durust olmanin zararlari iste...hisseyi aldigimda arazi tarlaydi, nikimi tarlaci koydum...
arsaydi da ben mi tarla dedim...urfa da oxford vardi da biz mi gitmedik...
nikini de mikini de miktigim kagidi senelerdir surundurdu bizi...
Printable View
durust olmanin zararlari iste...hisseyi aldigimda arazi tarlaydi, nikimi tarlaci koydum...
arsaydi da ben mi tarla dedim...urfa da oxford vardi da biz mi gitmedik...
nikini de mikini de miktigim kagidi senelerdir surundurdu bizi...
sıra buna da gelecek.
ölmeden görseydik bari
ahanda buraya yaziyorum...uzaylilar gelmeden bu imar cikmaz...darbe gorduk, deprem gorduk, secim iptalleri gorduk, koronan virus gorduk, geriye bir bu kaldi...onlar da gelsin de patron da rahatlasin...vicdansizlar bu olanlarin hicbirinden ders almadilar...belki de bildikleri birsey var, belki obur dunyada da para kullaniliyordur...
Ligler başlıyor ve AVM'ler açılıyorsa, belediye meclislerinin de Temmuz ayını beklemeden Haziran ayında toplanması gerekmez mi?
Bu arada hatırlayan varmi biz şubat sonu 53.80 rakamını neden görmüştük [emoji16] mart ayında covid19 muhabbeti başlayana kadar neden 45 53 arasında kalmıştık hatta neden 48 altına satan çıkmıyordu.
Bizim tarla herhalde merkez üssü falan oldu pandemide [emoji26]
Tamam belediye covid19 tantanasina denk geldi ama hiç mi payı yok bu tahtada işlem yapan tahtacinin capsizligi adamlar resmen maytap geçiyor bizle.
Ben de diyorum ki onlara siz biz gelir tırıs gidersiniz abilerinizi yollayın alayınız gelsin.
Bu turgg yatırımcısı efsane kadro inatçı top geçer adam geçmez öyle bir takım olmuş. Çok nadir denk gelir maşaallah hepsi burada . Bistin şampiyonlar ligi mübarek turgg yatırımcısı.