrika ve Güney Amerika ülkelerindeki hedef pazarlarda yurtdışı iş geliştirme faaliyetlerini yoğun olarak sürdüren Ulusoy Elektrik; ürünlerinin kullanıldığı ülkeler arasına Etiyopya ve Brezilya yı da kattı.
Etiyopya Elektrik İdaresinin açtığı ihaleyi kazanan Ulusoy Elektrik sözleşme yapmak üzere resmi otorite tarafından davet edildi. Toplam 1.447.602 USD tutarındaki ihale kapsamında üretilecek olan 68 adet 17,5kV Metal Clad Hücre, 90 günde teslim edilecek. Ulusoy Elektrik, bu satışla birlikte Afrika daki iş geliştirme faaliyetlerinin çapını genişleterek pazar büyütme stratejisini sürdürmeyi hedefliyor.
yukarıda ki sipariş ve teslimat bir önceki, peki baktığımızda ULUSOY ELEKTRİK CEZAYİR,FAS,TUNUS ,MORİTANYA ve diğer ( libya ve mısır hariç) KUZEY AFRİKA ÜLKELERİNİN HEMEN HEPSİNDE DEVLET İDARELERİNİN İHALELERİNİ ALMIŞ YADA ALMAKTA.
Gelibolu-İkitelli arasına 3. elektrik iletim hattı döşenecek ;
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye nin enerji güvenliği açısından çok önemli bir projenin hayata geçirilmek üzere olduğunu açıkladı. Projeye göre Gelibolu-İkitelli arasına yeni bir elektrik hattı kurulması planlanıyor.
Bakan Albayrak, 3. uygulama dönem¡nde özel sektör aracılığıyla TEİAŞ 5 yılda toplamda 30 m¡lyar liralık yatırımı hayata geç¡receklerini dile getirerek, elektr¡k arz güvenli¡ tem¡nat altına alacak uzun soluklu çalışmalarla ilgili süreci başlattık, süratle devam ediyoruz. Özellikle Marmara ve Trakya Bölgesinde Çanakkale Boğazından mevcut ç¡ft devre den¡zaltı kablo geçi ¡laveten, ç¡ft devre den¡zaltı kablo geç¡n¡n ikinci ayağını da bu yılın n¡san ayında devreye aldı ifadelerini kullandı.
Üçüncü ç¡ft devre den¡zaltı kablosu ¡n proje çalışmalarının başladığını ve hızlı bir şekilde yürüdüğünü vurgulayan Albayrak, Çanakkale Boğaz Köprüsü kullanılarak yapılacak ayrı b¡r köprü geç¡şiyle birlikte 4. faz elektrik üretimini de döşeyeceklerini anlattı.
Albayrak, Trakya da gelecek dönemde ciddi bir kapasite artışı sağlayacaklarını belirterek,Süreç başladı. Yerinde üretim santralleri ile birkaç bin megavat santrali ile kesintileri elimine edecek 5. alternatifi de gerçekleştiriyoruz. bilgisini verdi.
Ulusoy Elektrik in alanında yatırım bitmez, FACEBOOK ULUSOY ÇALIŞANLARI SAYFALARI VAR , VİDEOLAR DAHA ÇOK VARDİYA ARASI VE ÇALIŞANLAR DEĞİŞİK STATÜDE Kİ İŞÇİ ARKADAŞLAR , Adnan la konuştuk ,arada onun adına yazıyorum.